.
Добрееееееее беееее, Тайсче

Ей ме на 
Аман от тях. Ама й хванах цаката - половин час престой в хладилника и е на 6

. Попрочетох отгоре отгоре през 4-5 страници ама и аз като Тобито -
.

. Дано се свърши с тази лоша серия.
, ти си толкова силен и борбен човек, възхищавам ти се 

Доволна съм от себе си, от професора, от комисията и няма как иначе след целия зор последния месец. Добре че майка ми дойде да поеме децата, че наистина е много трудно. Сега 3-4 дни почивка, че съм направо изцедена и с пълна сила напред към следващия, който е след месец.
.
- мойто си е мойто
. Реши ли обаче, че иска нейната - напада от засада, придружено със скубане на къдрици и женски писъци
. Абе веселба, дет се вика
Хубав ден на всички 
, а с брат си е много груб. Дори когато му се радва не пропуска да го пошляпне тайничко, защото знае, че ще му се караме...ужас!А играчки пък не му дава никакви, голяма скрънза.
/, но от друга съм по-спокойна- поне така ще е под наблюдение и се вземат мерки, дано да се оправи до петък, че мислехме уикенда да си ходим до Видин
Какво е това чудо, не знам, преди не е правила така, може би усеща, че ние с баща й сме напрегнати и се отразява по този начин и на нея...
, искрено се надявам и при вас вече само хубави неща да се случват!
и се радвам, че кака е изкарала леко баба шарка, дано и бебчо скоро се опраив напълно 

Хубав ден на всички и да мислим позитивно
))) 

Винаги като нещо не ми се е получавало в живота и страшно много съм се ядосвала за това, след време осъзнавам, че не е трябвало да стане. Да знаеш чака те по-добра работа 
Скорошно възстановяване желая на майка ти 

Точно както Ралчето описва Йо-Йо
Не мога да си позная детето 
Да не си помислите, че съм с хипер модерен хладилник с usb порт 

Препоръчани теми