Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Пращала съм на Катя 4,5 sms-а, но не позна нищо от това, което предрече.

# 631
и аз гледах по нова за зеви ходжа,някои ходил ли е колко пари взима,има ли тарифа ако има не я искам,и много богата да съм пак не бих отишла.ние сме посещавали сабри ходжа в аитос но тои не гледа само помага и наистина не взима пари
Аз вчера звънях на въпросната и ми обяви 60лв на посещение.

# 632
и аз гледах по нова за зеви ходжа,някои ходил ли е колко пари взима,има ли тарифа ако има не я искам,и много богата да съм пак не бих отишла.ние сме посещавали сабри ходжа в аитос но тои не гледа само помага и наистина не взима пари
Аз вчера звънях на въпросната и ми обяви 60лв на посещение.

О, тя съвсем не е скромна явно. А прочетох някъде в интернет, че на някакъв много богат бизнесмен не взимала никакви пари за консултациите, защото парите му били "мръсни". Да й имам разбиранията.

# 633
Пращала съм на Катя 4,5 sms-а, но не позна нищо от това, което предрече.
===========================
Направо много сериозно се чудя дали изобщо да ида.Явно на няколко души е казала неща,които никак не са се случили в бъдещето....

# 634
Здравейте!
Моя "проблем" вече има развръзка.

И така- да обобщя- Карла не ми позна, Искра за далечното ми бъдеще 3 пъти еднакви неща ми е казвала, но 3 пъти си сменя версията, кой ще е човека до мен- настоящия или не.

Единствено Мариела от Пловдив още от самото начало ми каза както са си нещата- още преди месец-два, чак ми загорча от нейните думи и хукнах по други ясновидки да търся, да събирам чупливи надежди. Получих ги, но нищо не спечелих от тях.

Сигурно много хора тук са като мен и имат някакъв проблем с гаджето, с мъжа  и се надяват на невъзможното и търсят някой, който да им го потвърди.
Бих ви дала съвет да слушате интуицията си , вътрешният си глас. Защото моят вътрешен глас от много време ми подказваше окончателната развръзка..но аз отказвах да го приема.
Пожелавам на всички тук, както и на себе си ВЪТРЕШНА СИЛА да приемаме нещата от живота, дори и да ни боли от тях и да спрем да купуваме празни надежди.
На хората със серизони проблеми бих им препоръчала..Искра за бъдеще, Мариела за здраве и за анализ на интимен живот. Това е.

# 635
Riri, благодаря ти за искреността и човешките думи! Предполагам, че не ти е било лесно да ги напишеш!
 smile3525
И наистина е много мило, че си решила да споделиш с нас и да ни предпазиш, доколкото можеш! sohappy red dont
Благодаря ти, късмет и щастие ти желая! baloni Two Hearts lovekiss newsm19 newsm04

# 636
Благодаря akuma Hug

Трогна ме!

# 637
Riri ,благодаря,че сподели.  bouquet
желая ти много светлина в живота! Hug Hug Hug

# 638
Първо- още веднъж късмет и щастие на Riri и на всички вас, момичета! lovekiss baloni
Нека обобщя и аз дотук с  ясновидците по имейл и чрез СМС Simple Smile
От англоговорящите ясновидци по имейла- засега най-адекватна ми се вижда Дороти.  Другите или анализират самия човек /а за такъв тип анализ спокойно може да се обърнем към психолог, не към тях/ , или пишат общи неща, с подканване за ползване на платени услуги. От Пиналски също не ми е лошо впечатлението, макар, че само 1 СМС съм пращала- не беше някакъв общ отговорът, като че ли се беше постарал.
Пробвах да пратя на Алеф, но и двата пъти ми даде някаква грешка и се отказах. Пращала съм на Ивелина Христова и Мария Асенова- първата казва различни неща , а втората- директно си предлага разни други услуги smile3514
При споменаваните във форума  ясновидки не съм ходила. Май не съм ходила много newsm53 Имам мнение само за Хасково и го разказах на дамите, които ме питаха. Ако някой се интересува- нека ми пише, ща го насоча Peace
Ами това е- беден опит май, но нека го споделя с вас. Simple Smile
Късмет и успех на всички!  bouquet

# 639
Благодаря Ина!

Благодаря за съчувствието. Наистина не си споделям болката тук, за да предизвиквам съжаление или нещо...но адски боли от напразни надежди.
И ви го казвам- много от нас ако не разчитат на врачки и гледачки, а проявят сила на характера, може би много по- бързо ще се справят с някаква своя агония в личният си живот.

Само Мариела- тя не е човек на напразните надежди. Вярно, за някои неща в бъдещето не ми позна, но и тримата мъже, за които ми гледа каза много точно как Ще се развият нещата. Нямала е грешка.

# 640
Riri май сме сродни души с теб. Аз при Мариела не съм ходила. Но в моя случай Карла ще вземе да познае, както и Вергиния от Пловдив. Всички останали бяха на противоположното мнение - леля Искра, Величка и още доста от тези с мейлите и смс-ите. Тази Дороти каза нещо подобно на Карла и Вергиния.
Вече честно казано ми се плаче  Cry Cry Cry!!!
Кажете отзиви за Теменужка, само при нея не съм ходила! Случи ли се това което ви предсказа - някои бяха доволни, други не!

# 641
Моля,напишете координатите на Мариела  Praynig

# 642
  • Sofia
Моля,напишете координатите на Мариела  Praynig
Peace

# 643
Riri беше така мила да ми изпрати днес: "Мариела - 0888 800525- секретарката й е една много мила жена, ще ти запази час. Мариела приема в Пловдив и София." Такса 30 лв. + 10 лв. ако някой ще пита за мъж(е). Ползва и снимки.

# 644
На мене и от сайта на Hollywood Psychics ми отговориха. Нов мъж с буква М в началото на следващата година newsm78. Отделно съм залята с определения на моята личност, които просто не ме интересуват, със съвети да си намеря хоби и прочие...
и на мене ми казаха това за буква М  Crossing Arms Типови са им предсказанията сигурно

Crazy Crazy
  да и на мен ми казаха за буква М   :  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт