Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! DimityrDimitrov.com  много се извинявам,но тук е място на което всички ние които спазваме режима се подкрепяменеможах да разбера с каква цел сте написал поста си? Моя близка приятелка от 110 кг сега( след година и половина спазване на режима с почивките ) е 70. Йо-йо ефект се получава само и единствено ако след режима се тъпчеш-то когато спортуваш и спреш спорта също се пълнее.  Режима (плодолечение) има лечебна цел,а отслабването е част от лечението. Тоест пълнотата също е болест.
И така да се отчета за днес- колкото и да не ми е приятно съм +300 гр защото вчера прекалих с плодовете много. До момента съм -8.100 кг ,но имам планирани още 4 дни които се надявам да издържа а може би и още малко минусчета. Исках повечко кг да сваля този път но най вероятно ще са тези до момента. IVCHETO_25 хубаво би било да кажеш колко си висока колко килограма си и после да коментираме,освен това всичко е много индивидуално.Успех и не се оставяйте да ви разколебаят!

# 601
Здравейте, вчера не съм влизала виждам, че имаме нови попълнения. Добре дошли и успех!
veseladimitrova напълно те подкрепям  Peace ако не внимаваме с какво се храним след всяка една диета ще има провал.
Аз няма да се тегля 2,3 дни че от днес съм в МЦ и вчера ме гонеше голям глад, направо щях да изям света, но хормоните бушуват много яко.Днес ще я карам на течности нали има и луна та така де.
На всички пожелавам успешна седмица! Hug

# 602
 newsm03 аз пак съм тук! Реших да направя 5 дни на плодове. По мое мнение не съм върнала нищо от сваленото. Днес хапнах 2 ябълки, но с чая изоставам .

# 603
Сладуркииии !!!
Аз вече се захранвам- днес 2ри ден. Нямам голям апетит, не успях за вечеря да изям два картофа  Tired.
Равносметката от гладуването е - екземите се скриха, хремата ми изчезна. Започнах да спя без капки, нещо което 6 месеца не можех и да си представя, че ще стане... Кантар- нямам, затова не съм се теглила. Но по дрехите- 1 номер съм свалила т.е. от 38 на 36, дънки-0т 29 - влязох в едни стари 27ми номер. Изключително съм доволна от 12-дневното ми гладуване.Сега се старая да се захраня без ниииикакви прегрешения !

Лека вечер, момичета мили! Много минуси и добро настроение !
На тази диета казвам- здравословна!!!

# 604
Добър вечер! Днес мнооого ми се яде -направо се замислям дали да не се захранвам. Много искам нещо солено вече омръзна ми все сладко. Изядох 1 домат(нали може след 10я ден),но много ми се яде моцарела ух дано не ви се дояде и на вас. Направо се облизвам вече като котка пред купичка мляко. От друга страна пък ми се иска още някое грамче да сваля. Я ми кажете какво да правя. Много съм раздвоена!!!! Пък и задържам килограми сега а не свалям. Като се прибирах от работа и минах през магазина до нас да видя  какви плодове има-видях личи половин килограм си лупих и почти ги изядох. Нещо много замря темата пишете, слабейте,хубавейте и бъдете здрави!

# 605
veseladimitrova , и аз бях така ден-два но след това кантара отново тръгва надолу!
Тази сутрин бях 63.8 което си е направо супер, и дрехите почват да ми седят все по-свободоно, което ме радва въпреки че имам малко коремче и още се очертава но да се надявам че до края и плюс захранватено ще даде по-добър резултат. Иначе днес ми 14 ден и до тук кантара е -5,700.
Успех на всички и много минуси!

