Колко хубаво за щерката - ше си има по-голям батко! 

Няма да позволяваш да тА характеризирВат, че нали млад ухажор имаше, и други ще се появят
Хубав ви следобяд
Направо не мога да я понасям.То не е изтъкване,не е чудо!Понеделник и сряда пускам Нова към 10:30,че и д-р Папазова не ми е симпатична.Днес сама се смях като Джуджи(която не знам каква точно роля има в предаването,щото и ние мое да четем новини в интернет) започна да прави забележки на Карла Бруни,която дори и току-що родила изглежда страхотно.Приличала им на бодигард 

Ще си имаш момиченце и е почти готово. Аз те знам от снимките,че си мацка и не се съмнявам, че ще си върнеш предишната форма.
Дала съм си срок до догодина на махна 10 кила И мрънкам на моя за велоаргуметър..ако не стане май ще трябва да ида нещо хормони ли що ли 
Поздрави за прекрасния избор, Мери! 
/.
Едно каЙВенцИ, ако обичате!
Иначе и аз тъпках дребната с бая илачи, ам опраИха червеното гърло и температурата и дотам - сопола си тече, кашлицата си я има... (керванът си вървиии
).
Любов също, само че Любов ми е малко в повече руснашко, не че не ги наредихме с руско влияние и нашите, Калина, Людмила и ся една Натали ако се пръкне (не сега, де, в необозримо бъдеще), ептен ше я втасаме.
Натали е много красиво, да. 
Тобрекс в нослето също, и хремата не тече напред, но вътре се чува, че има още. За гърлото ми казаха грануфорин, но само веднъж мазах, озеленихме се отвсякъде и се видя, че без мъжо няма да стане ралтата, а мъжо е вечно на работа, та се отказах.
Препоръчани теми