Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Liliya13 последното нещо което искам да си помислиш е, че те нападам. Години наред си мислех и аз, че като хората около мен да са добре, ще ме уважават и обичат повече и аз самата ще съм добре. Затаватях си очите за много неща, правих компромиси, които от днешна дата отчитам като безумни и абсолютно неприемливи. Просто явно съм възприела пасивното отношение на майка ми, която до ден днешен се води от "мир да има".
В един момент отворих очи и дори в някаква степен си мисля, че Вселената, Бог или там тази Висша сила в един момент се изнерви от моята глупост и ми изпрати това, което ми се случи за да ме разтърси и най-накрая да разбера, че тия две очи на главата ми са за да са широко отворени, а не да си ги затварям за да съм удобна на някой. Защото колкото повече се стремях да бъда добра, толкова повече са ме смятали както казваш за будала и са се възползвали. Дори и Искра ми каза, че съм наивна до глупост.
Мога да кажа, че се радвам за това което ми се случи, защото ме накара да се обърна към себе си, да поставя себе си на първо място и най-вече да се уважавам ... защото как да очаквам някой да ме уважава като аз самата не се уважавах.
Факт е, че работя много, но работата си е работа .. важното е да се промениш изначало, да видиш света с други очи, да прочетеш книги за себепознанието, за позитвното мислене и истински да повярваш, че новия ти живот започва такъв какъвто ти го искаш. И за мен това не са дрънканици, защото смятам че от 1 година насам живея един много по-пълноценен живот.

Ани,
Повярвай ми аз съм човек, който много се труди и не само труди аз направо се смачквам от работа, за да постигна нещо хубаво в живота си,  давам колкото мога от себе си, че даже и повече, аз като личност минавам на заден план само и само хората около мен да са добре, но нали се сешташ, че в един момент ти писва. Вече имам чувството,че някой като ми каже "Ооо, колко си добричка!" все едно ми казва"Оооо, каква си будаличка!".
Явно правя една съща грешка - заобикалям се с грешните хора.

# 571
  • и тук и там :)
Здравейте момичета,
мисля събота да ходя при Искра от с.Бистрица.
Може ли някой да ми напише на лични - адреса и телефон.
И трябва ли предварително да записвам час или нещо подобно?!
Знам, че тези неща ги има писани назад в темата, но няма да успея до събота да прочета всичко  Sad Sad

благодаря ви предварително   bouquet

# 572
Здравейте,

Някой може ли да сподели мение за Мариана Табакова и нейната кристална топка.
Какво е положението, заслужава ли си има ли смисъл. Не за друго ми биенето на път до Пловдив и 70лв. за топката....

Поздрави на всички

# 573
Avia - na, Ани прави сте и двете. Отчитам грешките си, но сигурно и двете сте минали по моя път. В момента явно водя вътрешната си война по пътя към израстването. Чета от време на време и темата "Подсъзнанието може всичко" ид руги разни литератури и явно ми влезло нещо в главата, защото вътрешно се бунтувам за доста неща случващи се с мен и около мен. Може би ми трябва още малко време, за да предприема решаващи ходове, но и това ще стане, просто искам да съм напълно убедена може би.

Благодаря ви и на двете!  Hug Hug

# 574
baimile, аз съм ходила при Марияна Табакова, не съм ползвала ароматизираната й топка, но това което ми каза вообще не се случи, а мина доста време от тогава или нещо обърка периодите.
Иначе си вярва, ама само тя на себе си. Не се лъжи - не е тя човека. Мое мнение.

# 575
Хора, прочетох нещо в медиите, което отново ме накара да си спомня за Искра.

Много е известно това, че тя е предрекла на Слави обвързването му с Мартина- с малка грешка в сроковете, но как да е, но в едно интервю беше казала също, че азиатци щели хляб да ни дават.

Вчера прочетох една новина за инвестиции на Китай в северозападна България- аграрно стопанство- ще отглеждат царевица, люцерна, слъчнчоглед.
ЯВНО ИСКРА СИ ПОЗНАВА... Whistling

# 576
Някой има ли информация за Елена Дулева?

# 577
  • в сърцето на държавата
Момичета,
Величка ми казва едно, Дороти-друго............пълна каша.......
а знаете ли някоя ясновидка ката ДОРОТИ-безплатно да гледа?Вече ми омръзна да плащам на "ясновидки" или "мъгловидки"............ Mr. Green

# 578
Момичета,
а знаете ли някоя ясновидка ката ДОРОТИ-безплатно да гледа?Вече ми омръзна да плащам на "ясновидки" или "мъгловидки"............ Mr. Green
===========
Терминът "мъгловидки" е брутално точен!

# 579
Момичета,

Ами тези с безплатните възможности ги обсъждахме: по телефон за гледане може да се свържеш с Искра, Ани, Карла...

# 580
Момичета вижте какъв сайт намерих:

http://www.anesway.info

Приятен е. За забавление, а има някои верни неща.

# 581
Привет на всички. На 16 ноември ходих при Петя Димитрова-Ирина. Има ли някой, който е ходил да сподели своите впечатления? По повод на кармичния проблем, за който питах тя ми разказа нова версия и ме хвърли в девета глуха. Всички, с които съм говорила до сега са единодушни, че проблема е кармичен, но са се разделили на две групи с коренно противоположни мнения /както някой беше писал по- напред във форума/, а сега се появи и трети вариант и това съвсем ме изкара от релси.
Вече не знам какво да си мисля. А пък съветите им са от "осанна" до "разпни го". Сега се опитвам да намеря пресечените точки на всичко това, ама май няма такива.

# 582

Привет Сара 0408 .Заинтригува ме публикуваното за  Петя Димитрова.Признавам за първи път чувам за нея.Има мейл за кореспонденция,но моля те пиши нещо повече.Най-вече от кой град е Нещо ме ориентира към Варна,а за мен това са 450км.Затова,моля за малко по-обстойна информация.Имам нужда от сериозен човек,за едни разрешаване на едни  от най-неприятните
човешки проблеми.Голям и препатил човек съм,затова не ме интересуват дороти и подобни.

# 583
  • София
http://www.elena-duleva.com/yasnovidstvo-suveti-predskazaniya-BG.htm
обаждаш се ,разбирате се,таксата и през март беше 30 лева

# 584
http://www.elena-duleva.com/yasnovidstvo-suveti-predskazaniya-BG.htm
обаждаш се ,разбирате се,таксата и през март беше 30 лева

A познава ли, какво ти е впечатлението? Явно добро, след като ме съветваш да й се обадя?

Общи условия

Активация на акаунт