# 606
Здравейте момичета ,
От известно време ви чета и в последствие започнах режима . Днес ми е 7ми ден и резултатът е страхотен от 74,6кг днес паднах на 69,4кг. Все пак трябва да направя уточнение ,че по празниците доста си похапвах , направо се улях  Grinning . До преди това  половин година поддържах тегло от 68кг , като преди това съм пила сироп Мадал Бал и с него свалих 7кг и ги задържах  , но беше много трудно. И сега мислех пак с него да вляза във форма , но реших да изпробвам плодолечението и определено не съжалявам. Резултатите са същите , но е доста по приятно и лесно , защото какво да ви кажа 10 дена на сироп и вода не е живот направо . Grinning
Пиша за да може и други хора , които се чудят дали да започнат , да действат .Ефект и резултат има !!! Вярно още съм на половината път остава ми захранването , но съм доста оптимистично настроена .
Лека вечер на всички и не забравяйте - само малко воля се изисква за да се чувствате добре нищо повече Simple Smile

# 607
Здравейте, не пиша защото едно, че не ми остава време имам доста работа, а и нищо ново не се случва при мен.Вече ще приключвам със захранването тия дни и мисля да я карам на разделно хранене известно време, като всеки понеделник ще бъда на плодове и чай с мед за разтоварване, а и за задържане на кг.Но ще се върна със сигурност към режима след време.Пишете по често, аз няма да спирам,  че така ми е по лесно, а и по стимулиращо за задържане Laughing
Приятен и ползотворен ден момичета! Hug

# 608
Здравейте Момичета, от днес и аз съм във вашите редици. Миналата година направих 12-14 дни, не помня колко бяха, и останах много доволна, периодично си правя пречиствания разни, но скоро не съм правила нищо. За миналата година свалих 15 кг, и наскоро си върнах 3-4, ама то от лакомия. Сега смятам да ги стопя с плодчетата.. Като начало  съм планирала 5-7 дни, но ще видя, може и да са повече. Започвам от 64,5 ,може да съм станала и 65 , не се мерих тази сутрин...По принцип, не искам да падам под 57, на това тегло ще съм най-добре 57-58., иначе в лицето ставам като врабче... Joy
Закусих с 1 банан, като за първи ден си го позволявам,защото още не ми се е свил стомаха и ще съм си все гладна... Blush Успех на всички , ще се отчитам всеки ден !  Hug

# 609
Здравейте, къде изчезнахте всички  newsm78 Втази снежна буря навън не е за показване, а ми предстои да пътувам днес и направо  #Crazy Снощи си хапнах и пилешко месце и да ви кажа честно изобщо не ми беше вкусно, днес ми е едно тежко макар, че количеството беше малко.Хайде пишете и вие как върви при вас.Пожелавам успешен ден на всички! Hug

# 610
Привет и от мен!
Направо не е за мърдане ама ще се замъкна до магазина за мед и плодове... че още 5 дни си имам такива, вчера кантара беше само -0,100 а днес пак си беше като предния ден тоест и тези отгоре  Shocked, а освен да са ми се качили парите докато готвех снощи.. щото друго няма какво... пак ще  #2gunfire #Cussing out дни на безсилие ама ще видим кой е по-силен!
Успех на всички, да не забравяме кой командва парада и че ние сме по-силните!

# 611
Здравейте и от мен, чета от известно време темата, защото ме окуражава да продължа с гладуването. Общо взето съм на 11 ден от гладуването, като май и не ми се яде толкова много. Но при мен положението е сериозно, имам да свалям много килограми и ми се струва, че няма да успея наведнъж. А като казвам много, имам предвид многоооооооо. Хубавото е, че съм и висока на всичкото отгоре, та не изглеждам точно лоена топка. В интерес на истината се чувствам много добре, само дето не спрях цигарите и кафето. Надявам се от само себе си да се получи. Успех на всички.

# 612
здравейте и аз сам с вас от утре започвам плодолечението (5 дни).
на 23г.съм,след като родих съм с 10кг повече (60кг),целта ми е да стана поне 52кг.Висока съм 164см
решила съм тази вечер да си направя един зелен чай ,а утре на билков и киви  Peace Hug

# 613
62.300 бях тази сутрин, добре е, още 4 килца да сваля и ще съм много доволна... Hug

# 614
момичета задължително ли е да се спазват часовете за плод и чай? newsm78 не може ли просто целия ден да се пие чай и да се консумират плодове до 1кг.,защото понякога не става да спазвам когато имам работа

Общи условия

Активация на акаунт