Обичам ги и двете напитки 

.Бяхме с една циганка в стая и с една отачалка.Звъняха им телефоните по нощитете ...незнам как не набих някой
.Сестрите по цяла нощ се хилят и не се съобразяват,че децата не могат да спят,санитарките и те държат тон ....ужасТ и безумие. За храната нямам думи
.Важното е че сме си в къщи.

Като свърши обезщетението, се подава Декларация в НАП, че сами ще си внасяте здравните осигуровки /ако все още не работите/.
Аз за детската педиатрия нищо добро не съм чувала, за съжаление. Знам че е голяма мизерия и дано не ми се налага, че наистина друга детска болница, в която поне да са в 21 век , освен Токуда, не знам. Някой ако знае да казва, че да имаме идея на куде да се насочваме. А иначе Ника много ясно ти е казала как се справя сама в такива ситуации, но трябва да си знаеш възможностите и ако не се чувстваш сигурна по-добре да ходиш в болница, отколкото да рискуваш.
голямо ратъкаване,не стига,че за една защита плащам 400лв ами и обикалям като луда за една молба.Първо вземи молбата,намери научния ръководител за подпис,после отговарящия за катедрата,после плати таксата,после на ксерокс дипломата,добре,че имах снимка и най-накрая се върни,добре,че успях до 12 иначе ще хвана обедната почивка.Ужас....
Именно! Мен също много ме е страх и винаги съм подготвена психически, че ще се мятам в таксито и ще акостирам в някоя болница. Не видя ли подобрение веднага след описаните процедури - изобщо не бих рискувала. Миналата година имаше случай в Ямбол, в който нелепо от ларингит си замина едно 2-годишно момиченце.

Препоръчани теми