Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ел за момента давам Ентерол,Био Баланс Бейби,Саностол и Вит Ц. Както е и на диета...

# 631
  • offshore & overseas
Мерка, аз още от предната бременност те помня, че много се вайкаше за външния си вид, пък като ни показа снемки, лъсна факта, че всъщност си си в перфектна форма (бременните сякак са красиви, но ти си беше супер въоПще). Предполагам, че и ся е тъй, но просто си загубила touch with reality, казано на чист бг език. hahaha

Погал-погал и не ги мисли толкоз тия ралти! Аз за по-лесно никак не се поглеждам в огледалото. Но туй си има и обратен ефект, та миналата неделя бях подложена на жестока критика от страна на майка ми, че съм мязала на... кукумяУка (което е доста близо до истината, но... изпиха ми кръвчицата тия моЙте). Crossing Arms

stork-girl stork-girl stork-girl

Айде, честит ти розАв щъркел и на теб! Всичко ще бъде наред, свиркай си! Hug

П.П. Абе, мнол гости имаме, мнол нещо, да ги почерпим с по 1 кайвенце ли, що ли?

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 13:49 от Мяуче

# 632
  • До Балкана

П.П. Абе, мнол гости имаме, мнол нещо, да ги почерпим с по 1 кайвенце ли, що ли?
Това ми напомни да си поизтрия това онова от предните постове!  Whistling

О, Мери, честита ти розова вест! Хич не се обяснявай на какво приличаш, като те гледах на снимките преди си беше маце и половина, така че моля, моля! Да сте здрави, другото се оправя!  Hug Heart Eyes

# 633
  • София
Мери, честита ти розова вест!  Hug
И аз като Мяуска мнол добре си спомням, че това те терзаеше и първия път!  Joy Е, видя се, че се влиза във вформа, че и мъжа ти очевАдно е още с теб.  Laughing

Айде госкете да си кажат кои са и да мирясаме.  Mr. Green

# 634
  • София
Ооо, Мери, честит ти розАв щъркел Simple Smile Колко хубаво за щерката - ше си има по-голям батко!  Heart Eyes
Ох, Никааа, цвиля бе жена! Ама цвиля, не щото не си си измила банята като хората, а щото и мояъа миналата седмица я докарах до същия вид. И о, изненада, аз също чакам муза. Ама пък за сметка на това се лакирах  hahaha 4470
Зас'я работя над себе си да започна по-масираното издирване на якето. Което апропо, е носено от Виена и е на любимите ми Си анд Ей.  Иначе да сде отчета - досега съм изринала двете мазета, това на нашите, инспектирах за всеки случай и това на сестра ми. Изринах един гардероб и го нЕма.  Crazy
Любезна, забелязала съм, че на морето като бяхме само бг майките викахме като луди. А германчетата - толкова дисциплинирани и добрички... явно има нещо сбъркано в нацията, мдам.
Ох, Пина, тия направленски неволи са си голЕм ужас. Баси, как моЕ да се скръндзят толкова... то верно, че ВКС се произнесе, че направления Джи пи-тата имат право да отказват, заради наложения им регулативен стандарт, ама то пък не може да е само не, братче! И още повече, за деца става дума.
Мери, душо, като съм те гледала по снимки си си екстра мацка та дрънка, к'ва селска порта ти бил задника  Shocked То тогава, аз трябва да взема да се гръмна, фърлА и не знам к'во още. Щастливият човек изглежда добре, супер и свеж, ако и да е дебел. Ама к'во ти ги обяснявам тия, като ти ОПРЕДЕЛЕНО не си дебела  Hug
Мяу, ти пък кукумявка  ooooh! Няма да позволяваш да тА характеризирВат, че нали млад ухажор имаше, и други ще се появят  Laughing
Аре, отивам да се заравям Simple Smile Хубав ви следобяд

# 635
  • offshore & overseas
Не се представиха госкето, ами се изпокриха (от трима, един сал остана) - няма почерпушка тогава. Mr. Green

# 636
Мери честити розови гащи Heart Eyes
Да взема и аз участие за предаването на Гала.По-принцип ми харесва,сутрин го пускам докато вървя  насам-натам.Гала и тя се лигави от време на време,ама майката на Дарис пфу ooooh! Направо не мога да я понасям.То не е изтъкване,не е чудо!Понеделник и сряда пускам Нова към 10:30,че и д-р Папазова не ми е симпатична.Днес сама се смях като Джуджи(която не знам каква точно роля има в предаването,щото и ние мое да четем новини в интернет) започна да прави забележки на Карла Бруни,която дори и току-що родила изглежда страхотно.Приличала им на бодигард Crazy

Сиянка заспа,а аз чакам една приятелка да пием кафенце.Щях да бърша шкафовете в кухнята,ама ми се размина Simple Smile

# 637
  • София
И у нас е мир и спокойствие - Максето спи, яденето се пече /да не го забравя само/. Начи ми е време за обедната почивка.  Joy
Мяуска, щом не щат да се покажат, никво гостоприемство тогава.  Peace

# 638
  • Плевен
Ей, опасни сте. Веднага ми вдигнахте гарда. Благодаря ви за пожеланията и честитките. Ще се казва Радост (майка ми се казва Радка и на нея искам да е второто ни дете). Ако евентуално излезе мъжле в крайна сметка (съмнявам се, де), ще се казва Радомир вероятно...Та това с имената сме го решили още преди да го направим това детенце. Мяу, не ми е ясно как може да приличаш на кукумяУка точно пък ти, ама нейсе.
Ние даваме на една жена по 60 лв. на месец да идва веднъж седмично и основно да чисти къщата, та от това баре се оттървах...
Целувам ви, диванета такива Simple Smile

# 639
  • София
Един от гостите бЕх аз, че ме изключва автоматично след някакви минути и пак трябва да влизам с парола и име. И аз трябва да поразгледам стари постове и да хвана голямата гума, че...някой хора ще се разпознаят мн.лесно. Не че ме е страх, ама квито са чуИствителни души все около мен..

Ради, дано се закрепи Али вече Praynig

Мери, гледай по-ведро на нещата Hug Ще си имаш момиченце и е почти готово. Аз те знам от снимките,че си мацка и не се съмнявам, че ще си върнеш предишната форма.

Мяу и ти не се жалвай. Слаба си, красива си и с хубава коса!

Което ме подсеща, че аз не мога да си върна килограмите. Падам с по 5-6 кила и до там. Как не ми е ходи на лекар да ми откриват разни страшни болести ooooh! Дала съм си срок до догодина на махна 10 кила И мрънкам на моя за велоаргуметър..ако не стане май ще трябва да ида  нещо хормони ли що ли Sad

# 640
  • София
Еййй, Радост е едно от най-любимите ми имена евър, както и Любов.  Peace Поздрави за прекрасния избор, МериHug
ЕлП, като влизаш с име и парола, има място да чекнеш "запомни ме" или нещо от тоя сорт и тогава не те изхвърля след края на сесията, което май е 30 минути. Но тогава пък автоматично като търсиш БГ-мамата от този компютър, си влизаш директно с твоя профил, вече ти си знаеш дали имате шпиони вкъщи и т.н.
И друго - можеш да редактираш само до 24 часа след публикуването, тъй че Фнимавай кво пишеш за нежните души, че верно не сме никак, ама никак анонимни тук /питай и Мяуска  Joy/.

# 641
  • offshore & overseas
Мяу и ти не се жалвай. Слаба си, красива си и с хубава коса!
Дано майка ми да прочете това! hahaha

# 642
  • София

Айде госкете да си кажат кои са и да мирясаме.  Mr. Green

Не се представиха госкето, ами се изпокриха (от трима, един сал остана) - няма почерпушка тогава. Mr. Green

Вероятно аз съм госКето.  Blush Едно каЙВенцИ, ако обичате!  bowuu Mr. Green
Изпокрила съм се, че раЛта тряЯ да върша, а е много трудно, че мога да пиша само като спи дребната. НЪл' я оставих на санаториум и тЪз седмица.  Tired Иначе и аз тъпках дребната с бая илачи, ам опраИха червеното гърло и температурата и дотам - сопола си тече, кашлицата си я има... (керванът си вървиии  hahaha ).  Outta Joint

И мен мЪ кефи името Радост.  Heart Eyes

# 643
  • offshore & overseas
Ох, забравих, Радост е име, което и аз много тача. Heart Eyes Любов също, само че Любов ми е малко в повече руснашко, не че не ги наредихме с руско влияние и нашите, Калина, Людмила и ся една Натали ако се пръкне (не сега, де, в необозримо бъдеще), ептен ше я втасаме.

Поздрав най-сърдечен:

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 14:41 от Мяуче

# 644
  • София
не че не ги наредихме с руско влияние и нашите, Калина, Людмила
... Борис, Максим... hahaha Натали е много красиво, да.  Peace

Юхи, на моя кашлюк му изписаха Мукоплант /за пръв път пие таквоз нещо/ и ето, че днес вече не кашля.  Peace Тобрекс в нослето също, и хремата не тече напред, но вътре се чува, че има още. За гърлото ми казаха грануфорин, но само веднъж мазах, озеленихме се отвсякъде и се видя, че без мъжо няма да стане ралтата, а мъжо е вечно на работа, та се отказах.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт