Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Днес и аз звънях на леля Искра. Много съм доволна. Всичко , което ми каза за миналото беше така, както се случи. Тя потвърди голяма част от нещата, които предполагах по интуиция. Веднага влезе в ситуацията с подробности. Наистина е много добра ясновидка. За това , което питах ми даде срок пролетта. Надявам се, че ще се случи, даде ми и добър съвет, нещо за което се колебаех как да постъпя. Освен това е много внимателна и веднага те предразполага. Да е жива и здрава.

# 721
  • София
Днес и аз звънях на леля Искра. Много съм доволна. Всичко , което ми каза за миналото беше така, както се случи. Тя потвърди голяма част от нещата, които предполагах по интуиция. Веднага влезе в ситуацията с подробности. Наистина е много добра ясновидка. За това , което питах ми даде срок пролетта. Надявам се, че ще се случи, даде ми и добър съвет, нещо за което се колебаех как да постъпя. Освен това е много внимателна и веднага те предразполага. Да е жива и здрава.
А по телефона как става по -всяко време ли вдига?Може ли телефон

# 722
Аз се обадих по телефона. Звъннах веднъж следобед към 15:30, вдигна ми веднага.

# 723
  • София
Аз се обадих по телефона. Звъннах веднъж следобед към 15:30, вдигна ми веднага.
дай телефона де Laughing

# 724
Виждам, че доста хора разговарят с Искра по телефона и то не просто за минута.Искам да попитам, как процедирате-предварително й превеждате някаква сума или впоследствие?
На мен определено не ми е удобно да искам от нея  консултация , без да заплатя нищо.

# 725
Консултира безплатно по телефона, нали някой се беше изказал по-напред че по това се познавали истинските врачки. Аз не съм напълно съгласна. Аз звъънах един път, тя каза, че не е удобно, и на мен не ми беше удобно повече да звъня  Thinking но ако пак събера смелост ще звъня.

# 726
Консултира безплатно по телефона, нали някой се беше изказал по-напред че по това се познавали истинските врачки. Аз не съм напълно съгласна. Аз звъънах един път, тя каза, че не е удобно, и на мен не ми беше удобно повече да звъня  Thinking но ако пак събера смелост ще звъня.
----------

Да,разбирам, но си мисля, че при голям брой хора , които звънят за подоробен разговор не  е редно да не се дава нищо.Естествено, всеки преценява лично дали иска да е коректен.

# 727
 Здравейте!Някой от вас да си е правил хороскоп при Кристина Сунгарска?Това и е сайта: http://www.nomerologia.com/liubopitno.html   Много искам да си направя нумерологичен хороскоп,и ще се радвам ако споделите за някоя добра астроложка!!!Всичко хубаво! Wink Wink

# 728
  • Sofia
Тъй като съм ходила няколко пъти при леля Искра, искам да споделя няколко неща за нея. При мен позна за много важно събитие в много труден за мен момент. Срока който даде ми изглеждаше невъзможен, но тях ми каза, че ще стане. Факт - точно след 1 седмица се случи точно това, което тя каза и аз отново отидох до селото и, носейки и кутия с бонбони  Simple Smile Друго искам да ви кажа обаче - по възможност не я притеснявайте много по телефона, понеже жената е на възраст, в не много добро здраве и според мен се изморява бързо. Когато е изморена може и да не ви познае много, незная, за мен е добре да се ходи намястои рано, когато не е уморена.
Личното ми мнение също е, че трябва да си зададете въпросите конкретно, според мен тогава може да ви отговори. Аз мисля, че леля Искра много добре умее да преценява хората и ако някой не е добре настроен, а се обажда, за да я провокира, не мисля, че може да очаква много....

# 729
  • София
0899353988 това ли е телефона на леля Величка?

# 730
Относно СТАНКА АНГЕЛОВА Недейте да се подвеждате. Била съм при нея през 2008ма година. Каза ми, че имам магия и ми поиска 800лв., за да я развали. След като ѝ ги дадох един месец по-късно ми поиска още 400лв., защото магията била много трудна за разваляне. Добре, че се усетих навреме. Истинска циганка-мошенничка. Иначе умее да зарибява хората с това, че няма такси. Нищо от това, което ми каза не се сбъдна. Водих и една приятелка тогава само за гледане и на нея нищо не се сбъдна. Вие си решавате разбира се аз само споделям мнението си.

# 731
някой да направи нова тема....

# 732
0899353988 това ли е телефона на леля Величка?

Peace на леля Искра  Peace .....няма тарифа ... но аз /  по-напред и други момичета споделиха / след като приключихме разговора й потърсих адреса и изпратих запис.

Blondie , аз също когато се свързах с нея , не беше удобно да говорим и уговорихме час ,  кога да позвъня по-късно / писала съм подробно в предни постове /.

НОВА ТЕМА ????

# 733
# 734
Дайте контакти на Карла? Близо ли е до София, бих предпочел лично да отида

Общи условия

Активация на акаунт