КРУИЗИ

• 83 952
  • 840
  •   1
Отговори
# 795
А като какво толкова друго да го схващат ми е интересно............
Аз нямам лични впечатления и мога само да предполагам, защото това вероятно е концепция, а не свободно облекло и часове за хранене.

Очаквах, че имаш някакви наблюдения и затова се учудваш...............
Не, няма кой знае каква дълбока мисъл, концепция и идея. Като гледам вече доста други "традиционни" компании предлагат вариант за свободен избор на час и място за хранене, което очевидно е  предимството на Фрийстайла. Неангажиращото облекло също е важно за хора, които не умират да се обличат прекалено строго. Всъщност на NCL също си има "Капитанска" вечер и възможност за тежки тоалети, така че избор има за всеки ..........

# 796
  • София
Дайте ми съвет! Коя компания да избера? Търся нещо на ниво, но да не е затормозяващо като снобската атмосфера на Cunard... На този сайт има доста неща за най-големите в бизнеса
http://www.ukcruise.org/
Засега сме се насочили към Carnival - някой има ли опит с тях?
Евелина33, мисля, че круизите са точното и предпочитано място, където можем да се почустваме "дами", да си облечем балните рокли, които сме натрупали в гардероба си (2-3 броя) и сме обличали само по 1 път (на сватба или друго подобно тържество) и за които сме изхарчили стотици лв. или евро.
Ако търсим семплото, да отидем на къмпинг, на почивка в планината...или нещо подобно.
Не...ние почитателите на круизи, искаме лукс, лукс и...лукс.
Аз съм била само на 2 круиза  с MSC и следващата компания, в която се "прицелвам" е точно Cunard. Изчаквам хубава оферта от тях...В момента има нещо интересно за нас и вероятно ще резервирам.
Моя съвет е: слагай балната рокля и тъмния костюм на съпруга си в куфара и напред. И там са хора (даже по-фини от нашата, българска "общност") и ще си прекарате няколко дни като "бели" хора.

SofiaBG Едно БРАВО, от мен, това е точният отговор. Аз отговорих тактично и сдържано. Всеки има право на избор, на всеки кораб може да открие себе си. Попадали сме в какви ли не ситуации, между какви ли не хора, на повече от десет компании, круизите са далеч от тази цифра. Никога не сме били разочаровани, напротив. А наистина нямаме кой знае колко възможности да си облечем официалните дрехи и да се почувстваме наистина отлично.

SofiaBG Имаше страхотна оферта/промоция  за  QUEEN MARY 2, бях писала за нея, явно не си видяла, но съвсем наскоро свърши. Не е взехме защото вече сме били на този кораб, компаниите повтаряме, но корабите не. Поздрави.

# 797
Здравейте , на кои български фирми се доверявате за резервация на круиз ?

# 798
На ето тези:
Скрит текст:
"Контитранс" и "Европатур"

# 799
Аз залагам на http://infocruises.bg/Default.aspx - доверявала съм им се много пъти и съм много доволна от обслужването и коректността. Непрекъснато им разглеждам сайта, който постоянно обновяват и имат много добри промоции на круизи на едни от най-добрите и доказали се круизни компании.

# 800
Интересуват ме български агенции които предлагат  Rojal caribbean  или Celebrity cruise lines

# 801
Моми4ета, тук в темата по-нагоре е писано, 4е Costa criuses e нискотарифна компания и едва ли не има круизи по 200 евро на 4овек ...   #Crazy
Абе няма такова не6то.... Няма такива цени... Аз имам резервиран круиз с тях за ноември и преди това гледах на много други компании и сравнявах цените.... Даже на МSC са по-евтини от Costa criuses.... Rolling Eyes След инцидента с техен кораб, компанията намали цените с 40-50 процента, но и с това намаление идва по-скъпо от други подобни круизи (сравнявам дестинация и брой дни на кораба)... Като пи6ете тук някаква информация, моля не подвеждайте с цените, преди да сте проверили и сравнили ... Whistling Mr. Green

# 802
Подкрепям с две ръце че Коста НЕ са нискобюжетна компания. Независимо  от случката от 02/12 са си все още №1 в Европа Peace

# 803
Е, как няма да са # 1, като плават под италиански флаг? Мога само да предполагам, какви данъци плащат  Wink

# 804
  • София
Моми4ета, тук в темата по-нагоре е писано, 4е Costa criuses e нискотарифна компания и едва ли не има круизи по 200 евро на 4овек ...   #Crazy
Абе няма такова не6то.... Няма такива цени... .....
Има такива цени и го твърдя най-отговорно!  Naughty Пътувах с Коста Серена - 12-19.05 тази година на цена 179 паунда, или приблизително 220 евро на човек в инсайд кабина на висок дек.
Не съм си позволявала никога да подвеждам когото и да е, надявам се, че помагам с писането си в този подфорум.

# 805
Добре де, и Роял Карибиън пускат от време на време круизи по 300 долара на човек, това не прави компанията нискобюджетна. Въпрос на маркетинг е.

# 806
  • София
Добре де, и Роял Карибиън пускат от време на време круизи по 300 долара на човек, това не прави компанията нискобюджетна. Въпрос на маркетинг е.
Ееее, айде сега - било въпрос на маркетинг... hahaha Ще ми се и Селебрити да имаха такива цени, па макар и понякога  newsm78
Нискобюджетна, като определение за круизна компания не съм използвала, но ми се струва подходящо за Costa и MSC от средния клас компании в круизните пътувания.
И още нещо, So Lucky*, случката с Конкордия не е от 02/12, а от 01/12 г. - така де, да сме прецизни с инфото. Joy

# 807
Да, права си, беше петък 13 ти януари, помня го добре, точно тогава бях в италиански води  Peace

Ееее, айде сега - било въпрос на маркетинг... hahaha Ще ми се и Селебрити да имаха такива цени, па макар и понякога  newsm78
Селебрити се водят лукс, над Роял са, няма защо да свалят цените. За всеки влак си  имало пътници Laughing

# 808
Yav4e mrav4e, не исках да те обидя,  просто не вярвах да има такива цени за круиз и то за 7 дни... Ееее промоции може е да има, но не всеки хваща промоциите... Аз круиз под 600-700евро на човек за 7 дни не видях.... и това е базова цена, ако се вземат пакети за питиета и като се сложат самолетни билети и нощувки, ако се налагат и т.н.....Цената крайната става съвсем друга.... От 200 евро скача на 500 евро например на човек.... Също много зависи и от кораба.... всяка компания има по-стари и по-нови и луксозни кораби.... Така че това също влияе върху цената....  А колкото до качеството на круиза и разликите при различните компании може да го определи човек,  пътувал с всяка една компания.... Това мнение въпреки всичко ще е субективно, защото различните хора имат различни очаквания и желания... Затова понякога и най-луксозния и най-съвършен кораб не се харесва на някои хора,  заради "студеното" обслужване например или снобарската обстановка.... Hug

# 809
So Lucky* кога Rojal caribbean пускат евтини оферти по 300 долара, кога си виждала такива ?

Общи условия

Активация на акаунт