Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Добър вечер, Дами !
...аз от една седмица се каня да се лакирам hahaha и днес го отложих за неделя.

Аз от година го отлагам някъде...  Embarassed

Дони, пийвам си за твое здраве! Червено винце си налях. Наздраве! Никога повече да не ти се случват такива стресове!  Hug Hug Hug
Радостчо, много благодаря за снимките! Да оздравявате бързо, а на двете госпожици да им раздадеш по една такава целувчица като на последната снимка! Изглеждаш чудесно! Килцата не ги мисли, с две малки същества ще ги стопиш за нула време! И не се преуморявай, използвай сега, докато имаш помощ да си почиваш, пък за останалото има време! И аз ги гледах тия къщи с човечетата, мисля, че са добра идея!  Hug
Ралче, дано да ти е на късмет новия аватар и подпис, много ми харесват!

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 20:30 от yagodka

# 436
  • София
Добър вечер, Дами !
...аз от една седмица се каня да се лакирам hahaha и днес го отложих за неделя.

Аз от година го отлагам някъде...  Embarassed

Дони, пийвам си за твое здраве! Червено винце си налях. Наздраве! Никога повече да не ти се случват такива стресове!  Hug Hug Hug

Ягодке  Hug Дано...Абе малкия дявол.
Тоби, в неделя ще сме безпомощни и двете Wink
Наздраве дружина newsm22  mrstraetz След малко ще има - аз много ви уважавам Simple Smile))

# 437
За твое здраве, Дони  cheers
Ягодке, Тоби ще дойде и нашето време за лакиране.  Crossing Arms
Лека нощ дами...  bouquet

# 438
  • Варна.....
ЕЕЕ, лакирането е работа на маникюристките. Аз като го правя до средната фаланга (нали така се казваще  newsm78) съм в лак. И се отказах от тази дейност.
Да се оплача ли? Утре у дома ще има 2 комплекта майстори!! И благоверният щял да отива на работа. А аз с майстори и двете деца- смях в залата.  Joy Май е забравил колко съм руса от това оранжевото, дето си го намацах.
Е, след мълчаловата стачка май си промени плановете, но ще кажа утре какво е решил НВ.
Радост, страхотни дечица!! Да са ти живи и здрави !!!
Днес купих и пластелин, нали го хвалите като ефективна занимавка. Ц. Никакъв ефект.
Не знам колко е висок Пъсела, нито колко кг. е. Дрехи купувам на око, с уговорка за смяна. Обикновено се налага такава, не мога да преценявам избщо. Обувки не знам бълг. номерация, само английската, че все ги поръчвам.
Памперс- лятото махнах дневния, в последствие се оказа, че сутрих е сухо детето и така месец вече откакто и него го махнахме. Само веднъж имаше нощна авария. И то изсъхнала до сутринта. Но, го слагам да спи в чувалче, защото ми се струва, че като се развие и измръзне се напикава. Той пък се кефи на чувала, щото скачал като "заек". лошо няма, щом си вярва.
Казах ли защо съм нямала чурка ? " ААА, не си слушала и ти я скъсаха!!!"

# 439
  • Ловеч
tais-ти като оня лаф- Само една майка може да свърши работата на пет авиодиспечера Joyостава утре докато майсторите са у вас да се  опиташ да се лакираш  Winkи им кажи  що нямаш чурка Joy
Дони от здраве да се не отървеш  Hug,че две снахи те чакат (и евентуално зет Mr. Green)
  Ивко  и той в чувал-и аз съм човек трябва поне да се наспя ,като не смогвам да се лакирам.Купих му онзи ден един с  допълнителен цип отдолу на  крачетата и той доволен че може да си ги пипа Laughing

# 440
  • Варна
Добро утро в този ранен час...ама който в 20ч. спи - става в 6.30:)

Вчера Елия ми се закашля сутринта и я спрях от ДГ, към обед това дете, като започна да кашля, абе постоянно....и айде на док - жената ми изписа 5бр. лекарства, вкл. АБ и капки за очи, ама в носа да съм капела, с кортикостероид/или там както се пишеше/ - заради кашлицата, без хрема, без Т, абе иначе е напълно жизнена. Ей така гледах  Shocked - изхвърлих рецептата и сега и пръскам Стеримар и мед с лук правя, тантум верде пръскам.... Кашлицата сякаш намалява! Оплаках се от док...

Отивам да правя закуска:)))

# 441
Ауууу ужасттттт и аз така мразя най-много!! И нас така ни подреждат по някока - детето едва кашли а те бухат какво ли не само да се презастраховат!! И антибиотик разбира се задължително. А на нас последния път ни казаха, че слабите антибиотици не действали и затова за леко закашляне ни изписаха Панцеф коъто е около 40 лева и с него лекувахме миналата зима начална пневмония. По някога им се чудя на тези лекари направо...... Всеки път непременно ни изписват и Зиртек, който е противо алергичен препарат и ме съветват да го давам 20 дни примерно...... #2gunfire

# 442
Ние пък в другата крайност. Доки все гледа нищо да не изписва, все нищо му няма, ама вчера добре, че на своя глава скокнах на УНГ - гноен отит. Стискайте палци да съм го хванала навреме  Praynig  И това от безобидните сополи  ooooh! Абе малко й се издразних да ви кажа - по три пъти седмично вися там и мрънкотя, че не ми е добре детето, исках си направление за УНГ /туй щото имах съмнение за възпалена трета сливица/, а тя нищо му няма, та нищо му няма. Пускай го на градина  Rolling Eyes  Жълт картон и е това. Още една издънка и е с червен, директно  Whistling
Добре, че вчера УНГ - доктора в нашата болница ни взе без час, без направление, без нищо. Страхотен пич - препоръчвам  Peace  
Хайде лек ден и само приятни емоции в очаквания слънчев уикенд  Hug

# 443
  • Ловеч
Аз от доки много доволна  Hug нищо че лекувах хрема и зелени сополи 3 седмици и накрая възпалени уши и АБ. А в градината всички са с ред сополи  и кашлица ,в училище също- естествено и аз така.Та не знам аз ли му нося зарази ,от градината ли са-сега ходи 3 дни и е ок.
УФ,  отивам че  newsm79 wash hang 1ironing knit tongue все забавни неща Laughing

# 444
  • София
Пуууу, бах тая активност  Rolling Eyes
Мим,  Hug и аз така правя с рецептите. Да не ме чуе дявола, но Хриси вече на 5 и 2м, Гого на 2 и 9м - антибиотик какво е не знаят. Бабешките лекове до момента са ми действали безотказно. Да се оправя бързо Ели Hug
Комшу, то да ти се чуди на акъла човек, но като си имате болница да се буташ в наща поликлиника...Аз там ходя само за бележки за градината. Принципно лекувам аз  Embarassed А на Първанова слабо място в диагностицирането са ушите - питай ме мен. Тя затова вече като кажем уши и директно ни праща в ИСУЛ. Последния път случихме най-сетне и там на доктор, че то не е една беля. Арабин беше човека. Изписа точните лекарства , но не и АБ и си се оправи Гого - от тогава проблеми не е имал. А преди все ушите дърпаше...
Тоби, то днес не се чисти - Задушница е. Грехота на такива празници - виж мързеливите как знаят и ги спазват  bowuu
Таис, строявай майстори , мъже в две редици - и да слушат  Mr. Green
Отивам да мажа филии с пастет  Sick, че от 7.30 са се развикали, а аз се правя на разсеяна  Rolling Eyes

# 445
  • Ловеч
Дони -тъкмо го написах и се сетих че е задушница,веднага промених плана -отиваме на разходка-лакирането за утре Mr. GreenВиж откачената ми комшийка е скочила в 7 -прахосмукачка  и Поп фолк на MAX -луда жена,аман от селянки ooooh!

# 446
Добро утро!

И ние сме болни. Всичките жени вкъщи, барабар с бабата. Най ми е жал за мъничката, понеже като не може да си издуха нослето и така хърка милото Cry Добре че е това кърмене, така я успокоявам и приспивам. Анджито и то киха и кашля.
Поне температура нямат засега. Май ще сме така цяла зима.

Вие кога мислите да правите Коледните украси? Аз тази година май по-рано ще вадя елхата, към 20/11, че както ми е празнично, няма да мога да изчакам до Декември Grinning

# 447
  • Варна.....
Пфуу да ми се невиди птицата. Знам, че е задушница, а въобще не съобразих поне до обяд да не пера  ooooh!
АА, НВ си е с майсторите. Мълчанието даде резултат.
Бубс, ти пак най- лошото мислиш! Защо не отиде на хомеопат?
Дони, ша мъ извиняваш, ама държиш децата гладни. Ккакъв е тоя пастет в събота сутрин? Я палачинки, баница, бухти.....  ( не че мойте не закусваха рогчета и курабийки от закусвалнята  Mr. Green)
Радост, бързо да се оправяте!!!
Снощи Алекс беше с червено гърло и сополи, но гореща вана със сол, 1л. чай с мед, рано в леглото с хомеопатичното му и днес е пушка - даже на школа по математика ходи.

# 448
Браво на вас пишете като за световно.Днес от втори опит ще ви драсна някои ред и аз.
Да се запиша първо в клуба на болните.Всички сме натръшкани гърло,сополи и кашлица някакъв кошмар добре че нямаме Т,не сме ходили на доки но и утре ако е така май ще се наложи в понеделник да го посещаваме.
Дони поздравления за това че не сте пили АБ още на нас ни се наложи още на 3м. да го употребим.
За протокола Влади е 97 см.и 14-15кг.
Радостчо много сте хубави а за коледната украса ми се струва ранко но няма лошо като ти е празнично пък украси си.
Трябва да приключвам че дребчо се събуди ей така е не може да се пише повече.

# 449
Тайс, хареса ми твоя начин на лечение Peace Ще взема довечера и аз да я парна в една вана Анджито.
И да оздравявате всички, ей!

Общи условия

Активация на акаунт