Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 545
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Не знам, Блонди, но и моята матка беше от едната страна. Crazy Вероятно е само някакво усещане, защото според гинеколожката нямаше нищо такова.

# 661
За съжаление, главоболието просто го търпя. Внушавам си, че като хапна едно кисело мляко или активия, ми минава, но не мога да гарантирам .

# 662
Не знам, Блонди, но и моята матка беше от едната страна. Crazy Вероятно е само някакво усещане, защото според гинеколожката нямаше нищо такова.

Ами усеща се изключително ясно твърдата буца отдясно, отляво - меко и нищо подуто и твърдо  Simple Smile

# 663
С пиенето на много вода се справям с главоболието.

# 664
Лита, да не си пипнала грип или да е нещо вирусно, висока температура не се вдига без причина. Иначе по време на бременност температура 37°  и малко над нея е нормално. Не съм сигурна колко е безвреден аналгина, че и течен. До колкото знам най-безвреден по време на бременност е парацетамола. Може би малкко почивка ще ти дойде добре, ако е възможна. Успех!

# 665
  • на последния етаж
И аз търпях, търпях, но главата ми е като че ли в менгеме, а мускулите (най-вече на врата) са схванати вече трети ден. И аз си мислех за грип, но като няма хрема, зачервено гърло... - реших, че е някаква настинка.  Rolling Eyes
След малко се прибирам, увивам на топло и така докато мине... Ще се поразровя за някакви рецепти от народната медицина за главоболие, че направо е нетърпимо (а аз съм си доста търпелива по принцип).

# 666
Лита, измери си кръвното налягане за всеки случай.

# 667
Точно това влизах да напиша, задължително си виж кръвното и погледни за отоци !

# 668
Лита, кока кола и банани. Така съм си оправяла няколко пъти главоболие. Шоколад също може да помогне. Но ако причината не е настинка....

Блонди, може да е околоплодния мехур. На мен в 11-12 г.с ми се появяваше от време на време издутина все на едно и също място и после спадаше.

# 669
  • на последния етаж
И кръвното мерих, момичета - нормалното за мен 100/60. Явно грип ще да се окаже (казват, че можел да протече и без всякакви странични оплаквания, а само висока температура). Тази вечер след работа измерих температурата си вкъщи 38.1 и отново това ужасно главоболие и схванати мускули. Оставам вкъщи за 2-3 дни, ако продължава и утре - ще посещавам лекаря.

# 670
Здравейте на всички! Съжалявам, вероятно не съм улучила правилното място да задам въпроса си.  Embarassed Закъснява ми вече 6 дни и реших да си направя кръвен тест за бременност. Резултата ми е 907.55mIU/ml (0.00 - 5.00 небременни жени) Това е много положителен тест нали?  #Crazy Първа бременност ми е, бебчо е много искан но се чувствам изключително неспокойна...не мога заспивам вечер и не знам дали е на психическа основа или е заради хормоните. newsm78 Решихме да правим бебе и то стана толкова бързо, че нямах време да се подготвя с повече информация.

# 671
Искам да попитам нещо, не знам дали съм на правилното място. Как да се справя с гъбичките? Правим опити за второ бебе и веднага започнаха тези гъбички. При първата ми бременност беше същото, мажех се с някакъв мехлем, който много ми помагаше, но не се сещам как се казваше. Ще отида на лекар, но искам и вие да ме посъветвате.

# 672
Здравейте на всички! Съжалявам, вероятно не съм улучила правилното място да задам въпроса си.  Embarassed Закъснява ми вече 6 дни и реших да си направя кръвен тест за бременност. Резултата ми е 907.55mIU/ml (0.00 - 5.00 небременни жени) Това е много положителен тест нали?  #Crazy Първа бременност ми е, бебчо е много искан но се чувствам изключително неспокойна...не мога заспивам вечер и не знам дали е на психическа основа или е заради хормоните. newsm78 Решихме да правим бебе и то стана толкова бързо, че нямах време да се подготвя с повече информация.

Резултатът ти е категорично положителен ! Честито !!!  Simple Smile

# 673
Относно гъбките само лекар може да ти предпише ле4ение. Упорити са за съжаление, но имат ле4ение. Със секрета поискай и микограма (мисля това беше името) за да се види на какво ще реагират. Успех в бебеправенето.
Блонди, същото беше. Може на док да не й се занимавало да ми обясни, може действително аз да съм имала "изкривени" усещания. Не знам. При мен вси4ко завърши добре, надявам се и при теб да не е проблем. Да не е някоя контракция? 

# 674
Да, мисля, че беше контракция, просто ме изненада, че само отдясно се усещаше. Днес всичко си е нормално, никъде нищо не усещам  hahaha Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт