Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Дори и да не ти е поставила точна диагноза, поне ти е казала време, в което ще намериш правилния лекар. Това е супер! Аз бих се успокоила при такава новина!

Айде, сега да ни кажеш след 1-2 месеца дали така се е случило за доктора Wink
На мен вече не ми останаха опции какъв лекар да посетя, че да мисля че ще намеря точния човек. Затова и съм в тази тема, иначе щях да продължавам да обикалям по лекари.

Колкото до сроковете...преди 2,5 г., когато се появи проблема, не кой да е, а личната ми лекарка, в невъзможността си да ми постави диагноза и да ме прати при точния специалист, ме посъветва да посетя Божидар Караджов. Направих го и трябва да призная че бях доста впечатлен от нещата които ми каза, но специално за здравословния проблем каза, че всичко било на психическа основа и каквито и изследвания да съм си направел, лекарите нямали да ми открият нищо, защото физически съм бил здрав. Каза, че до  2 месеца ме виждал да съм се оправел и да съм много добре. Е, ето ме след 2 години тук, дали е защото съм се оправил? Сега някой ще каже, че наистина проблема може да е на психическа основа, но изследванията които съм си направил определено показват проблем, т.е. открити са нарушения, но не се открива причината за тях.

Та така, 'замерянето' със срокове не ме успокоява особено. Аз си знам че проблема не е от фатално естество като рак и др., но ми пречи на нормалното съществуване, което ми е достатъчен повод за притеснение дали въобще ще се намери някой, който да открие причината, че и да знае как да я премахне.  

# 302
Liliya - Гюкчен е ПОСЛЕДНИЯ човек който би печелил от дарбата си. Ако я опознаете ще разберете това което всички които я познаваме знаем за нея.

# 303
  Здравейте на всички,които пишат в тази тема.Ще бъда кратка.Най-жестоките неща,които могат да се случат и преживеят в този живот ме накараха да потърся съдействие от ясновидци,"чистачи"и т.н.Моят черен списък без грам съмнение 1.Христо Христов 2.Рени Анастасова,заради нейните"предсказания"  и моето лековерие  загубихме огромна сума чужди пари ,инвестирани в неправилното начинание. Празни приказки и отключвания Гюкчен.Михаил Наков от Ясновидци,гола вода .Преди седмица ,повлияна от прочетеното във форума ходих при Стефка от Г.Тодоров.Тя също се кандидатираше за кмет,но ме прие.Носете само АКТУАЛНА снимка,всичко останало оставете на нея.Отначало мислех,че просто съм се поразходила ,но после ми каза неща,които само аз бих могла да зная.Много е силна,просто и дайте шанс.Говорих с въпросната леля Искра едно бебе крещеше,каза ми,че имам 2 деца,повярвайте  ми НЯМАМ.За сега това от мен.Дано да съм била полезна.Късмет!  

# 304
Liliya - Гюкчен е ПОСЛЕДНИЯ човек който би печелил от дарбата си. Ако я опознаете ще разберете това което всички които я познаваме знаем за нея.
Не съм съгласна с теб! Имам лични впечатления от Гюкчен, мои познати също са я посещавали и споделят мнението ми-печалбарка.

# 305
Здравейте и от мен! Включвам се заради питането за Малина Николова  - офиса и е в Пловдив, пресечка на бул. 'Руски", ходих преди може би 1 година и впечатленията са ми - НЕ ХОДЕТЕ!!!! Такива глупоси и небивалици говореше, че още на петата минута исках да тръгна...., нямаше и едно нещо за което да кажа че е познала.Нито едно съвпадение!!!
Късмет от мен, все пак всеки си решава сам!

# 306

Аз искам да попитам за жената от Катуница - Величка май беше...Моля който е ходил да пише отзиви. Имаше няколко отзива преди, но ако някой друг е ходил, моля да сподели! Аз мисля да отида, но все още не мога да намеря време.

На мен по телефона ми гледа, каза, че не пречи. Кратки общи приказки от типа "ти си умен и добър човек". След това ми каза какво трябвало да направя, защото "това било дадено от Господ да направя". А пък той и Господ все пак зачита свободната воля на човек, но явно за Величка нещата стоят по друг начин. Казах й, че не желая да постъпя така, просто я питам дали може да ми каже какво вижда за бъдещето. Започна да спори с мен, че от 20 години казва на хората какво да правят и който не я послуша, има проблеми. С мен беше това, с други може да е имала повече успех.

# 307
Здравейте наскоро попаднох в интернет на една екстрасенска казва се маг Сибила от Ямбол.Някой има ли впечатления от нея да каже че ми се стори добра жена  Wink

# 308

Някой ползвал ли е услугите на Людмила Накова? По телефон ми се стори, че има способности, но иска лична консултация. В същото време не е особено евтина, поне за мен. 

# 309
На мен пък Дороти ми каза някои специфични неща за характера ми и прогнози, за без пари и по имейл съм доволна.
Предполагам че по-скоро ти прави астрологичен хороскоп, отколкото да ти ясновидства нещо.

Не, специфично ми отговори.
за здравословния проблем - направи си восъколеене при специалист восъкът може да покаже какво ти е

Аз още чакам от по емайла отговор от Hollywoodpsychics  Mr. Green

# 310
----------------------------------------------

"Кадафи няма да падне от власт още няколко години. После го наследява негов син".

Вероятно говори За небесното царство....
Аман , аман, аман от шарлатани!
Ужасно е да имаш истински, болезнени въпроси и да получаваш отговори от подобни майстори, за да се "ориентираш" в тъмното.
Има ли наистина ясновидци, които са ви предсказали важни неша, които действително са се случили?

# 311
Здравейте,

Пиша ви, за да кажа, че предсказанието на леля Искра, че ще пътувам не се сбъдна, а определеният срок изтече вчера. Скептично съм настроена и към това, че и другите неща, дето ми каза ще се сбъднат, но допълнително ще пиша дали са се случили - едното трябва да се случи около Коледа, а другото февруари.
Да, отново потвърждавам, че описа точно миналото ми и характера ми, с едно-две изключения но за бъдещето, уви, май няма да се окаже права.  Жива и здрава!
Продължавам нататък!

# 312
Здравейте наскоро попаднох в интернет на една екстрасенска казва се маг Сибила от Ямбол.Някой има ли впечатления от нея да каже че ми се стори добра жена  Wink
Тя не почина ли?

# 313
Тя не почина ли?

Ами не ето я http://www.magsibila.info/

# 314
Преди седмица, повлияна от прочетеното във форума ходих при Стефка от Г.Тодоров.Тя също се кандидатираше за кмет,но ме прие.Носете само АКТУАЛНА снимка,всичко останало оставете на нея.Отначало мислех,че просто съм се поразходила ,но после ми каза неща,които само аз бих могла да зная.Много е силна,просто и дайте шанс.
А дали може да се иде до там с автобус  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт