Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз пак да попитам,някой посещавал ли е Елка Стефанова?
Търся информация! Simple Smile

# 586
V interes na istinata moga da pomogna s izklu4itelno dobra konsultantka po Taro , Iliana Smilianova , tova e moje bi nai-dobrata gleda4ka na Taro v BG. Za sajalenie , ne e iasnovidka , moje da te posavetva i pomogne , no ne misliq 4e za hora s karmichni problemi ili seriozni zaboliavaniq moje da pomogne. Pri men vinagi e poznavala vsiako edno podrejdane na kartite neshtata sa se slu4vali to4no taka, moje da mine vreme , no se e slu4valo imenno po na4ina po koito tia e predrekla. Taro e sistema obache koito raboti za edna do dve godini badeshte , ne pove4e Sad(((

# 587
  • София
Някой има ли информация за Елена Дулева?
http://www.elena-duleva.com/yasnovidstvo-suveti-predskazaniya-BG.htm
обаждаш се ,разбирате се,таксата и през март беше 30 лева

A познава ли, какво ти е впечатлението? Явно добро, след като ме съветваш да й се обадя?
Е чак за 30 , които са определени от нея.....Или аз съм нещо не наред или не съм намерила правилната -интересувам се от бъдещето , а те се оплитат като стигнат до там.

# 588
Момичета, да ви кажа, че се бях побъркала по тия чуждите сайтове и писах на много места, задавах безплатни въпроси.
Един буквално ме Shocked
Не толкова с бъдеща прогноза, колкото с детайли около настоящата ми ситуация и нейното анализиране. А аз написах един въпрос само, без да описвам ситуацията изобщо. Позна. #Crazy
Успешно хвана детайли, които си знам само аз и не са присъщи на зодията ми изобщо. Моят отговор беше по-скоро анализ на ситуацията ми отколкото конкретна прогноза.
Давам линка.
http://www.sagittarius.com/free-psychic-question.php

# 589
Здравейте,
Някой да има впечатления от Катя отсайта mistichno?

# 590
Здравейте, момичета! Simple Smile
Не че ще кажа нещо ново за Мария Асенова, но все пак- да споделя Laughing
Реших да пратя СМС- че само аз май не бях пращала Laughing
Отговорът и даже не беше "зарибителен" Shocked- да те подлъже с нещо. Twisted Evil
Съвсем директно си пише жената- ако искаш .... /посочва желаното развитие на събитието, за което питам/.... ми се обади на мен! #Crazy Laughing
Тая работа със  СМС-те.. Май е загубена работа.  newsm78 Wink

# 591
Здравейте,
Някой да има впечатления от Катя отсайта mistichno?

чувала съм от една мацка, че познава и прогнозите й се сбъдват. не съм я пробвала лично.

# 592
Здравейте, момичета! Simple Smile
Не че ще кажа нещо ново за Мария Асенова, но все пак- да споделя Laughing
Реших да пратя СМС- че само аз май не бях пращала Laughing
Отговорът и даже не беше "зарибителен" Shocked- да те подлъже с нещо. Twisted Evil
Съвсем директно си пише жената- ако искаш .... /посочва желаното развитие на събитието, за което питам/.... ми се обади на мен! #Crazy Laughing
Тая работа със  СМС-те.. Май е загубена работа.  newsm78 Wink

Laughing При нея специално - да, загубена работа е. Аз й изпращах смс-и през 2 месеца по един проблем, получих един и същ отговор, дума по дума. А то ситуацията има развитие за тези 2 месеца. Така че..

# 593
Видях, че и в предните теми се е коментиралата тази тема, но без резултат.  Търся маг, който да е много силен в любовните магии и събирането на разделени. Предпочитам да НЕ Е ходжа или циганка. Ще чакам предложения за други силни магове или магове руснаци, защото те са много силни. Ако няма има впечатления от маг Ели от Шумен или маг Стефан от Пловдив, нека ми пише тук или на лични. За тях двамата четох, че се занимават успешно със събиране на разделени, но аз искам да прочета мнение на човек, който лично е бил при тях. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 594
Видях, че и в предните теми се е коментиралата тази тема, но без резултат.  Търся маг, който да е много силен в любовните магии и събирането на разделени. Предпочитам да НЕ Е ходжа или циганка. Ще чакам предложения за други силни магове или магове руснаци, защото те са много силни. Ако няма има впечатления от маг Ели от Шумен или маг Стефан от Пловдив, нека ми пише тук или на лични. За тях двамата четох, че се занимават успешно със събиране на разделени, но аз искам да прочета мнение на човек, който лично е бил при тях. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
=============
Да, определелно и аз съм със същите впечатления-задаваш й конкретен въпрос  със смс и тя/компютър ти връща  оферта  за "магическо въздействие".
Ако сте я виждали в нейните ТВ изяви, едва ли ще се учудите на този подход.

# 595
[=============
Да, определелно и аз съм със същите впечатления za Мария Асенова-задаваш й конкретен въпрос  със смс и тя/компютър ти връща  оферта  за "магическо въздействие".
Ако сте я виждали в нейните ТВ изяви или грандоманското й самопредставяне в сайта й, едва ли ще се учудите на този подход.

# 596
  • и тук и там :)
момичета, преди малко се върнах от с,Бистрица - леля Искра
Категорично не съм доволна, бях с моя приятелка 60процента от изреченията се повтарят, налучква,разпитва много и като и кажеш нещо веднага се хваща за него и го доразвива
"Имаш брат" - казвам и не нямам - а тя "а сестра имаш ли" - да казвам имам - а тя " ааа видя ли виждам я аз сестра ти, тя е по-голяма от теб" - викам ами не по-малка е от мен........ и така  Rolling Eyes
Разочарована съм  след прочетеното във форума очаквах нещо повече
soul81 и Candygirl на вас ще ни пиша малко по-късно на лични повече подробности
 Simple Smile

# 597
velmar333 , не.
обадих и се по телефона, говорехме току-що с леля искра. познава. на мене ми каза "ти си госпожица", а аз - не точно. и тя започна да изброява. позна за двете връзки, които съм имала, както и факти от живота ми, както и двете ми раздели...
предрече сериозна връзка след година, година и половина ooooh! и още едно дете, което е почти невъзможно да се случи newsm78 прекалено съм далеч от мисълта да раждам Tired

# 598
Преди два месеца четох във в-к Телеграф една статия по случай 100 год. на Ванга. Та там споменаваха една жена от Софийско село - Таня, учителка, която приема само в събота, а пък записването е във вторник. Информацията за нея ме накара да се поровя в интернет, но за съжаление не откривам нищо.
Може ли някой да ми помогне да я намеря?
Здравейте, аз съм ходила няколко пъти при нея.За гледане аз не съм доволна, но за разговор с мъртви хора съм много доволна.Каза ми всичко кое как си е и кой го е направил.Такса няма.За записване само вторник и гледа само в събота.Не може да гледа по тел.
Някой не може ли да даде координати на тази жена? В кое софийско село се намира? Как става записването?

# 599
  • и тук и там :)
velmar333 , не.
обадих и се по телефона, говорехме току-що с леля искра. познава. на мене ми каза "ти си госпожица", а аз - не точно. и тя започна да изброява. позна за двете връзки, които съм имала, както и факти от живота ми, както и двете ми раздели...
предрече сериозна връзка след година, година и половина ooooh! и още едно дете, което е почти невъзможно да се случи newsm78 прекалено съм далеч от мисълта да раждам Tired

"ти си госпожица" - каза и на мен, точно както си го чула и ти - и да така е
но същото каза и на моята приятелка, която е омъжена и с дете, но аз и казах да си махне халката преди да влезне - така и докато й гледа/на приятелката ми/ не и е казала, че вижда че има дете.
Говореше и че ще срещне мъжа и ще се ожени - да не се притеснява, че ще има едно момиченце/тя има момче/ и така......
виж даниела80305  - не се заяждам, давам обратна връзка пък всеки да си  прецени  Simple Smile
каза ми че до 4 месеца ще срещна човека - ще видим - дано  Simple Smile
и между другото това е единственото което ми каза по-конкретно

Общи условия

Активация на акаунт