Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 578
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Мисля че съвсем объркахте момичето с тези седмици  Simple Smile Гестационните седмици се броят от датата на последната менструация, което практически означава, че във 2-ра седмица все още няма бременност, а в трета някъде настъпва оплождането и вгнездяването евентуално. Така че ми е трудно да си представя, че има лекар който ще установи бременност в този период  Wink  Не ни гъбаркаш нали ?  Laughing
И аз мисля така, не бях чувала преди 4 г.с. да могат да кажат каквото и да е, то и в 4 е теория, а в 3 е направо предположение.......определено момичето трябва да отиде пак и на лекар.

# 616
  • Варна
Ако на 04.01 си била в трета г.с. би трябвало да си забременяла по време на цикъла... Thinking

# 617
Объркала се е нещо.

# 618
Ако на 04.01 си била в трета г.с. би трябвало да си забременяла по време на цикъла... Thinking
Я смятай малко Simple Smile ако последна менструация е била на 18 декември , то на 4 януари е била на 2 седмици и 3 дена Simple Smile

# 619
  • Варна
Я смятай малко Simple Smile ако последна менструация е била на 18 декември , то на 4 януари е била на 2 седмици и 3 дена Simple Smile

Мда права си трябва да е била прясно забременяла на 3 дена. Rolling Eyes

# 620
хммм може да е била с по ранна овулация .... аз бях с последен цикъл на 17,05 и съм забременяла най-късно на 28,05 - демек 11 дни след цикъл (аз съм с ранна), но и след закъснение да не отчете теста ..... това ми е странното  newsm78
По добре да направи още един тест, или преглед при друг гинеколог или и двете .....
Това трябва да си супер много нетърпелив за да отидеш толкова рано на преглед .....

# 621
искам да ви питам и другото!БТ.ми е 37,5 дали има бременнос или не

мила вики . Аз несам в балгария ходих си за коледа за няколко дни и затова отидох на лекар да се вида как сам тогава той ми каза че имало бременнос. аз неможах да повярва но се зарадвах!

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 20:05 от AnMary

# 622
  • Варна
syzi79 там където си, няма ли гинеколози? Само от БТ няма как да се определи дали има бременност.

# 623
има генеколози ама трябва много да чакаш.при който и доктор да се наложи да идеш ти се определя час и ден и месеца аз трябва да чакам чак до 1 март

# 624
Сузи, надявам се да има бременост и всичко да е както ти искаш, но явно ще трябва да почакаш до часа си за преглед, за да си сигурна че има и всичко е наред. Ако теста все още ти показва че няма - просто нямаш друг избор.
Стискам палци всичко да е наред   bouquet

# 625
  • somewhere over the rainbow
Сузи, направи ли кръвен тест?

# 626
  • Добрич
Как мога да сметна кога вероятно е направено бебето ми,което се роди на 22.10.

# 627

По-точно ще е ако гледаш датата на последната менструация.....

# 628
И трябва са знаеш колко ти е дълъг цикълът, абе с една дума - трудно Simple Smile

# 629
Станало  някъде околко края на януари 2011г. , защото една приятелка роди на 17,10, и каза че е бебето е направено около 17ти януари

Общи условия

Активация на акаунт