или поне така вярвам, че ще бъде...
. Най-обичам като почнем да лягаме, да почне да вика, че бил гладен и да отваря хладилника вечер къмто 11
.
.
.... и като визия, и като управление, и изобщо
....
, затова минах на равни обувки
. Тъкмо си получих и едни маратончици дето си поръчах, че събота и неделя друго не мога да нося.
и вероятно ще има сълзи /тъкмо вече свикна/. ...
Само дето Делян грам не ми помага - напротив. С неговите ревове сутрин и пазаренето вечер да не ходи на градина
Уви почна да ми се налага да готвя- баси тъпото. Няма как да вземам от ДК, защото няма кой да прибере в хладилника от обяд до вечерта. А от пунктовете също държат да се вземе храната до 12.00
Е, сега вече стана интересно 
Ама какво да го правя, като е "гладно коремчето, ама много е гладно" 
Ама всичките шефове се тръснаха накуп в работата и не можах да изляза по-рано, а пред очите ми само тъжната му физиономия, която ме чака до вратата - как няма да тичам 
Елена и аз стискам палци за твоя мъж, въпреки, че не знам защо 

. Вярно, че ще сме на ръба на оцеляването с едната заплата, но честно ви казвам, сърцето ми се къса като го оставя ревящ

От това, което ми казва, разбирам че се приспиват двамата - той ляга на леглото, а тя му чете книжки за да заспи, и след като го приспи ми звъни да ми каже, че мисията е изпълнена
Милата Стела, пощурихме я 
.
Ай, дано този път минат, че ми ядат 300 лева месечно и така години наред 

Представям си те след 20 години - Делян с гадже в стаята...(Продължаваме да пишем все още тук) А ти се кахъриш - тая сега ще го завие ли после или не
Сори, че се шегувам на твой гръб
Успокой топката. И стига си карала персонала да рапортува. Така се изнервяш повече, пък повярвай ми надали и на тях им е чак толкова приятно 
.
Яко съм сдухала гарнитурите

. И аз съм се насочила към Кабината - не знам, доста казват, че така не се учи език, но това ми е единствената възможност - как ти се стори на теб сефтето?
. Тъъъкмо се върнах от болничен (точно вчера ми беше първия ден) и пак да трябва да излизам
. Добре, че майка ми и баща ми бяха тук вчера, та те го прибраха. Сега Митко си остана вкъщи да го гледа и дано е било нещо моментно, че вече съвсем ще ме изгонят от работа, ако пак трябва да изляза в болничен
.. Препоръчани теми