Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 991
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, не знам дали наистина действа, но аз вярвам, че като има изпратена позитивна енергия към някого/нещо, то определено оказва влияние за пожителния развой на нещата. Затова искам да ви помоля да ми изпратите малко мислена подкрепа Praynig- наред с всичко друго покрай мен и мъжа ми, сега и свекър ми има здравословни проблеми, сигурно ще го оставят в болница. Той е възрастен доста /86 г/, има вече една операция, но на мъжа ми му е мъчно, а и аз го разбирам, баща му е, дано да се пребори и сега! Praynig
Иначе аз относно зимата съм раздвоена- от енда страна, наистина този сезон носи романтика и уют както никой друг Heart Eyes, но и също така студ, който аз не обичам, най- ми е некомфортно, като ми е студено. Шопинга не мога да кажа дали ми е хоби, може би си зависи от конкретния момент, в който се намирам.
Тоби- и в горния ми ред на мисли, ще се моля да се оправя бързо Ивко Praynig А за рисуването- винаги съм се възхищавала на хората, които могат, така, че за мен е прекрасно това, че рисуваш, наситина  bouquet Аз много искам да мога, ама тцц- нищо не става.. и ме е яд. Най- много бих искала да мога да рисувам коне...
СисHug Hug
Бубсс- дано Дели скоро да свикне и да не плаче, а и да не се разболява Praynig
Дони - браво, че ще успееш да се уредиш с обувки- Пещерски. А з съм имала от там, носех ги три зими, накрая само се изкривиха, че аз стъпвам на криво и за това престанах да ги нося, иначе си останаха здрави докрай.
Ели- много се радвам на твоите постове, много щастие и положително настроение лъха от тях- дано и занапред да е така с товите две съкровища Heart Eyes

# 166
П.П. Шопинга брои ли се за хоби  newsm78
Е как... Mr. Green За мен детския шопинг е хобито. Laughing Дрехи и обувки за мен мисли сестрата на Микеле, тъй като е управител на голям магазин за маркови и не дрешки. Всяка седмица ми носи нещо ново, та аз само трупам,трупам и няма и смисъл да ходя и аз да купувам.
Ралче  Hug Praynig
Ягодке е разби ме с тези красотии, браво Heart Eyes
Мони защо не спиш бе мила?
Паталинка страхотни сте с малкия. Hug
Дони това за лука и медта е супер, ама дай и идея как да му го вкарам в устата. Mr. Green
Искам и аз сняг... Crossing Arms

# 167
Аз съм от другата порода, дето не обича шопинг. Не виждам разтоварване в това да ми олеква портфейла, а и многото вещи ме побъркват, така че живея с най-необходимото. Компактно, минимално и без излишъци. И без друго с обувките и дрехите на децата се чувствам като вещоманка.  Rolling Eyes За радост или не, все не мога да намеря обувките, който са ми по сърце. Тъй де, виждам ги на нечии крака или в нета или на цена, която не бих дала.
Мойто пък дете иска да ходи на училище и през уикенда. С другото ще ходим на занимания заедно 2 пъти седмично само да не ме саботират с колата... Heart Eyes
Приятен ден и затопляне! Сняг- за белите мечки!

# 168
  • Варна.....
Ралче Praynig Praynig Praynig

Ай да се посмеете на мой гръб- вече 2 часа/ от 5/ не мога да си намеря, такси, Милен пука междувременно гума и чакам брат ми от нейде от задръстването да дойде да ме вземе. Да, ама пусто глад, днес колежката дето ходи на почивка в Турция добре, че ми донесе 1 кутия локум и започвам да вечерям  Joy Joy Joy, а по улиците има реки!

# 169
  • Варна
Ралче, имаш и моята положителна енергия!!!

Тайс, разбирам за какво говориш.....времето е меко казано кошмарно....

На Елия двете учителки са във ФБ...коментират снимки, пускат снимки от това какво са правили днес, говорим си.....как да не ги обичаш и тях и новите технологии!!!

Наздраве, чакам мъжа ми да направи греяна ракия, че днес като малоумните нямах ни чадър, ни качулка, а и стана ясно, че и обувките ми пропускат  Joy...дано не се разболея само!!!

# 170
  • Варна.....
Мим, радвам се, че се кефиш на изнасянето на живота ви на показ.
 Аз имам друго мнение и не бих се съгласила някой да публикува мой и на семейството ми снимки във ФБ или където и да е другаде!

