Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 32 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна.....
Ааааа и на варненци - егати простите граждани дето сме - на ви сега да избираме по-малкото зло за кмет!!!
Което е?

# 226
  • Варна
Ааааа и на варненци - егати простите граждани дето сме - на ви сега да избираме по-малкото зло за кмет!!!
Което е?

Ами Кирчо според мен. Марешки хич не става за кмет - толкова е невъздържан, никаква дипломация няма в него...както и да е , мое мнение!

# 227
  • Варна.....
Което е?

Ами Кирчо според мен. Марешки хич не става за кмет - толкова е невъздържан, никаква дипломация няма в него...както и да е , мое мнение!
Май си права...
За съжаление.....

# 228
На мен пък адски ми писна този К. Йорданов и незнам защо варненци все го нарежат и все си го преизбират..а иначе още преди изборите мъжа ми беше чул от "вътрешни лица", че се знаело, че Кирил Й. ще стане кмет. Той не искал, но "от горе" му наредили, защото имал да довършва нещо. След 2 год ще подаде оставка и достойно ще излезе от политиката и ще се прибере в Швейцария, където си купил къща и мислел да живее и ще има предсрочно избори.

# 229
аз пък не гласувах...и нямам намерение да го правя...защо ли? защото който и да дойде ще съм си добре Simple Smile или поне така вярвам, че ще бъде...

офф, трябва да готвя...а как мразя...по едно време ми носеше удоволствие, когато катерина беше бебе, ядеше само кърма и не се налагаше да мисля с кво да я излъжа, за да се храни...ама сега ми е адски досадно...

# 230
А, с яденето у нас проблем няма.
Яде се всичко  ooooh!. Най-обичам като почнем да лягаме, да почне да вика, че бил гладен и да отваря хладилника вечер къмто 11  Crazy.
И събота неделя е не знам по колко пъти на гърнето Crazy.
Йорданов ми е  Sick .... и като визия, и като управление, и изобщо  Sick ....
Мим стискаме палци /и ти стискай силно за мъжът ми/.
Оцеляването с ток е невъзможно никъде  #Cussing out, затова минах на равни обувки  Tired. Тъкмо си получих и едни маратончици дето си поръчах, че събота и неделя друго не мога да нося.
И аз не обичам особено да готвя, но ми се налага.
Утре отивам за 3 дни, че  съм на едно обучение, в Бургас. Направо не знам как ще се оправят двамата тук, като знам каква е процедурата по ходене на градина. Всичко е точно определено като действие  Tired и вероятно ще има сълзи /тъкмо вече свикна/. ...
Лека.

# 231
  • София

Малко ми остана още от бялото и се почва на червено  Mr. Green
Не знам, но според думите на майка ми, която през последните 20 години волю неволю участва в организирането на изборите, по-нескопосани избори до сега не е имало... За избраните няма и да коментирам - на софиянци честит ни кмет  Rolling Eyes

# 232
Аз напоследък хич не съм в час - много ми е мъчно за малкото, когато е на градина! Вие как сте в това отношение? Аз ли съм изтрещяла! Детето свикна адски бързо с градината, а аз не мога да се адаптирам вече два месеца... Laughing Все я мисля, все ми е тъжно, все не ми стига времето вечер с нея - ляга рано, а и аз нямам кой да ми готви....Наоплаках се!
И аз съм като теб  ooooh! Само дето Делян грам не ми помага - напротив. С неговите ревове сутрин и пазаренето вечер да не ходи на градина  ooooh! ooooh! ooooh! Уви почна да ми се налага да готвя- баси тъпото. Няма как да вземам от ДК, защото няма кой да прибере в хладилника от обяд до вечерта. А от пунктовете също държат да се вземе храната до 12.00  ooooh! Е, сега вече стана интересно  Whistling
Елена  и моя огладнява към 23.00  ooooh! Ама какво да го правя, като е "гладно коремчето, ама много е гладно"  hahaha
Иначе за оцеляването на ток - поставям рекорди. Днес от Света Неделя, до градината /успоредно на Дондуков, почти до В. Левски/ го взех за точно 10 минути. На 12 см.  bowuu Ама всичките шефове се тръснаха накуп в работата и не можах да изляза по-рано, а пред очите ми само тъжната му физиономия, която ме чака до вратата - как няма да тичам  Rolling Eyes
Започвам да се чудя колко ще оцелея на тоз режим  newsm78
Мим стискам палци за новата работа  Peace Елена и аз стискам палци за твоя мъж, въпреки, че не знам защо  Hug
Наздраве и да лягаме, че седмицата едва започна  ooooh!

# 233
  • Варна.....
А така ми се иска да е петък....
Казах ли, че си взех ваучер по "Аз мога повече"? Но, се записах в калината. Днес си направих сефтето. Уф, как ли ще сколасвам....
АА, при мен номерата с гладен съм не минават. Щом си е легнал, няма ставане  Crossing Arms
И Преслав реве, и се пазари всяка сутрин, че няма да ходя на работа. И то при положение, че е  при баба си, която е на първият етаж.
Какво ли ме чака с градината не ми се мисли.
Добре, че се появи днес баща ми та го залъга.
Но ми каза, че е плакал за мен и ме е викал.
Вечер обаче не ме отразява много- много, все подир баща си върви и реве.
Ама не се оплаквам  Naughty
И Хасан хора!
Айде всички да си намирате работа, че тия деца храна искат!!!
И аз обичам да ходя на токове, не мога да си представя да изляза с ниска обивка на работа. Уикенда обаче е за маратонки, екипи и т.н. Тогава трудно се лъжа даже и за дънки.
Е, ако благоверният каже, че ще ме води на бар например, ще се побарна.
Всъщнос той все по домашни дрехи ме вижда.
Оня ден дойде до офиса ми и се оцъкли, все едно не ме е виждам с друго, освен анцунг и маратонки.

А влязох за мъъъничко да ви видя какво сте писали  Mr. Green

# 234
  • София
Кабината биват - нъл са ни клиенти...Казах на колегата търговец да ме урЕди с един ваучер, пък да видим... Rolling EyesИгийски ли ша учиш? И изненадай го човека с домашно облекло на братовчедка ми е магазина, мога да питам за отстъпки  Mr. Green Дет се бъзикаме с колежката -  пожела си белезници, че да го върже мъж и и да се наспи  Joy

# 235
Айде всички да си намирате работа, че тия деца храна искат!!!
На мен пък ми се въртят еретични мисли за неплатен отпуск още година  newsm78 . Вярно, че ще сме на ръба на оцеляването с едната заплата, но честно ви казвам, сърцето ми се къса като го оставя ревящ  ooooh!
И да, знам, че това с неплатения отпуск е временно решение и само отлагаме момента на раздялата, ама честно казано се чуствам все едно го давам в дом за сираци, а не в хубава частна детска градина  Sad
А иначе добре се грижат за него - яде, спи и понеже е гаден манипулатор си е извоювал отделна спалня с персонална какичка да го приспива - Стела, ако се чудите  hahaha От това, което ми казва, разбирам че се приспиват двамата - той ляга на леглото, а тя му чете книжки за да заспи, и след като го приспи ми звъни да ми каже, че мисията е изпълнена  Crazy Милата Стела, пощурихме я  ooooh!
Вие какво мислите - да продължаваме ли с опитите или да си седна на трибуквието и да си го гледам още една година, на една заплата  newsm78.
Иначе с работата - да чукна на дърво, да си плюя в пазвата, три пъти да се превъртя през глава и пр. , ако не беше ревящия сутрин /само сутрин, щото следобяд е доволен, нахранен и наспан/ Делян, щях да се чуствам перфектно. Харесва ми, чуствам се спокойна и на мястото си... Ама през два часа звъня да питам как е  ooooh!
И тихичко да се похваля - днес ми пуснаха документите за повишението - 4ти пореден път в последните 5 години  ooooh! Ай, дано този път минат, че ми ядат 300 лева месечно и така години наред  Praynig
Другия месец за празника ще се разбере ще яде ли Хасан баница или няма  Thinking
П.П. И аз влязох за малко само да видя какви сте ги писали  Joy
Лека, вече наистина лягам  Hug

# 236
  • София
Ех, милиционера си е милиционер  Mr. Green Малко ти е пиеньето комши и мислиш за глупости  Joy Представям си те след 20 години - Делян с гадже в стаята...(Продължаваме да пишем все още тук) А ти се кахъриш - тая сега ще го завие ли после или не  Joy Сори, че се шегувам на твой гръб  Heart Eyes Успокой топката. И стига си карала персонала да рапортува. Така се изнервяш повече, пък повярвай ми надали и на тях им е чак толкова приятно  Wink
Баси ква майка съм...нищо чудно да ми отнемат родителските права  Mr. Green
Тоя мой мъж няма ли да се прибира вече  #Cussing out

# 237
Представям си те след 20 години - Делян с гадже в стаята...(Продължаваме да пишем все още тук) А ти се кахъриш - тая сега ще го завие ли после или не  Joy
Ама баш  newsm10Joy Joy Joy  Яко съм сдухала гарнитурите Crazy

# 238
Бубссс, вземи си един месец отпуск до нова година някъде...да видиш как ще е...ако ти дадат де...

не мисля, че прекаляваш... Hug

ние пък с катерина си будуваме заедно...сутринта станахме в 10:30ч, следобед уж неспа много, ама пак не иска да ляга...пак е в период дето няма заспиване...

# 239
Казах ли, че си взех ваучер по "Аз мога повече"? Но, се записах в калината. Днес си направих сефтето. Уф, как ли ще сколасвам....

Верно ли? И аз натам съм се запътила - моя номер го били минали вече в БТ, ама не ми казаха нищо, щели да ми се обадят тази седмица вероятно, а им отидох на крака там, гадове с гадове  #Cussing out  Crossing Arms. И аз съм се насочила към Кабината - не знам, доста казват, че така не се учи език, но това ми е единствената възможност - как ти се стори на теб сефтето?

Вчера ми звъняха от яслата - Калоян повръщал  Tired. Тъъъкмо се върнах от болничен (точно вчера ми беше първия ден) и пак да трябва да излизам  Tired. Добре, че майка ми и баща ми бяха тук вчера, та те го прибраха. Сега Митко си остана вкъщи да го гледа и дано е било нещо моментно, че вече съвсем ще ме изгонят от работа, ако пак трябва да изляза в болничен   Tired..

Общи условия

Активация на акаунт