Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

soul81, може ли да дадеш данни за Ани от Пловдив. Доколкото разбирам е астроложка.
Ако искаш на лични. Нямам време да се връщам назад и да търся.
Благодаря ти предварително.  bouquet

# 616
I men tova me u4udi 4e Anelia dava to4no i konkretna informacia .... neshta koito samo az si gi znam za sebe si , koeto me u4udi .... inache Lelia Iskra sashto mi kaza 4e imam s4ukvane na raka koeto ne e mnogo verno ... no pak ako traibva da sam 4esten jenata vdigna telefona vednaga taka che moje samo da i blagodarim za dobroto otnoshenie, tova che ne ni e pomognala ne zna4i 4e e kofti chovek Simple Smile

# 617
Zdraveite,

Da kaja i az za Aneliq ot plovdiv. Da ostavim nastrana tova che e priqten chovek, povecheto ot nas ne se interesuvat ot tova. Kogato i se obadih purviqt put po telefona, bqh se poburkal dosta. Dosta neshta mi kaza i pozna i taka da se kaje konsultira dosta dobre. Bqh reshil da i pratq pari po smetkata, no 2-3 po kusno reshih napravo da otida do neq. Razhodih se i ostanah dovolen. Neshtata koito mi kaza taka gi chustvah i taka gi predpolagah, a i mai naistina sa taka. Tri denna sled 2roto poseshtenie pak otidoh pri neq i pak ostanah dovolen. Ako nqkoi misli sledvashtata subota, moje da se razhodim pak do tam i da napravim kombina za gorivoto.

Pozdravi

# 618
За Катя от мистично ли става въпрос? Ако да, според мен не става. Поне на мен ми отговори неверни неща, да не кажа небивалици.
[/quote]
----------------
Да, питам именно за тази Катя.Ех...имаше позитивни мнения за нея тук..записах се за следващата седмица с надеждата, че е  с "доказана" сбъдваемост на прогнозите( доколкото е възможно, ясно ми е,че няма как да са единодушни впечатленията, но все пак е знак)

# 619
Здравейте.Искам да попитам някой от вас днес ходи ли при Таня от Ребърково.Моля да сподели мнението си , за да се прецени дали си заслужава ходенето при нея.Нали за това сме тук да си споделяме мнения.Хубава вечер на всички.

Неви като говорим за лични мнения..ти можеш ли да споделиш за адриана? беше ли при нея?
Нямам мнение за Адриана.Не съм ходила и не съм я търсила.Разбрах за нея че работи с високи суми който не са ми по джоба.

# 620
За Катя от мистично ли става въпрос? Ако да, според мен не става. Поне на мен ми отговори неверни неща, да не кажа небивалици.
----------------
Да, питам именно за тази Катя.Ех...имаше позитивни мнения за нея тук..записах се за следващата седмица с надеждата, че е  с "доказана" сбъдваемост на прогнозите( доколкото е възможно, ясно ми е,че няма как да са единодушни впечатленията, но все пак е знак)
[/quote]

Ами стискам ти палци теб да те усети и да може да ти каже верни неща. Аз си размених няколко смс-а с нея, тотални налучквания и то грешни, въобще - трагедия. За съжаление.

# 621
Здравейте
Искам да попитам дали някой има лични впечатления от жената ходжа Зеви?
Днес я гледах по нова и мисля да я потърся за помощ.

# 622
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624450.new#new 

Пуснах тема за любовните магии и събирането на разделени двойки, тъй като знам, че много хора се интересуват, нека да се присъединят и пишат.

# 623
Мислите ли, че трябва да се правят такива ритуали за събиране?
т.е Любовни магии???

Ами ако след това срещнете някой много по- добър? Или такъв, с който живота ви ще бъде много по- пълноценен?

Никога не бих го направила. Може бъдещето да ми е интересно, но ако там стои написана болка и преодоляване на някаква сърдечна тъга- и тях съм готова да изживея, за да стигна до следващото хубаво нещо в живота ми.

Не бих се бъркала така дълбоко в работата на Бог, съдбата или кармата- кой в каквото вярва. Все го правиш срещу себе си накрая.

# 624
# 625
i az sam na mnenie che chovek po-dobre da ne se byrka s saydbata si  Grinning kvato i da e tia osobeno lubovna magia , jivota e naistina edno ogledalo i vsi4ko se vrashta. Vseki plashta rano ili kasno , no momenta na plashtaneto e nai-sigurnoto neshto v tozi jivot, dori i lubovta na blizkite ni ne e bezplatna , v tova veche sam siguren

# 626
т.е Любовни магии???

Ами ако след това срещнете някой много по- добър? Или такъв, с който живота ви ще бъде много по- пълноценен?

Никога не бих го направила. Може бъдещето да ми е интересно, но ако там стои написана болка и преодоляване на някаква сърдечна тъга- и тях съм готова да изживея, за да стигна до следващото хубаво нещо в живота ми.

Не бих се бъркала така дълбоко в работата на Бог, съдбата или кармата- кой в каквото вярва. Все го правиш срещу себе си накрая.
Няма магия, която да събере хората, ако не им е отредено по съдба, дори и да се случи, ще е временно и съпроводено с конфликти и проблеми.........изборът е ваш, съдбата и кармата също Mr. Greenт.е трупането на червени или черни точки  Winkпосле някой да не се оплаче отново, как не му върви в живота, а няма причина newsm78

# 627
т.е Любовни магии???

Няма магия, която да събере хората, ако не им е отредено по съдба, дори и да се случи, ще е временно и съпроводено с конфликти и проблеми.........изборът е ваш, съдбата и кармата също Mr. Greenт.е трупането на червени или черни точки  Winkпосле някой да не се оплаче отново, как не му върви в живота, а няма причина newsm78

Напълно споделям това мнение! Не вярвам, че може да се "произведе" трайна любов против съдбовната предопределеност. Може би има възможност (лично не съм пробвала, но съм чувала за други) човек да си "отключи късмета" за любов примерно, но това ще е любов, дадена от съдбата му. Не вярвам, че може да "впримчим" някого в щастливи любовни отношения против съдбовните предопределености.   

# 628
и аз гледах по нова за зеви ходжа,някои ходил ли е колко пари взима,има ли тарифа ако има не я искам,и много богата да съм пак не бих отишла.ние сме посещавали сабри ходжа в аитос но тои не гледа само помага и наистина не взима пари

# 629
и аз гледах по нова за зеви ходжа,някои ходил ли е колко пари взима,има ли тарифа ако има не я искам,и много богата да съм пак не бих отишла.ние сме посещавали сабри ходжа в аитос но тои не гледа само помага и наистина не взима пари
Някъде в темите имаше коментари за нея. Аз съм чувала, че била обирджийка.

Общи условия

Активация на акаунт