Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
е как ще каже на омъжена жена с дете, че ще срещне мъжа и ще се ожени Simple Smile
това ми напомня на една врачка, за която научих оттук, от форума. отиваме с приятелката ми, а тя бременна, но във втория месец. и врачката започна да ги нарежда - не можеш да забременееш Wink ще ти кажа един ритуал, с бобови зърна за забременяване Simple Smile специално това момиче тогава имаше съвсем друг проблем - жилище нямаха. а оная - не виждам и да си купите Rolling Eyes е, нейните родители и купиха Simple Smile
velmar333 благодаря че сподели. хем се бях зарекла, че приключвам с врачките Tired

# 601
Да се включа ,това за госпожицата и на мен го каза вчера ,в моя случай позна .

# 602
е как ще каже на омъжена жена с дете, че ще срещне мъжа и ще се ожени Simple Smile
това ми напомня на една врачка, за която научих оттук, от форума. отиваме с приятелката ми, а тя бременна, но във втория месец. и врачката започна да ги нарежда - не можеш да забременееш Wink ще ти кажа един ритуал, с бобови зърна за забременяване Simple Smile специално това момиче тогава имаше съвсем друг проблем - жилище нямаха. а оная - не виждам и да си купите Rolling Eyes е, нейните родители и купиха Simple Smile
velmar333 благодаря че сподели. хем се бях зарекла, че приключвам с врачките Tired

Ужас, при едни Искра познава с подробности, при други е пълна скръб... Така и не мога да си обясня на какво се дължи това.

А ти за коя врачка говориш, с бобовите зърна Simple Smile , да си знаем и ние?

# 603
  • София-в сърцата на моите деца

Ужас, при едни Искра познава с подробности, при други е пълна скръб... Така и не мога да си обясня на какво се дължи това.

А ти за коя врачка говориш, с бобовите зърна Simple Smile , да си знаем и ние?
Сигурно Гюкчен, щото тя хвърля бобец Mr. Green

# 604
i pri men Lelia Iskra pozna niakoi neshta , drugi ne , i pri men imashe problema s brat ili sestra , pozna poslednata mi vrazka v mnogo golemi podrobsti , drugi neshta ne Sad i mi predre4e brak do godina i polovina koeto mnogo me samniava ..... no kakto e de .... Ani ot Plovdiv mi se stori dosta po konkretna i iasna ... vapreki che metoda i za men e mnogo neizvesten ( ne me popita za data na rajdane ili neshto podobno) , no pozna dosta li4ni neshta ... Smiatam da se grabna da otida do Plovdiv pone da se zapoznaia s momi4eto.

# 605
ryannn ,кутията ти е пълна,не мога да ти отговоря за Катя!
Напиши едно мнение в първите три теми за да ти се увеличи обема на кутията.
1.Бременност и раждане
2.За бебето и детето
3.Дом и семейство
където и да е и където те пуска да пишеше отговор на публикация.

# 606
Здравейте.Искам да попитам някой от вас днес ходи ли при Таня от Ребърково.Моля да сподели мнението си , за да се прецени дали си заслужава ходенето при нея.Нали за това сме тук да си споделяме мнения.Хубава вечер на всички.

# 607
1.Бременност и раждане
2.За бебето и детето
3.Дом и семейство

Напиши тук за Катя  Simple Smile
Тъкмо повече хора ще видят, нека знаем и за тази ясновидка Naughty

# 608
  • и тук и там :)

преди година бях ходила при една гледачка в Бургас, казва се Гергана - тя пък за настояще и минало ми позна абсолютно всичко с букви и периоди - абе всичко.
После почна да ми говори за бъдещето - все хубави неща, с букви и дати ,чак ми каза как точно ще се запозная с "бъдещия ми мъж" с най-малките подробности и чертите на лицето му ми описа. Сега вече трябваше да съм бременна в 4 месец - и аз като и повярвах/нали ми позна всичко което се е случило до сега в живота ми?!/ и се понесох на крилете на щастието!
Това беше началото на февруари 2011, юни месец трябваше да го срещна и видиш ли вече да сме женени - е все още съм сама и неомъжена  Sad
така че всичко е много относително....незнам, от тогава бях решила, че повече няма да се занимавам с такива неща - но като четох толкова много отзиви за леля Искра а и не ми е толкова далеч-реших да пробвам, нооооо  #2gunfire
 по-добре с тези пари да бях отишла на бар и поне имам по-голям шанс да се случи нещо  Simple Smile

# 609
velmar333 вдигна ми настроението. не, не се сърди...представяш ли си на мене някоя да ми каже - юни ще го срещнеш...ще хвърчат роклички, прически Laughing
друг е въпроса дали имам къде и с кого да отида, но щях да се правя на принцеса със сигурност. аз отсега се точа за догодина, след октомври - ноември, когато ще се появял партньора Whistling
ама и ние сме едни, все мъже ни са в главите newsm78
оф, ще си взема куче накрая Rolling Eyes

# 610
  • и тук и там :)
velmar333 вдигна ми настроението. не, не се сърди...представяш ли си на мене някоя да ми каже - юни ще го срещнеш...ще хвърчат роклички, прически Laughing
друг е въпроса дали имам къде и с кого да отида, но щях да се правя на принцеса със сигурност. аз отсега се точа за догодина, след октомври - ноември, когато ще се появял партньора Whistling

Grinning   и аз мислех да си взема куче......ама не е същото...... Joy
това с гледачките е голяма зарибявка, но много често като се вкопчим в това което са ни казали - било то вярно или невярно и много често пропускаме истински случващите се неща.
Днес като се прибрахме с моята приятелка от посещението ни при леля Искра, и след направения от нас анализ РЕШИХМЕ: Вторник вечер женско парти!!!! И така чакаме вторник, по добре отколкото да обикалям разни чужди къщи и да слушам някакви хора да ми обясняват как съм живяла, колко пъти съм била паднала като малка, как видиш ли някога съм боледувала от настинка и т.н. ......... и да ми обясняват как да живея от тук нататък!!!

Но към темата за гледачките: тези при които съм ходила и не са ми познали:
Ангелина - София люлин
Леля Искра
Гергана от Бургас/срещу Пикадили
имаше една в Поморие, но не и помня името
има и разни други, но вече не ги помня........ и слава богу  Simple Smile

# 611
  • София-в сърцата на моите деца
velmar333 вдигна ми настроението. не, не се сърди...представяш ли си на мене някоя да ми :
Днес като се прибрахме с моята приятелка от посещението ни при леля Искра, и след направения от нас анализ РЕШИХМЕ: Вторник вечер женско парти!!!! И така чакаме вторник, по добре отколкото да обикалям разни чужди къщи и да с

има и разни други, но вече не ги помня........ и слава богу  Simple Smile
Може ли и ние да се присъединим към партито, та да стане купон! newsm68

# 612
Здравейте.Искам да попитам някой от вас днес ходи ли при Таня от Ребърково.Моля да сподели мнението си , за да се прецени дали си заслужава ходенето при нея.Нали за това сме тук да си споделяме мнения.Хубава вечер на всички.

Неви като говорим за лични мнения..ти можеш ли да споделиш за адриана? беше ли при нея?

# 613
1.Бременност и раждане
2.За бебето и детето
3.Дом и семейство

Напиши тук за Катя  Simple Smile
Тъкмо повече хора ще видят, нека знаем и за тази ясновидка Naughty

За Катя от мистично ли става въпрос? Ако да, според мен не става. Поне на мен ми отговори неверни неща, да не кажа небивалици.

# 614
i pri men Lelia Iskra pozna niakoi neshta , drugi ne , i pri men imashe problema s brat ili sestra , pozna poslednata mi vrazka v mnogo golemi podrobsti , drugi neshta ne Sad i mi predre4e brak do godina i polovina koeto mnogo me samniava ..... no kakto e de .... Ani ot Plovdiv mi se stori dosta po konkretna i iasna ... vapreki che metoda i za men e mnogo neizvesten ( ne me popita za data na rajdane ili neshto podobno) , no pozna dosta li4ni neshta ... Smiatam da se grabna da otida do Plovdiv pone da se zapoznaia s momi4eto.

За мен Ани от Пловдив е много приятна изненада. Не съм очаквала, че при почти пълна липса на данни може да ми даде толкова конкретна и точна информация. Два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт