Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
А някой може ли да каже каква е процедурата с гледане по е-мейл при Пиналски? Четох в сайта му, но имаше само за Гърция, за България нищо не видях.
Запитай го в контактната форма дали може да запиташ в имейл и посочи адреса на своята поща.Той ще ти отговори.В СМС нещата не стават  достатъчно ясни.

# 376
  • Sofia
хора вие наистина ли вярвате на тези неща с мейл или пък още повече с смс???
на мен ми звучи несериозно, незная защо се връзвате толкова на някого, веднага след като потребители с 0 мнения го промотират в сайта  Crazy

# 377
на мен ми звучи несериозно, незная защо се връзвате толкова на някого, веднага след като потребители с 0 мнения го промотират в сайта  Crazy
Всеки може да вярва на каквото си реши и да се осланя на собствената си преценка.
Никой никого не агитира ,нито пък спори.

# 378
А някой ходил ли е при маг Сибила от Ямбол? Намерих й сайта може ли да ми кажете дали познава http://www.magsibila.info/

# 379

Това с 0 мнения е съвсем отделен въпрос. Явно има някакъв брояч за активиране в настройките. При мен, а и при други, също стоят 0 мнения, но тази 0 набъбва с всеки изминал ден...

# 380
Знам, че за Карла е писано немалко, но има ли хора, при които нейните предсказания са се сбъднали?

при мен поне не се сбъдна нищо, а периода който ми беше казала отмина,и така се завъртя колелото на живота че няма как да се случи това,което тя ми каза

А за настоящето беше ли ти познала? Или генерално нямаше нищо вярно в нейните думи към теб?

На мен много ми позна- текущ проблем, за майка ми каза някакви работи напълно вярни, дори нпозна как и защо съм се разделила с бившият си приятел при условие, че нищо  нито съм питала ито съм говорила. седях и слушах и тя разказва ли разкава....

# 381
Знам, че за Карла е писано немалко, но има ли хора, при които нейните предсказания са се сбъднали?

при мен поне не се сбъдна нищо, а периода който ми беше казала отмина,и така се завъртя колелото на живота че няма как да се случи това,което тя ми каза

А за настоящето беше ли ти познала? Или генерално нямаше нищо вярно в нейните думи към теб?

На мен много ми позна- текущ проблем, за майка ми каза някакви работи напълно вярни, дори нпозна как и защо съм се разделила с бившият си приятел при условие, че нищо  нито съм питала ито съм говорила. седях и слушах и тя разказва ли разкава....

При мен не позна нито минало, нито настояще, нито бъдеще. Аз така се надявах на нея.

# 382
За Ивелина Христова- хора познава си жената на едно 80%
Няколко пъти съм й писала, точна е била в това, което казва.
Знам, че е много комерсиална,ама при мен, което ми е казала- така е било. Rolling Eyes

# 383

При мен не позна нито минало, нито настояще, нито бъдеще. Аз така се надявах на нея.

[/quote]

явно при теб не й е било ден...аз съм впечатлена..но нещата за бъдещето които каза..са леко невероятни да станат- от днешна гледна точка. и за това съм много..абе питам се- ще стане ли няма ли...

# 384
  • плевен
За Ивелина Христова- хора познава си жената на едно 80%
Няколко пъти съм й писала, точна е била в това, което казва.
Знам, че е много комерсиална,ама при мен, което ми е казала- така е било. Rolling Eyes

Аз не съм доволна от нея,не ми даде точен отговор на въпроса , а по-скоро като обобщение или какво да направя аз ,а какво ще се случи не ми беше ясно.Не бих повторила Tired

# 385

==========================
Tолкова много се надявам да е вярно това, което предсказва,още повече ми каза ,че е  абсолютно категорична.Мислех,че е с много по-висока познааемост, сега като чета и ми става много тъжно:(
Макар че като я питах  как стои един факт от настоящето, който знам , за да се уверя дали мога да й вярвам, тя се изсмя гадно-нервно и каза-"искаш да видиш дали познавам ли?"-е не позна:(((.
На Куртев изпратих смс, но не връща нищо 2ри ден, телефоните не вдига.
Някой да може да ссподели за познаваемост при Ангелина(Люлин) и Елена Лалова от Изида?

# 386
Аз съм звъняла на Ина от Изида. Каза ми, че нищо не виждала, да съм идела на място или след време да съм звъннела пак

# 387
Аз съм звъняла на Ина от Изида. Каза ми, че нищо не виждала, да съм идела на място или след време да съм звъннела пак

---------
Аз питам конкретно за Елена Лалова, ако някой е тъсил помощ от нея и има впечатления доколко казаното се сбъдва.
Иначе, като цяло , тези в Изида са -АД.
Има една, която се представя за Мира( не някогашната), която е безумна...постоянно иска да се ходи, да й се даватпо 80 лв за буквално 10тина минути тайнства и ритуали, говори абсолютни глупости.За жалост, Вили, която е по-мила като поведение, е същата работа....

# 388

На Куртев изпратих смс, но не връща нищо 2ри ден, телефоните не вдига.

И аз чакам смс от него. Миналите два пъти го чаках почти седмица, но определено си заслужаваше. Би трябвало да отговори все по някое време на телефон, аз още не съм звъняла, искам първо да получа смс-а.

# 389
Някой ходил ли е при Елка Стефанова?
Чувала съм добри неща за нея,но...
Имам приятелка ,която септември ходи при нея и казв,че е много доволна и много и е помогнала да си стъпи на краката.Аз обаче знам,че приятелката ми е все "доволна" и не мога да и вярвам.Затова ме интересува някой дали е бил при нея,нека сподели.
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт