Връщам се назад и си спомням как Явор прохождаше 
Ама това със ссссс ми хареса

И преди месец го прибрах под леглото.Само място ми заемаше.
Като си мисля, че Явор не говори, проходи на 1,3м, от скоро казва чао с ръка, и от скоро имитира животните

Племенницата ми се обажда плачейки по телефона и няма да ви кажа как съм стигнала до там.Какво се оказа - други деца биели въпросното дете,моето го дърпало,за да не го бият,бащата идва,вижда картинката и успява да хване моя син и започва да го бие по главата
Ходих при директорката,викаха го,дойде и почна да ми се извинява.Ама какво извинение,по дяволите,така ли се решават проблемите!А директорката и тя само ми мънка"Не трябва така сапоразправа,трябва да се говори"
.Аз я питам как може в училище с охрана да се случи такова нещо,как охраната изобщо и не разбра,а и в кабинета и има монитор от камерите на двора!Тя така и не можа смислен отговор да ми даде!А въпросното дете е с лека форма на аутизъм мисля и моя син от 1 клас го защитава,даже седеше до него,за да му помага в училище
Сега как да му обясня,че това което е правил е наистина правилно и трябва да продължи да го прави 
Ужасна случка и наистина много характерна за държавата ни.
Всеки ден съжалявам,че живея тук. 
Каквото и да кажа ще те повторя. Ужасно поведение от страна на възрастен.Препоръчани теми