Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Часа е изключително важен в астрологията. От него зависят домовете, положението на Луната и т.н.
Даже ако не се знае точния час се прави ректификация за да се открие по известни важни събития
от живота на човека.  Така, че е нормално да се пита за часа. Още повече в прогностичния хороскоп. Една минута разлика в часа може да съответства на 1 година грешка в прогностиката.

# 661
Часа е изключително важен в астрологията. От него зависят домовете, положението на Луната и т.н.
Даже ако не се знае точния час се прави ректификация за да се открие по известни важни събития
от живота на човека.  Така, че е нормално да се пита за часа. Още повече в прогностичния хороскоп. Една минута разлика в часа може да съответства на 1 година грешка в прогностиката.

Доколкото съм запозната часа наистина е важен за точна астрологична прогноза, в случай че астролога е професионалист разбира се. Да не говорим за датата, на мен лично ми звучи несериозно астролог да ти отговоря, без тези данни.

# 662
Здравейте момичета и момчета.Днес говорих с Ани от Пловдив.Трябва да ви кажа че съм много доволна от това което ми каза.Беше много точна и обяснява много  подробно нещата.Имаше неща който се препокриват с тези казани ми от Карла, леля Искра и други при който съм ходила.Дано и това за бъдещето което ми каза да стане.Това е от мен.

# 663
Става въпрос за същата Ани Лечева. И според мен ако е астроложка щеше да ми иска дата и час на раждане или само дата, но явно не е само астроложка.  Confused Confused Confused
Не знам момичета....Може да има и други способности жената.

# 664
Попаднах на този линк, още нямам  впечатления., пускам го, ако на някой му се стори интересна опция:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:p1A7ROgkTkY … ct=clnk&gl=bg

# 665
Искам да попитам,някой разглеждал ли е тези неща.Дали има нещо вярно...?
А има и ясновидство на един зададен въпрос.http://charm-bg.com/

# 666
,

Аз съм им пращала въпрос на тези, отговориха ми след около месец, без въобще да коментират нещо по въпроса ми, имала съм била заключване на незнам какво си ниво и да съм си изберяла нещо от каталога им, та да се оправили нещата.

Попаднах на този линк, още нямам  впечатления., пускам го, ако на някой му се стори интересна опция:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:p1A7ROgkTkY … ct=clnk&gl=bg

Тези нямат опция за България newsm78, писах, че съм от UK #Crazy

# 667
,

Аз съм им пращала въпрос на тези, отговориха ми след около месец, без въобще да коментират нещо по въпроса ми, имала съм била заключване на незнам какво си ниво и да съм си изберяла нещо от каталога им, та да се оправили нещата.

Тези нямат опция за България newsm78, писах, че съм от UK #Crazy
==============
Да,ясно.и аз се писах от UK.

# 668
И това  - https://www.psychicsource.com/secure/free-member-registration-link.aspx

Ще ги побъркаме тези хора #Crazy

# 669
аз открих тоци форум http://anybodythere.net/cgi-bin/paranormal-forums/YaBB.pl?board=genreading
където доколкото видях в някои теми гледат по възраст и ...никнейм  Thinking в друг раздел гледат и по снимка, но не бих си пуснала. ако някой види нещо интересно и някой му гледа в този форум да пише, че не ми се разглежда много.

# 670
  • София
Здравейте!
Подтикната от вас, коментарите и препоръките /е, само оправдание от моя страна, Simple Smile/, реших да се свържа с Карла.Изпратих й 10лв. и се чухме по Skype. Започна да ми говори и много често изчакваше моята реакция. Ако потвърждавах това, което казва, започваше да се кефи. Ако не реагирах, тя се чувстваше доста несигурна. Общо взето при нея всичко е на налучкване. Явно чете форумите в интернет и е станала много мнителна, раздарзнено ми обясни, че много я "проверявали" / клиентите / и сравнявали казаното с други гледачки. Беше доста ядосана и ми каза: "Дано вие не сте от тия?!" Препоръча ми да направя един ритуал и ми определи кога пак да се свържа с нея, за да види как стоят нещата. Поразпитах за ритуала хора на които вярвам и имам доверие и ми обясниха, че няма нищо лошо, да го наравя, няма да ми навреди. След като приключих с всичко, изчаках срока, опитах да се свържа с Карла /спазвах стриктно указанията й!/. Беше ме махнала от списъка с абонати. Писах й на e-mail-а и тя ме добави, позвъних й, написа ми: "Изчакайте малко." Това "малко" продължи 15 дни!!! Отново обмисля пълномощно за мен за Skype .......нямам думи!
Да ми беше казала да й изпрая още 10 лв. за нова консултация, явно до парите опрат нещата. Какво печели като разиграва така клиентите??? Лично аз повече няма да ползвам услугите й! Аз посещавам гледачки на много по- високо ниво от това на Карла и за мен това беше зауба на време! Не съм доволна!

# 671
Здравейте!
Подтикната от вас, коментарите и препоръките /е, само оправдание от моя страна, Simple Smile/, реших да се свържа с Карла.Изпратих й 10лв. и се чухме по Skype. Започна да ми говори и много често изчакваше моята реакция. Ако потвърждавах това, което казва, започваше да се кефи. Ако не реагирах, тя се чувстваше доста несигурна. Общо взето при нея всичко е на налучкване. Явно чете форумите в интернет и е станала много мнителна, раздарзнено ми обясни, че много я "проверявали" / клиентите / и сравнявали казаното с други гледачки. Беше доста ядосана и ми каза: "Дано вие не сте от тия?!" Препоръча ми да направя един ритуал и ми определи кога пак да се свържа с нея, за да види как стоят нещата. Поразпитах за ритуала хора на които вярвам и имам доверие и ми обясниха, че няма нищо лошо, да го наравя, няма да ми навреди. След като приключих с всичко, изчаках срока, опитах да се свържа с Карла /спазвах стриктно указанията й!/. Беше ме махнала от списъка с абонати. Писах й на e-mail-а и тя ме добави, позвъних й, написа ми: "Изчакайте малко." Това "малко" продължи 15 дни!!! Отново обмисля пълномощно за мен за Skype .......нямам думи!
Да ми беше казала да й изпрая още 10 лв. за нова консултация, явно до парите опрат нещата. Какво печели като разиграва така клиентите??? Лично аз повече няма да ползвам услугите й! Аз посещавам гледачки на много по- високо ниво от това на Карла и за мен това беше зауба на време! Не съм доволна!
---------
И при мен е странно с нея.
След скайп разговор, мислех да я посетя лично, имах нужда от уточнения-писах и двукратно на имейла,за да си запиша час,не дойде отговор.Успях да я намеря по телефона-каза, че секретарката й е в отпуск и ще получа отговор, това така и не стана.Сега и по телефона не мога да я открия в интервала който тя е посочила за свързване с нея.
Може и да си има някакви проблеми, знам ли, но това не създава добро усешане.

# 672
Здравейте!
Определено има дарба, усеща нещата и това което ми каза ме държа дни след това, тоест може да въздейства. Обаче и аз много дрънкам, та не мога да преценя дали съм я насочвала. Знаеше много големи детайли, които няма как да знае иначе. Но като че ли искаше да вдъхне увереност. явно не иска да трупа абонати, за мен не е проблем, проблем е че преди това в разговора беше казала че като мине време може да й пиша. затова й писах защо ме маха и тя ме аддна пак - за мен не е проблем, просто беше странно във връзка с това, което е казала.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 20:48 от Blondie_

# 673
  • София
Здравейте.Искам да попитам някой от вас днес ходи ли при Таня от Ребърково.Моля да сподели мнението си , за да се прецени дали си заслужава ходенето при нея.Нали за това сме тук да си споделяме мнения.Хубава вечер на всички.

През 2008г. една ноемврийска събота моя приятелка ме заведе до Ребърково. Имаше много хора, най-вече от Северна България. Тогава не ставаше със предварително записване, на място се направи списък. Таксата й беше 10лв. или може би - кой колкото остави.
Лично аз не съм доволна от посещенеито си при Таня, претупва хората, нервничи като й зададеш повече въпроси, само се подсмихваше.... Нищо не се сбъдна от предсказанието й на мен и на приятелката ми. Това е моето впечатление. Вие ще си прецените най-добре дали да я посетите.

# 674
  • София
Ако има секретарка, това е дъщеря й. Е, много тежко го дава. Много по- добри гледачки от нея преди всичко са много скромни и не парадират със секретарки, записване за срещи и други глупости. Това си е неин проблем, но си губи клиентите. Така преди време една гледачка, по-точно контактьорка заради грубостта и алчността си ме загуби като клиентка.
Аз я усетих много изнервена и ядосана на клиентите си, по-точно, че се консултират с нея, после с други гледачки и товя явно я дразни. Но всеки един от нас - клиентите на такива куклички като Карла и други като нея има право да избере при колко и кои гледачки да ходи. в края на краищата, ние се бъркаме в джобовете си.

Общи условия

Активация на акаунт