Отговори
# 600
  • на Дъждовен остров
Браво.  Честито на katiousha и малкия Ники.  Да им е жив и здрав и много да ГО слуШАТ

# 601
  • София
Честито на мама Маринова и мама Катюша, да са живи и здрави бебоците и да си се прибират скоро вкъщи  Hug

# 602
ЧеMegieA това с повръщането и киселините не е точно от девойките. Аз имам дъщеря и нито веднъж не съм повръщала и не ми сее гадело с предната бременост. Имах ужасни киселини през последните 2 месеца - дъщеря ми се роди с голяма коса (нали все казват, че това е причината за киселините). С тази бременост също очаквам дъщеря и пак не съм повръщала и не ми сее гадело. Рядко имам киселини, само от определени храни (може би това ми детге ще се роди без коса Simple Smile).
Киселините и повръщането нямат нищо общо нито с пола на бебето, нито с това, дали има коса.
 Повръщането е хормонално обусловено, до третия месец /докогато най-често повръщат бременните/ бебето още няма коса. Киселините в последните месеци се дължат и на "повдигнатия" от нарастналата матка стомах.

Честито на новите майчета!!! Здрави, кротки и весели бебчета им желая!!!

# 603
  • Добрич
Честито бебенце на Катето! Жив и здрав да е малкия Ники

# 604
  • гр. Стара Загора
Честито на мама Катюша Simple Smile   smile3525

иначе да си дам отчета... към 14:00 часа ходих при лекарката ми и ме поопита отдолу... вече сме с повече от 2 пръста разкритие, т.е. около 4-5см. ... казах й, че много ми се втърдява корема като ходя и каза да засичам т. нар. подготвителни контракции... при разходка от около час и 30 мин. имах 3 пъти стягане на корема... питах я дали не трябва да ме приемат, а тя каза, че предпочитала всичко по естествен път да си дойде и че в предродилна зала само мога да се наплаша и стресирам... /това беше и една от причините да не ме вкарат в болницата преди месец/...

та сега съм в очакване... което най-много го мразя, но няма какво друго да се прави... Simple Smile

айде лека вечер от мен... пък може утре по това време да гушкам и аз малкото юначе Simple Smile Wink

# 605
ЧЕСТИТО синче,Кате! Да ти е жив и здрав малкия юнак! newsm30

# 606
Оф писах, писах и всичко се изтри...  Thinking е хайде наново...

Честито на Катюша!!! Да е жив и здрав Ники!
Честито и на мамите, които вече са си в къщи със своите бебчовци  bouquet

Аз бях на ЖК днес. Оказа се, че тези мойте ежедневни болки в кръста и корема са подготвителни контракции, бебока се е смъкнал доста надолу, но нямам разкритие. Според мойта док. някаде към другата седмица края може да се разпиша и аз. Иначе по размери на глава и краче сме си точно на седмиците и тежим между 3200- 3500гр.  newsm44

rosit@ и аз имам разни такива болежки, но при мен се оказа, че бебчето ми натиска там разни нерви и жилки. Дори имам чувството понякога, че бебето просто ще си изпадне самичко Joy, което на практика е невъзможно Grinning.

Е отчетох се и аз, лека вечер от мен. И по- малко болежки  Wink

# 607
Честито на всички нови мами за техните бебчета!

Искра - и аз имам същите болки в таза като теб от поне месец. Физиотерапевтът ме посъветва да спя с голяма възглавница между краката и една отстрани под корема и да ти кажа помага и се облекчи малко положението и болката. Също ми препоръча и ходене и упражнения, но да си призная упражненията не ги правя, защото ми е много трудно да се свивам и разтягам както трябва за тези упражнения.

Десислава Ив - и на мен целият ми корем е в ужасни стрии, хем се мажа, но явно няма голямо значение това. А също и постоянно ме сърби корема, гледам да не се чеша много, че да не се появят още. Надявам се след раждането да изчезнат от самосебе си.

Не знам как сте вие, но напоследък всичко и всички ме дразнят и съм в много лошо настроение и от всяка ситуация все си мисля за лошите неща. По принцип съм позитивен човек, не знам на какво се дължи това, сигурно на хормони, но съм толкова бойно настроена и ми се иска да се заяждам с всички  Twisted Evil

Приятна вечер на всички!!!

# 608
Честито на всички нови мами за техните бебчета!

Искра - и аз имам същите болки в таза като теб от поне месец. Физиотерапевтът ме посъветва да спя с голяма възглавница между краката и една отстрани под корема и да ти кажа помага и се облекчи малко положението и болката. Също ми препоръча и ходене и упражнения, но да си призная упражненията не ги правя, защото ми е много трудно да се свивам и разтягам както трябва за тези упражнения.

Десислава Ив - и на мен целият ми корем е в ужасни стрии, хем се мажа, но явно няма голямо значение това. А също и постоянно ме сърби корема, гледам да не се чеша много, че да не се появят още. Надявам се след раждането да изчезнат от самосебе си.

Не знам как сте вие, но напоследък всичко и всички ме дразнят и съм в много лошо настроение и от всяка ситуация все си мисля за лошите неща. По принцип съм позитивен човек, не знам на какво се дължи това, сигурно на хормони, но съм толкова бойно настроена и ми се иска да се заяждам с всички  Twisted Evil

Приятна вечер на всички!!!
не искам да те разочаровам но няма да изчезнат smile3518 ще си стоят там грозни и гадни #2gunfire аз мисля да пробвам с един мехлем за белези дето го рекламираха до скоро но сега не си спомням името

# 609
Честито на всички обебили се мами! Да са им живи и здрави малчуганите и много да ги радват!

По въпроса за стриите, аз имам от втория месец... Всичко е въпрос на кожа... Сега, месец и повече след раждането целия ми корем е покрит с тях... Майка ми каза, че с времето, ще избледнеят, ама да не се надявам много да изчезнат изцяло..

Момичета, то не остана бебета за ноември, какво става с нас? Simple Smile
Аз да си кажа все пак, че бочко от вчера яде с биберон, всичко си изяждал, Бог да го пази... търпение не ми остана и така благородно завиждам на всички Ви и се радвам с вас... но и това ми било писано да изживея... хайде, няма да мрънкам повече...
Дано да са леки всички предстоящи раждания!
Хубава вечер! Simple Smile   bouquet

# 610
  • София
Честито на мама Катюша!!! Скорошно изписване и много късмет на бебчето Simple Smile

За стриите- аз има по бедрата (!) не по корема от около месец. Знам, че съм напълняла (към 10.5 кг засега...) Но все си мислех, че корема ми в пъти се е увеличил спрямо бедрата. Може би повечко лосион съм слагала именно на корема, а може и да си е от кожата- на места да е по-разтеглива  Whistling По идея съм чувала за кремове ( пр на Икаров) които ограничават щетите след появата на стрии. Истината е, че не съм си купила такъв. Но съм доволна за сега от един на Дева против стрии, към 4-5 лв е и мирише приятно Simple Smile Е, да. Няма да изчезнат....

Vili2411   Hug още мъничко остава, виж че с всеки изминал ден новините са по-добри и по-добри.  Дано от тук нататък малкия да е с голям късме т в живота Simple Smile

# 611
Катюша, честитоооо   bouquet  Да ти е жив и здрав малкия Ники  Hug

ЧеMegieA това с повръщането и киселините не е точно от девойките. Аз имам дъщеря и нито веднъж не съм повръщала и не ми сее гадело с предната бременост. Имах ужасни киселини през последните 2 месеца - дъщеря ми се роди с голяма коса (нали все казват, че това е причината за киселините). С тази бременост също очаквам дъщеря и пак не съм повръщала и не ми сее гадело. Рядко имам киселини, само от определени храни (може би това ми детге ще се роди без коса Simple Smile).
Киселините и повръщането нямат нищо общо нито с пола на бебето, нито с това, дали има коса.
 Повръщането е хормонално обусловено, до третия месец /докогато най-често повръщат бременните/ бебето още няма коса. Киселините в последните месеци се дължат и на "повдигнатия" от нарастналата матка стомах.

С пола на бебето не знам дали имат общо, но с косата имат. Има си цяло научно изследване по този повод  Peace
Ако киселините се дължат на повдигнатия стомах, защо аз нямам грам киселини? С предната бременност също нямах и бебето имаше съвсем малко коса  Peace

Cambria  Hug Най-вероятно просто те изнервя неизвестността. Ще видиш, че като си гушнеш съкровището всякакви лоши настроения просто ще изчезнат  Hug

Искра, стиснати палци за теб, май вече наистина чакаме бебешка новина от теб  Heart Eyes

Моето бебе не иска да хълца пък  Crossing Arms
Досега все му се молех да не хълца толкова често, сега искам да похълца малко, но той се е заинатил и не се издава кое къде е  Crazy

# 612

С пола на бебето не знам дали имат общо, но с косата имат. Има си цяло научно изследване по този повод  Peace
Ако киселините се дължат на повдигнатия стомах, защо аз нямам грам киселини? С предната бременност също нямах и бебето имаше съвсем малко коса  Peace
Въпрос на физиология е. Може стомаха ти да има повечко място и да се е "наместил", така че да си задържа киселината вътре.

# 613

Въпрос на физиология е. Може стомаха ти да има повечко място и да се е "наместил", така че да си задържа киселината вътре.

А може просто бебето ми да няма достатъчно коса  Mr. Green
Държа да подчертая, че това е последното нещо, за което ще тръгна да споря, така че да приемем темата за приключена  Peace

# 614
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на Катюша!!!
Цветка, аз съм против забелването, заведох Тошко на 1 година и няколко месеца при нашия уролог по негова препоръка без да пипам нищо преди това и той го забели и нямахме никакви проблеми, но фимозата ни се получи вследствие на т.нар парафимоза тази зима, което е доста дълго за обяснение и оттам тръгнаха проблемите. Ако живот и здраве някой ден имам още едно момченце, никакво забелване, доста неща изчетох по този повод, или направо обрязване.

Общи условия

Активация на акаунт