Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • offshore & overseas
ПавлинкеЙ, да ти е честито порасналото студентско „бебе”!! Хайдее, нека е с късмет в живота и  по-конкретно в  тази решаваща година!! И най-вече да има самочувствие и да е все така свежа и красива като майка си (те щерките на Венера винаги са красиви и лъчезарни, ама аз да го доорисам твойто момиче)!!

Малиии, настръхвам, като си помисля, че някои мои съученички родиха на 18, което ще рече, че вече изпращат абитУрЕнти (демек, имат 18 годишни съсели), а моите едва прохождат в ДГ. Мале, мале, мале!! Не че съжалявам за нещо, обаче не мога да си представя сега да си блъскаме рогИте вкъщи с един див, див пубер. Crazy

Котич, не знам що така ти се струва, но може и да е заради близкия план. А и растат дечинята, не се шегуват. ooooh!

# 166
  • София
Добър ви ден!

Ходих и взех контактната бележка. Калина вече я броимЕ за здрава.
Мяу, Люси е такъв сладур, че ми иде да я нагушкам ей така от снимките. Ама то такова лъчезарно, усмихнато, излъчва такава доброта, такова чаровно... абе на майка си се метнало с една дума  Hug
Ла вида, да ти е жива и здрава рожденничката! Много да е здрава и успешна следващата й учебна година и дай Боже, юли месец да ни черпиш за влязла в Класическата гимназия ученичка!   bouquet
Майчинстовото е 240 лв, имаше полемики за да се изравни с МРЗ, но аз гледах интервю с Тотю, че това било социално плащане и не би трябвало да има общо с МРЗ. Те това е положението.
Оф, нищо не разбрах от тия декларации, Танче Г! НО много благодаря, ще попълня и двете.  Laughing
Мики, дано повече никога да не лежите в болница!  Praynig
Пропускам нещо, но ме цепи тиква, а и май закъснявам за първокласничката, която също така е за бой.  Mr. Green

Хубав ден, после моЕ да дописвам, ако се сетя, че съм забравила нещо.  Hug

# 167
  • offshore & overseas
....Ама то такова лъчезарно, усмихнато, излъчва такава доброта, такова чаровно... абе на майка си се метнало с една дума  Hug
hahaha
е, благодаря - опраЙ мии настроението, щот ся ако ме зърнеш отнейде, ще си върнеш думите назад, по-скоро съм едно такова съскащо, фъщящо и излъчващо смъртоносна злоба afwitch

# 168
  • София
Мерси за кафето!  Hug

Танюша, цялата тема се е развълнувала заедно с теб! Стискам палци всичко да е наред с появата на НияHeart Eyes Пък то е ясно, че ще се сместите някак.  Peace

Ла вида, честит ти тийн!  Hug Боже, душица, да ѝ имам мечтите!  Heart Eyes А дано се сбъдне желанието ѝ и да разцъфне младата дама в Класическата!  Crazy Hug

Ника, Диди е същата в яслата като твоя Боби - да ти е кеф да я водиш. Хич не се впечатлява от хора ревящи гърла даже. Ходи с кеф, целувки раздава, успокоява децата. Вече се е сдушила с една по-голяма чаровница и е голяма игра - тя (по-голямата) само я води за ръчичка и ѝ говори, а нашата я гледа с обожание и я следва навсякъде, и си играят заедно - душички.  Heart Eyes Единствено леееко се засягам, че ме претупва сутрин - бърза да ми каже чао.  Crazy

Иначе то яслата си е благодат (само да нямах да пиша...  Tired ). Направо се родих.  Crazy

Мяуче, ученичката е страхотна!  Heart Eyes Много ме кефи тоя неин хитър поглед.  Heart Eyes

Аз пък тъй като съм честна и почтена и уведомих който трябва, че Диди е вече на ясла (от 29 септ.) и днес получих 216лв. майчинство.  bowuu Тия пусти пари, значи...  Crossing Arms Направо не ми се говори.  ooooh!

# 169
Котич, не знам що така ти се струва, но може и да е заради близкия план. А и растат дечинята, не се шегуват. ooooh!
По-скоро второто. Много са се променили всички. Люската особено, в сравнение с бебешките снимки. Wink Вече са малки деца! Shocked

Иначе то яслата си е благодат (само да нямах да пиша...  Tired ). Направо се родих.  Crazy
Хе-хе, подсети ме за същите порочни мисли, когато Мони тръгна на детска -  ами, направо се чудех какво да правя с тооолкова свободно време.  Grinning Чак благодарствен ферман написах по случай случая. Joy hahaha Joy

# 170
  • София
Прибрахме се - носене, дърпане и возене в автобус!  Joy Автобуса му хареса, както и очаквах.  Laughing Като ме видя и ревна с пълно гърло, иначе преди това го мернах, че не рИве. Mr. Green Успокоява ме госпожата, че като сме го оставели не ревял, адаптирал се доста добре и от пон`делник щял да спи там. Дори охотно си сядал на гърне.  Peace

Ох, Юхи, мъничко ти завиждам, да ти кажа!  Laughing

Айде отивам да го тръшкам да спи.

# 171
  • offshore & overseas
Никич, ама аз не разбрах твоите двама сладурковци в едно ДГ ли са понастоящем?

Калина явно тайничко си преживява новата другарка. Абе, усещам аз нещо гнило, не влиза по същия начин, както преди. Crossing Arms Като я питам, харесва ли ти, отвръща, харесва ми, ама май-май...

Да не говорим, че тази година имат ПЕТ нови деца (или повече) и са 31 по списък?!?!?! И новите ъф корц се дерат и ронят сълзи повече от първа яслена. И гледам, че не само Халюша, ами и останалите ѝ стари другарчета се мръщят на картинката. Tired

# 172
  • София
Не, Мяу, в две различни градини са, красота.  Mr. Green В момента по случайност двете градини са в един район, но ремонтират ли нашата градина, на практика се оказва, че двете деца ще са в два различни района.  Mr. Green

# 173
  • София
Коте, то ясно, че свободно време нямам, ама в момента поне не ми се налага да пиша посред нощите, щото хич не съм нощна птица. Това да имам няколко часа в светлата част на деня, в които мога да се концентрирам, ми е адски важно за момента и просто не мога да съм по-благодарна.  Crazy Че и набожна станах - ежедневно се моля Диди да не се разболява до края на октомври (когато ми е личния deadline)  Praynig .

Уф, Ника, Мяуче, много сложно ми се струва ваш'то положение - да снова насам натам по цял ден, за да си оставям (и после да взимам  ooooh! )чаветата.  Tired

Айде, аз ще се отдам на кулинарни страсти, че вчера правих лунната диета и е удачно, мисля, да се наплюскам по повода.  Mr. Green

# 174
  • offshore & overseas
Лунна диета ли? Да не е било неква фаза на луната по-специална снощи? Оная нощ луната ни блестеше в очите през отворения прозорец (ама и иззад щорите щеше да блести) и големото дзвер не успя да зАспи докъм 11 (при положение, че беше застопорена преди 9 и 30). Ама то нямаше да е толкова проблематично, ако моеше да си легне и кротичко да си лежи, но не - мамо, гушни ме, мамо тва, мамо онва... събудихме и малкОто и тъй нататък...

Е, значи всичко е точно - проверих, по пълнулуние сме се мъчили. Twisted Evil

Иначе за дегетата, да, мъчнотия е, аз вчера проявих героизъм да ги взема една след друга, ами, излезе ми душата, честно, то да бяха деца като децата, обаче все едно зверове гледаш.

Туй малкото го оставих в какината му градина уж да стои в количката, ами не стои, тръгна да излиза, па се заклещи и квичи до Бога...

После го пуснах да вършее, докат облека кака му, ами... щеше да се прЕбие...

След туй влизаме в маНгазина с двете и се почва едно, искам тва, искам онва (квичаааат! обаче), ами, познайте как излязохме на секундата и после ми виха половин час какво искали и какво било тяхно. Един дедка само им подвикваше подире, айде по-силно можете, и щях да го...

После в асансьора пак намериха за какво да се сдърпат, бреей, целия блок разбра, че се прибираме.

Пътя м/у двете градини въобще не го споменавам, но излязох в 4 без петнайсет и се прибрах в 6 без петнайсет, без да съм правила отклонения, освен в магазина, ама той е точно до нас, попътно ми е.

ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:27 от Мяуче

# 175
  • До Балкана
Ла Вида, да ти е живо и здраво порасналото момиче! Да й се сбъднат мечтите и за учене, и за всичко!
Вчера беше същинското пълнолуние, Мяу! Аз лунната диета нали я правя вече от както се помня и това фазите на луната са ми като да гризкам солетка!  Mr. Green
Юху, предполагам се чувстваш освежена и заредена - след гладуване имам чувството че крила ми никнат! (само дето не знам какви големи трябва да са, за да се вдигне тоз кръшен мамутски торс. Главата не я включвам - тя е пълна с въздух и лесно се издига нагоре  hahaha)

# 176
Иии кви сте! Да напиша нещо и докато ви изчета забравих какво беше... Crazy

Ла Вида , честита ти рожденничка! Успешна година и желая и само да ти е повод за радост и гордост!

За съботен, а и за всякакъв друг гинеколог, препоръчвам моята, досега който съм изпратила при нея е останал доволен. Д-р Живкова, в събота работи в Токуда цял ден в консултацията. Работи и с здравната каса. Peace

# 177
Ла вида да ти е жива и здрава рожденничката и дано мечтите и станат реалност!
Много смотана работа с това майчинство-30 лв са си пари откъдето и да го погледнеш Confused Това си е един пакет пампита!
Мяу много е хубава ученичката! Heart Eyes
Ние се разходихме хубаво,прибрахме се и цопнах малката да спи.
Мъжо пък ще ходи до Райфайзен,че ни е влязла една муха,ако може да изтеглим ипотечен кредит,но понеже имаме потребителски кредит към банката дали ще може да ги обединим някак.Съмнявам се,че няма да стане,ама да питаме пък знае ли човек...Че направо ми писна от квартири и от наеми Crazy

# 178
Ла вида, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet Само хубави неща да й се случват!
Мяучолино, голям сладур е тая Люска!  Heart Eyes
Пух, и аз съм безкрайно разочарована заради тия 30 лв. И за мен са си пари отвсякъде и много им се надявах.
Довечера ще се опитам пак да пиша, че сега Алята вилнее.

# 179
  • Бургас
Мики,как сте днес?  Hug

Ла вида,честита ти рожденничка ! Много сбъднати мечти и усмивки !  bouquet

Таньорче, Теди, още малко остана ! С вас сме !  Hug Hug

Мяу, прекрасна е Люси !  Hug

Пф, на мен не ми се пише ... затова се оттеглям с пожелание за хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт