Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Ловеч
Добър вечер Дами ! Не мога да ви хвана спатиите  Mr. Green ще трябва да си водя записки ,както сте се разписали newsm78.

# 496
  • София
Кампай - за не просветените - НАЗДРАВЕ на японски. Бях го забравила този израз, но днес с един колега се присетихме как напихме преди няколко години група японци на една хижа в Рила  Rolling Eyes
Днес за малко да се прибера с 3 броя от яслата. Има едни близнаци бонбони в групата на Гого, като момченцето е дежурно на вратата. Днес ме гушна, каза чао на лелите, сестра му ни видя, хукна и тя...Бе викам 4 ще ми дойдат много и ги върнах  Laughing

# 497
  • Варна.....
Дони, не обичаш Мечо Пух!!

# 498
Дони, не обичаш Мечо Пух!!
newsm10 Добрееееееее беееее, Тайсче  Joy Joy Joy
Аз нали ви обещах, че ще се върна с наздраве  Flutter Ей ме на   Hug
Имах проблеми с тъпата флашка, м-телска м.....та им  ooooh! Аман от тях. Ама й хванах цаката - половин час престой в хладилника и е на 6  Mr. Green
Дай да публикувам, че не се знае кога пак ще й се постои в хладилника  hahaha hahaha

# 499
  • Варна
Добро утро!
Вчера си разбрах резултата - не са избрали мен! Много се спекох...., чак на мъжа ми си го изкарах и не си приказвахме цяла вечер!

Така сме се наредили с Елия.... и двете кашляме и кихаме...пфууу, аман от лоши новини, искам да ми се случи нещо хубаво пък!!! Crossing Arms

# 500
Добро утро, момичета  Hug
След има няма 20-30 страници се вписвам отново в темата  Blush. Попрочетох отгоре отгоре през 4-5 страници ама и аз като Тобито -
Не мога да ви хвана спатиите  Mr. Green ще трябва да си водя записки ,както сте се разписали newsm78.
   Crazy

Всички болни дечица и мами да оздравяват  Hug
Бубс, искрените ми съболезнования  Sad. Дано се свърши с тази лоша серия.
Дони  Hug Hug Hug, ти си толкова силен и борбен човек, възхищавам ти се  Hug
Мим, неприятно за работата, но всяко зло за добро - сигурна съм, че ще излезе нещо още по-подходящо. Успех!

Такаааа, сега да се изкажа по същество  Wink

Преминах успешно през първия държавен изпит по право - наказателноправни науки " много добре" Wink Доволна съм от себе си, от професора, от комисията и няма как иначе след целия зор последния месец. Добре че майка ми дойде да поеме децата, че наистина е много трудно. Сега 3-4 дни почивка, че съм направо изцедена и с пълна сила напред към следващия, който е след месец.

Децата са добре, макар че и ние бяхме малко болнички. Александрина изкара варицелата, мина много леко, пъпки имаше само на гърба и коремчето, изобщо не ги е чесала, мажех с фенистил, но започна да кашя и разстройство много упорито изкара някъде на 3-я ден, оправи се само със сироп за кашлицата и прахчета за коремчето. Николайчо го чакаме да се ошари и той, вчера го водих на  лекар, и той е с разстройство, има и температура, но нищо друго - гърло, уши, нос, гърди - чисти. Та най-вероятно е от вируса или/и от зъбоникненето. Дано да мине и той леко и бързо да се оправя. Иначе е весел, палав и бързопълзящ. В момента, в който го оставя на земята, за отрицателно време е изчезнал от погледа ми. Изправя се на всичко, което му попадне пред очите - столове, играчки, минута сам не мога да го оставя малкия бандит, Александрина на неговата възраст беше абсолютна бубичка - играеше си кротко, мързеше я да пълзи, изобщо рахат  Mr. Green. Ама явно с момченцата е по-екстремно всичко  Wink.
Вече започнаха първите двубои за територия с кака му, т.е за играчките. Ники държи и не пуска своята, ако кака му я иска, тя се опитва да го прилъже с някаква друга, ама то не  Naughty - мойто си е мойто  Wink. Реши ли обаче, че иска нейната - напада от засада, придружено със скубане на къдрици и женски писъци  Grinning. Абе веселба, дет се вика Mr. Green .

