- наред с всичко друго покрай мен и мъжа ми, сега и свекър ми има здравословни проблеми, сигурно ще го оставят в болница. Той е възрастен доста /86 г/, има вече една операция, но на мъжа ми му е мъчно, а и аз го разбирам, баща му е, дано да се пребори и сега! 
Иначе аз относно зимата съм раздвоена- от енда страна, наистина този сезон носи романтика и уют както никой друг
, но и също така студ, който аз не обичам, най- ми е некомфортно, като ми е студено. Шопинга не мога да кажа дали ми е хоби, може би си зависи от конкретния момент, в който се намирам.Тоби- и в горния ми ред на мисли, ще се моля да се оправя бързо Ивко
А за рисуването- винаги съм се възхищавала на хората, които могат, така, че за мен е прекрасно това, че рисуваш, наситина
Аз много искам да мога, ама тцц- нищо не става.. и ме е яд. Най- много бих искала да мога да рисувам коне...Сис-

Бубсс- дано Дели скоро да свикне и да не плаче, а и да не се разболява

Дони - браво, че ще успееш да се уредиш с обувки- Пещерски. А з съм имала от там, носех ги три зими, накрая само се изкривиха, че аз стъпвам на криво и за това престанах да ги нося, иначе си останаха здрави докрай.
Ели- много се радвам на твоите постове, много щастие и положително настроение лъха от тях- дано и занапред да е така с товите две съкровища

Влиза тя, след малко излиза сама и ми казва, че му е казала, че го чакам, но той държал да си хапне и десерта
Ох, дано и утре сме така 

Пуууу, баси пенсията съм станала. Снощи бяхме на гости, прибрахме се в 2, като почнах да мрънкам от 11...Сутринта едва отлепих. А га бях млада....Затварях дискотеката и спокойно отивах на лекции или работа 
Наде , само да си се оплакала ,че Крис не говори.