В един момент отворих очи и дори в някаква степен си мисля, че Вселената, Бог или там тази Висша сила в един момент се изнерви от моята глупост и ми изпрати това, което ми се случи за да ме разтърси и най-накрая да разбера, че тия две очи на главата ми са за да са широко отворени, а не да си ги затварям за да съм удобна на някой. Защото колкото повече се стремях да бъда добра, толкова повече са ме смятали както казваш за будала и са се възползвали. Дори и Искра ми каза, че съм наивна до глупост.
Мога да кажа, че се радвам за това което ми се случи, защото ме накара да се обърна към себе си, да поставя себе си на първо място и най-вече да се уважавам ... защото как да очаквам някой да ме уважава като аз самата не се уважавах.
Факт е, че работя много, но работата си е работа .. важното е да се промениш изначало, да видиш света с други очи, да прочетеш книги за себепознанието, за позитвното мислене и истински да повярваш, че новия ти живот започва такъв какъвто ти го искаш. И за мен това не са дрънканици, защото смятам че от 1 година насам живея един много по-пълноценен живот.
Повярвай ми аз съм човек, който много се труди и не само труди аз направо се смачквам от работа, за да постигна нещо хубаво в живота си, давам колкото мога от себе си, че даже и повече, аз като личност минавам на заден план само и само хората около мен да са добре, но нали се сешташ, че в един момент ти писва. Вече имам чувството,че някой като ми каже "Ооо, колко си добричка!" все едно ми казва"Оооо, каква си будаличка!".
Явно правя една съща грешка - заобикалям се с грешните хора.