Александрина от тази сутрин е на градина. Притеснявах се да не почне пак да мръкна след дългата пауза, но е влязла с такова желание и така са се прегръщали с приятелчетата. Тя градината доста й липсва тези 2 седмици, постоянно имитираше, че се обажда по телефона на другарчетата си Тошко и Лара - " ало, как сте, какво става, аз съм малко В шарка и С карантина ( леко бъркаше понятията), като ми минат пУпките, се връщам, да ме чакате" - и други подобни дълбокомислени разговори.

Аз отивам да си изпия кафето, тук от сега е страхотно слънчево, ще направим една хубава разходка с бебчо  Wink Хубав ден на всички   bouquet

# 501
И ние сме в кюпа на болнавите..аман вече! 3-4 дена на ясла и после сополи. Ето сега е със задна хрема и от нея прокашля и ще е вкъщи цяла седмица. Педиатърката каза, че има съмнение за трета сливица и сигурно има нещо такова, защото спи с отворена уста. Много се надявам да не е така, защото ме е страх от операцията за махането на сливица. Дано да не стигнем до там..
Свеки му купи акумулаторен мотор с голям мерак и понеже е доста голям го държим в тях и сега ходи с нетърпение там да си кара мотора.
За поведението му вкъщи направо не искам да коментирам- за 30 мин . може да ме докара до нервна криза  Close , а с брат си е много груб. Дори когато му се радва не пропуска да го пошляпне тайничко, защото знае, че ще му се караме...ужас!А играчки пък не му дава никакви, голяма скрънза.

# 502
  • София
Добро утро!
От вчера са приели майка в болницата във Видин, заради бъбрека, оказало се е, че има голям камък, който блокира нормалната му функция и задържа урина, та сега трябва да бъде на системи, за да се разбие и да успее да се изхвърли. От една страна много се притеснявам за нея /и аз искам вече това да е последната кофти новина и да се свърши с тази лоша серия, мисля че достатъчно ни се насъбра Tired Praynig/, но от друга съм по-спокойна- поне така ще е под наблюдение и се вземат мерки, дано да се оправи до петък, че мислехме уикенда да си ходим до Видин Praynig
Искам и да се оплача малко и от ЙоЙо- вечер става непоносима- рита, бута, буйства, хвърля, чупи и когато й кажа да спре, тя още повече и по яростно започва, направо ме изкарва извън нерви Tired Какво е това чудо, не знам, преди не е правила така, може би усеща, че ние с баща й сме напрегнати и се отразява по този начин и на нея...
Мим- съжалявам за работата Hug, искрено се надявам и при вас вече само хубави неща да се случват!
Ели- браво за изпита, отличничка си ти  bouquet Hug и се радвам, че кака е изкарала леко баба шарка, дано и бебчо скоро се опраив напълно Heart Eyes
Бубссс- това с флашката в хладилника ме разби hahaha
Дони- и мъжа ми е разказвал подобна случка от предишната си работа, как са напили едни японци, дошли в някаква комисия Mr. Green /тогава той е работил в една от фирмите, произвеждащи мляко/.

# 503
Добро утро и от мен, виждам че нещата се развиват с бясна скорост, докато се усетя и темата е набъбнала на 35 стр. Нашата борба с вирусите е с променлив успех, къде ходим на градина къде не.... Миналата седмица температура, зачервено гърло, венага почнах умкалора и сега горе долу се пооправи, днес е на градина пък ще видим, дали ще има включване от Госпожата. Дано нямааа Praynig Хубав ден на всички и да мислим позитивно Simple Smile)))

# 504
  • Варна.....
Жалко, че не може вече да се преименува темата на "Сополиви Януарчета"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мим, сигурна съм, че ще намериш даже и по- добра работа от тази.
Елиии, честито Колега!!
Бубс, освен и ти да се навреш в хладилника.... Иначе, да МеНтел за гадни. И аз ще се развеждам с тях  Crossing Arms
Ралче, ти Преслав описваш  ooooh!
Още щях да пиша, ама какво беше  newsm78

# 505
Ние и повръщаме -вчера три пъти добре че няма Т., днес до обяд добре и тъкмо си мислех че вече е минало и след първото хапване на картофено пюре и като гейзер и интересно само вода повръща не храна.Чух се с една приятелка та тя ми каза че неините деца като са болни много повръщали и ги оправяла с глюкоза по една чаена лъжичка на пет минути та и аз взех и започнах да му давам.Ще казвам отзиви после.
Лорини честито диванче страхотно е.Аз не съм по светлите цветове много ми харесват но как се подържа това...
Бубс тая флашка защо в хладилника бе? newsm78
Накри тази твоята история в подобен вариант я имаме в блока.Вие нали си се знаете другите и да не разберат не е толкова страшно Grinning Grinning
Мим може и да е за добро Hug
хайде лек остатък от деня...

# 506
Мим може и да е за добро Hug
Аз съм сигурна на 100 %, че е за добро  Peace Винаги като нещо не ми се е получавало в живота и страшно много съм се ядосвала за това, след време осъзнавам, че не е трябвало да стане. Да знаеш чака те по-добра работа  Hug
Ралче по-добре е, че майка ти е в болницата. Аз навремето имах камъни в бъбреците и сглупих адски много като не останах в болницата, защото са болки невероятни. Добре, че татко има един близък приятел - лекар, който идваше да ми прави инжекции на няколко часа, в това число и през нощта  ooooh! Скорошно възстановяване желая на майка ти  Hug
Ели браво за изпита! Евалата, че се оправяш с две деца и учиш на всичкото отгоре  Hug
Хора и Делян е станал непоносим  ooooh! ooooh! ooooh! Точно както Ралчето описва Йо-Йо  ooooh! Не мога да си позная детето  ooooh!
А иначе драмата с флашката е, че като поработи по-дълго и прегрява  Rolling Eyes И не иска да се върже с нета. За това трябва да поизстине, и я бутам в хладилника  hahaha Да не си помислите, че съм с хипер модерен хладилник с usb порт  Joy
Bonitta аз съм давала на Делян на 15 мин. по лъжичка глюкоза като беше много зле - повръщане и разстройство и нищо не искаше да приема, а каквото сложеше в уста го повръщаше. Не знам дали от това, но педито остана изумена, че не съм ползвала направлението за хоспитализация по предназначение и съм го закрепила вкъщи. Честно казано съм склонна да повярвам, че е от това, тъй като и лекарствата ги повръщаше, по обясними причини и свещичките бяха неприложими... Абе гадна работа са тия болести. Аман  #Cussing out
Жалко, че не може вече да се преименува темата на "Сополиви Януарчета"  :
Дааааааам, много жалко  hahaha
Айде до довечера  Hug

# 507
  • Ловеч
Добър вечер! Познайте дали съм лакирана, а вече е вторник Laughing Щях в неделя ,но от сополи не смогнах.Ситуацията хич не ми харесва -Ивко отказва да яде ,не пие и мляко-само на вода newsm78
не иска и влак.Утре  ,преди работа пак ще звънна на леля Докторка ooooh!
Сега гледам ,че ще застудява това време ме депресира... и аз като Мим искам да ми се случи нещо хубаво Crossing Arms

newsm24  smokeuu

# 508
  • Варна
Многоо яко заглавие Joy

За работата се ядосвам заради парите, иначе днес ми потвърдиха за Общината, най-късно от 1 януари ще е назначението, ама на двойно по-ниска заплата...но засега там ще е, че освен на държавна, не знам къде ще ме търпят с малкото дете и с постоянни болнични...

Айде наздраве за тези, които пият, аз имам още няколко дена АБ!

# 509
  • София
Ми наздраве Simple Smile
Турнала съм едни спагетки, пийвам си маврудец...И ще си слагам розовите очила за хубави мисли Laughing
Многоо яко заглавие Joy
  Мерси, нали темата е посветена на сополите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт