Играят ЯНУАРСКИТЕ деца по килим от есенни листа!

• 28 499
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Привет1
От 2 дни нямам нет,но пък и вие мързеливо сте се представили откъм  на писане  Mr. Green
Ноеми,жива и здрава да си ни!И още дълги години да празнуваш 23!(любимата ми възраст и всяка година над нея Wink))
За децата.....
Мойте са с малка разлика и ми е трудно-признавам си,но не се и оплаквам.Въпреки,че не съм споделяла и никой от сем ми няма и да повярва но искам и трето,без значение от пола.Финансово отглеждането ще го избутам  някак си,въпреки че живеем малко извън цивилизацията,но за мен по-важно е да мога да подсигъря всичките си деца,не само да ги изгледам. Peace

# 556
Ха здравейте Hug

НоемиЧестит Рожден Ден! Бъди здрава,обичана и уважавана от близки, колеги и приятели! Децата много да те радват,пък щом искаш още едно - Дай Боже! Весел празник!

Ну Заяц Дано повече да не ти се случва PraynigНаправо като четох настръхнах Tired

Емили нещо ми се губи тия дни newsm78 Как си Емили,драсни някой ред Hug

Хубав ден на всички Hug

# 557

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Ноеми!  Hug Желая ти много здраве, любов, незабравими мигове и сбъднати желания!  bouquet

ral_r   Hug Hug Hug Близо седмица нямах комп - изръсих се прилично за ремонт #Cussing out, и от два-три дни си ви чета, но не мога да смогна да пиша по темите.

Сега се прибрахме, че времето е чудно тук. Сами от няколко дни казва едно такова сладко - мама, че като го каже и не мога да му откажа нищо... Simple Smile

Днес бяхме на консултация, питах педи за яденето на хляб - Самуил като види пликчето с хляба и направо се разтреперва и се усмива до уши - по всяко време може да яде трохи - нямало проблем, каза че явно бебетата имат нужда от вит.В и си го набавят от хляба. newsm78 Дали е така...

Много неща съм пропуснала - честити ходещи крачета на Влади и Викчо! Heart Eyes
Както и на всички празнували от сърце желая здраве и много, много щастие!

Ейприл - какво реши за връщането на работа?

Дано успея да се включвам по-често, защото си ми е хубаво с вас. Hug

ММ отново е болен от пневмония - трета за тази година, гадост! Sad

# 558
Зайче, голям ужас си преживяла, дано повече не се повтаря.

Много ми е интерено да чета за майките с повече от 2 деца. Аз също съм чувала, че където 2, там и 3 се отглеждат, същото за 3то и 4то дете, така, че явно след второто наистина са по-лесни нещата  Grinning Аз незнам дали искам второ, преди много исках, но сега не, може би защото съм сама и виждам, че си трябва мъж, който да помага. На мен и нашите много ми помагат, но когато съм сама виждам колко е трудно, всеки ден мъкнех бебето с багажа до 4тия етаж по няколко пъти на ден, отделно всичко пазарувам сама и пак с торбите нагоре, ако трябва да се ходи някъде все с Изабела ходех и всичко това много ме измори. Ако искам да отида на фитнес трябва първо да я закарам при нашите, после на фитнес, после пак да се прибираме двете, изобщо сложно е без мъж.  Но може би ако срещна по-нататък свестен мъж бих се навила на второ и много ми се иска да е пак момиченце  Heart Eyes

Ноеми, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш  много щастлива, все така лъчезарна и обичана жена! Както и много да те радват и слушат тримата мъже вкъщи!

Аз в събота си идвам, вече нямам търпение да видя Изи, после отиваме всички в Милано!!!!  Grinning

# 559
Ноеми, честит рожден ден, много, много здраве, щастие и успехи както в личен, така и в професионален план.

Забравих за срамотиите да честитя ходещите крачета и на Влади и на Вико.

ЗайчеHug

На този етап за второ изобщо не се и замисля, аз още не съм се наспала с това, че и по-лошо е на последък , стане ли 2 часа посред нощите и се почва на 40 мин на 1 час, то е някакъе ужас.
Елч, мъжа ти още го държи спомена за нощното хранене и ставане, но поне е вече спомен,м а ние още сме в тази действителност без изгледи за скорошно измъкване.
+ кошмарното "нормално" раждане , завършило със секцио, поне 5 години ще ми държат влага за мераци.

# 560
  • sofia
Тези, които имате повече от 2 деца- какво правите, за да излезнете на вечеря с половинката?

# 561
  • София
Ноеми, честит празник! Бъди жива и здрава и ти пожелавам да откриеш всички прекрасни кътчета на земята! Hug  bouquet  bouquet

Люба, какво е вечеря с половинката??? newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 19:14 от etomira

# 562
  • Сандански
Тези, които имате повече от 2 деца- какво правите, за да излезнете на вечеря с половинката?

Ами оставям ги на някоя от бабите(най-вече на свеки).Но се случва и на вратата и ММ да каже"Хайде да вземем и децата",та често ходим четиримата с големите(Божидар заспива рано).

# 563
  • София
на мен ми се иска да имам второ дете, но трябва да са с малка разлика, че то не остана за кога - другия месец правя 32. От друга страна след тежкото раждане, което имах не знам дали ще събера смелост да родя пак.... някак си ако може щъркелът да го донесе  Mr. Green

Ноемка, жива, здрава, обичана и айде третото да е девойка

# 564
  • sofia

Ами оставям ги на някоя от бабите(най-вече на свеки).Но се случва и на вратата и ММ да каже"Хайде да вземем и децата",та често ходим четиримата с големите(Божидар заспива рано).
значи все пак има баба, която би гледала 3деца едновременно , похвално е.
Ние с брат ми, когато бяхме деца ни разделяха, единия при едната, др при другата баба.(ама много се биехме)

Ети, мога да идвам да гледам децата, за да ходите на кино.Сериозна съм.

Тези, които имат големи деца - слагали ли сте силанти?

Тази вечер ми се пише.

# 565
  • София
Какво е силанти?

Люба, благодаря ти, но е срамота при две здрави, прави, неработещи баби ти да м игледаш децата. Някой ден ще пораснат и ще отидем на кино.

Във Варна има въртящ се бар. Поисках си за рождения ми ден да отидем. Да видим дали са ме взели на сериозно.

# 566
Та в тази посока, кажете кога децата започват да се заиграват с играчки и да стават малко по-самостоятелни??  newsm78
И аз това питам. Заиграването е не повече от 10 мин. и пак в ръцете или краката. В тоалетната не мога да ида без придружител  Mr. Green
С прахосмукачката чистим заедно - в кенгурото - иначе плаче.

Ноеми - ЧРД  newsm59- много здраве, да бъдеш обсипана с любов от твоите мъже и да поддържаш все така свеж дух.
Ну Заяц - Рая не е падала, но си затисна ръчичката на шкафа и така се разплака, че забрави да диша ...... То и аз  Embarassed

А между другото - какво става с нашата бременна мама Наска83??? И Леприкончето изчезна  Sad

# 567
  • sofia
Ети, слага се за предпазване на постоянните зъби от кариеси. Има програма за безплатно слагане на деца от 5-9г.

Какъв е този бар, казваш? Кога имаш РД? Може по женски да ходим(ако ме пуснат, че ММ е станал много ревнив в последно време.

# 568
Ноеми, ЧРД! Винаги да си така усмихната, както звучиш в постовете си и много обичана от мъжете около теб!

На мен днес ми извадиха два зъба, разклатиха един и ми е.......... Ама трай бабо (буквално  Mr. Green) за хубост, провеждам ортодонтско лечение на дърти години  Wink

В момента мъжа ми и едната щерка къпят Калина и след това ще й дават да пие АМ и да я приспиват те, стискайте палци да не търси цица. През нощта също не знам как ще я караме като тя суче по 10-ина пъти  ooooh!

Сега, когато излизаме оставяме Калина на каките, те са големи, а и свекърва ми живее до нас. Каките оставях на майка ми, никога не съм ги делила - или двете или никоя  Peace Ама тя майка ми след 4 деца 3-4 внучки не я плашат.  Mr. Green

За заиграването - Калина откарва с часове с играчките, каките пък въобще не го правиха. Всичко си е до дете.

# 569
  • София
Добър вечер!

Днес приспах рано децата и сядам да се разпиша, че все не ми остава време. 

Ноеми, честит рожден ден!   bouquet

ЗайчеHug. Ади ми реагира така почти всеки път като я боцкат за ваксина - духам й в лицето  Tired.

На мен не ми е трудно с две деца. Вярно, че и родителите ми ми помагат, но дори и да не беше така, пак не би ми било особено трудно. Хубаво ми е, ценя всеки миг с тях, няма да си простя никога, че когато Бобо беше на 5 месеца се върнах на работа и работех докато навърши 2 години. Не го направих, защото сме били финансово притеснени, а просто исках да довърша тъпия проект, по който работех тогава  ooooh!. Времето, което прекарваме само двамата с мъжа ми е доста малко и ми липсва, но знам, че след накоя и друга година пак ще имаме време за нас двамата  Heart Eyes.

Искам трето дете, но се плаша от трето секцио. Може пък и да се навия по някое време, кой знае Simple Smile. От самото отглеждане на трето бебе не се плаша, напротив, за мен това е удоволствие.

Люба, чувала съм за силантите, но не мисля да слагам. Има противоречиви мнения за тях от лекарите. Ще разчитам на редовно миене на зъбите, по-малко сладко и на ген Simple Smile.

Ади се заиграва сама за по половин час, но само сутрин като е наспана и бодра. Иначе не може дълго да играе самичка.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт