Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява квантовият анализ?
Какви са мненията за квантовия анализ?
Какви са ползите от квантовия анализ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява квантовият анализ?
Квантовият анализ е неинвазивна диагностична техника, която измерва биоенергийните нива в тялото чрез анализиране на електромагнитните вълни, магнитните полета и други параметри. Използва се за оценка на цялостното здраве, идентифициране на дефицит на витамини и минерали и потенциално откриване на проблеми с различни органи и системи.
-
Какви са мненията за квантовия анализ?
Мненията за квантовия анализ са разнообразни. Някои хора са доволни от резултатите, които са получили, като откриха проблеми, които не бяха установени по други методи. Други поставят под въпрос точността на изследването и смятат, че може да е повече плацебо ефект отколкото реални резултати. Освен това има и хора, които изразяват съмнения относно квалификацията и уменията на лицата, извършващи изследванията.
-
Какви са ползите от квантовия анализ?
Ползите от квантовия анализ включват възможността за откриване на дефицит на витамини и минерали, както и за предполагаемо откриване на проблеми с различни органи и системи в тялото. Някои хора са открили проблеми, които не са били установени по други методи, което може да бъде полезно за тяхното здраве.
-
Какви са недостатъците на квантовия анализ?
-
Какво е мнението за анализа на квантовата бременност?
. Но се чудя дали не е повече Плацебо ефект тука?
.

Аз вече 10 дни си пия хапчетата и мога да кажа, че усещам една идея подобрение.
. Много често чувам от лекар "айде, пий това 10 дена, пък ако няма резултат ще пуснем и изследвания"
. Е, кажи ми сега, на кое да имам по-голямо доверие? На нещо дето е само в главата на някой си или на нещо, което поне мога да видя с очите си (резултата от диагностицирането).
Заслужава си! И е направо чудо как успяват да кажат толкова неща ... Сега търся квантов анализ в София - за съседката и за съпруга ми.