п.п. Прибрах се  Mr. Green

# 171
Аллоооооооо, Варнааааааааа! Да пращаме ли лодки, пояси и пр.  newsm78
Ралче  Praynig Praynig Praynig Много положителна енергия и от мен  Hug И аз мисля, че помага  Peace
Днес на обяд няма да ви казвам  /щото и  не помня/ как точно стигнах до градината- цялата се тресях от нерви. И още от ъгъла се ослушвах за писъци. Стигам до градината - тишина , което честно казано ме притесни. Звъня на звънеца, излиза Стела /любимата какичка, както се оказа/ и тръгва да го извежда. Обяснява ми, че тъкмо е приключил с основното, а и супа е ял  Shocked Аз на акъла си викам "Тая обърка децата"  Whistling Влиза тя, след малко излиза сама и ми казва, че му е казала, че го чакам, но той държал да си хапне и десерта  Shocked Shocked Shocked  След 15 минути излезе синковеца, предъвквайки остатъка от десерта, хванал я за ръка, гледа я любовно  ooooh! Ох, дано и утре сме така  Praynig Директорката каза, че ще остава да спи следобяд, ако е толкова спокоен като днес - ха, дано  Praynig Praynig Praynig
Разправя ми, че днес имали математика, после играли с пластилин, ама малко беше недоволен, че не са ги извеждали, защото било студено  Joy Joy Joy Утре по програма - английски  Joy Joy Joy
Е това ако не е повод за наздраве, здраве му кажете  newsm24

# 172
  • Варна.....
Колеги, съгражданки, сега е момента да опитате сърф или рафтинг!!!

Бубс, само дето преиграваш!!! Или просто го ревнуваш!! Кажи си, свои хора сме  Mr. Green

# 173
  • Варна
Добрутро! Навън само белите мечки липсват....

Мим, радвам се, че се кефиш на изнасянето на живота ви на показ.
Аз имам друго мнение и не бих се съгласила някой да публикува мой и на семейството ми снимки във ФБ или където и да е другаде!

На мен пък ми запълват празнината, която чувствам от липсата на Елия през деня. Внасят ми спокойствие, когато видя усмивката и и знам, че се чувства добре там. Не виждам с какво ми показва живота на показ - деца играят в ДГ, ето и няколко снимки от вчерашния им ден на музиката:

Мен ако питаш, трябва да им сложат видеонаблюдение...

Бубс, радвам се, че Делян започва да посвиква...ще вземе да му хареса там:)

# 174
Кафенце???

# 175
  • София
Бонита, мерси ,взех си едно, че едва гледам  Flutter Пуууу, баси пенсията съм станала. Снощи бяхме на гости, прибрахме се в 2, като почнах да мрънкам от 11...Сутринта едва отлепих. А га бях млада....Затварях дискотеката и спокойно отивах на лекции или работа  Rolling Eyes

Бубс, само дето преиграваш!!! Или просто го ревнуваш!! Кажи си, свои хора сме  Mr. Green
баш баш...Ма не слуша старото като и говори  Heart Eyes
И на мен ми е адски любопитно какво прави Гого в яслата, контактува ли с децата, включва ли се в заниманията - нещо което силно се съмнявам Confused
Ралче,  Hug Hug Hug
Един колега се обади, че е затрупан от 60 см сняг в Тетевен...Варна май ще става пристанище на Шумен...Мауеееее

# 176
  • Варна.....
Варна май ще става пристанище на Шумен...Мауеееее
Натам отиват нещата.
Мим, видеонаблюдение, но със свободен достъп, нали?
Аз си останах у дома, че днес и локум няма в офиса  Mr. Green

# 177
  • Варна
Мим, видеонаблюдение, но със свободен достъп, нали?

Може би, с парола за родителите... нещо такова. Дори моя либерален мозък не може да приеме, всеки да може да гледа децата през нета...много брутално ми се струва:)))

Времето се кротна май....сега малко и да се постопли...какво беше това чудо...егати апокалипсиса дето настана!

# 178
Мен ако питаш, трябва да им сложат видеонаблюдение...

И аз все това казвам... Crossing Arms Но тук май, май в скоро време ще стане. Иначе карабиниерите наблюдават страшно много ДГ, без дори и да знаят самите учители. Колко вече хванаха за побой над малолетни. ooooh! Между другото ако си спомняте веднъж ви бях показала, та по този повод говореха вчера за 1 от битите деца, че е с много сериозни психически проблеми. Sad

И сега се сетих да ви разкажа как ме изложи мой синковец. Вече знаете детското Пепа Пиг и съответно мама Пиг и татко Пиг. Ние обаче им викаме пепа пипа, мама пипа и папа пипа. Да ама на итал. пипа значи шмърка,друса се. Отива нашия на ДГ и разправя на госпожата ''мама пипа, папа пипа, бимба пипа'', демек с 2 думи изкара цялото ни семейство наркомани. Mr. Green Отивам да го взема и госпожата ме гледа едно странно. Joy Намери кураж, каза ми жената... срааааммм докато и обясна за какво става на въпрос. Laughing

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 19:27 от nakri88

# 179
  • Ловеч
 newsm62 Наде , само да си се оплакала ,че Крис  не говори.

Общи условия

Активация на акаунт