Рано ли е да се ражда на 22 години?

• 31 505
  • 572
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Sunny29 - да съгласна съм с последното, ако авторката има  притеснения и съмнения дали е готова, по-добре да поизчака, явно не й е момента, поне като става дума за планувана бременност,  може да се отложи момента Wink

# 376
  • On the sea
Според мен също е рано на 22, но пък не чак толкова. Има много момичета които раждат на 18, 19. Много съм против това - първо да завършим, да си намерим хубава работа и жилище и тогава, защото ако чакаш всичко това да стане може да си вече на 30. Хубавата работа не се намира лесно. И аз исках поне наше жилище да си имаме, но съм забременяла незнайно как. Когато отидох на преглед и казах на докторката, че не бях подготвена тя ми каза, че понякога не е както ние искаме и това ни е изпратено от Господа и много хора с години се опитват да имат деца, а не могат така че да се радвам. Думите и ме заредиха с положителна енергия и си казах, че едно дете по никакъв начин няма да ми обърка живота.

# 377
  • София
Много съм против това - първо да завършим, да си намерим хубава работа и жилище и тогава, защото ако чакаш всичко това да стане може да си вече на 30. [/b]
Ау, а това вече е ужасно, нали? Темата вече е и забавна Mr. Green

# 378
Много съм против това - първо да завършим, да си намерим хубава работа и жилище и тогава, защото ако чакаш всичко това да стане може да си вече на 30. [/b]
Ау, а това вече е ужасно, нали? Темата вече е и забавна Mr. Green

Че си на 30г нали Wink, да те ожали човек ooooh!.

Аз пък направих всичко описано и точно на 30г родих Peace

# 379
  • София

Хайде сега, ако обичаш отивай в ъгъла да се срамуваш  hahaha  Wink

# 380
  • Пазарджик
[qote author=mibobo link=topic=615388.msg21572675#msg21572675 date=1333101552]
[/quote]
Аз съм още по-зле - на 32г. Вече мисля за пенсия.

# 381
  • в огледалото на живота
Айде аз на опашката при бабите ли да ида  Crossing Arms
Първото родих на 22/какво съвпадение  Mr. Green/
После работа,работа.... ooooh!
Второто на 32/ама имаше и 15г майка която за жалост НЕ бе от малцинствата/
След това реших ,че ми време да завърша и висшето и сега с младоците съм абсолвентка.... Laughing
Това е то ,превратностите на живота.... Rolling Eyes

# 382
  • Варна
Аз ще допълня, че собственият апартамент и хубава работа не са достатъчни, защото ние ги имаме, но още не ни се правят деца! Трябва човек да е повече емоционално подготвен, отколкото материално...

# 383
И аз трябва да се нареждам в редицата на срамуващите се. Подкарала съм 26г. Повечето ми съученички вече бутат колички, аз още не мисля за деца.

# 384
  • On the sea
Това да родиш на 30 не съм го написала с цел да обидя някого или че е срамно да се роди на 30. Дадох го просто като пример, можеше да напиша и 40 и 50 и т.н. Просто искам да кажа, че на 22 не е рано, нито е късно, но съм много против да се чака перфектният живот, а като гледам в нашата държава какво става си е доста трудничко. Едно е дете планувано или не щом е станало е добре дошло.

# 385
Днес просто до сълзи се смях на една максима, която ми пратиха и тя тоооолкова добре пасва тук....

Хубаво е да си дама. Тридесетгодишна. Можеш да се срещаш с кавалери с 10 години по-възрастни и с 10 години по-млади. На двадесетгодишните девойки половината опция не им е достъпна...

# 386
Ето че и ние 30 годишните си имаме предимства Simple Smile

# 387
Днес просто до сълзи се смях на една максима, която ми пратиха и тя тоооолкова добре пасва тук....

Хубаво е да си дама. Тридесетгодишна. Можеш да се срещаш с кавалери с 10 години по-възрастни и с 10 години по-млади. На двадесетгодишните девойки половината опция не им е достъпна...

newsm10 Абе и на 20 и на 30 деца да се раждат и да са желани и обичани  newsm10

# 388
  • Варна

Ако дамата е на вълна срещи с кавалери, едва ли мисли за бебе Peace

# 389
Ами тръгнала е дамата на лов, че то без кавалер бебе не става  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт