От инат и гордост не е със детето?

• 14 562
  • 226
  •   1
Отговори
# 45
Върнах се и препрочетох първия пост - има едно "ще", което съм пропуснала, съжалявам  Embarassed
Но въпреки това - на мен наистина ми звучи сякаш не й се иска да са семейство...просто малко се страхува да вземе решение, знам ли... Thinking

# 46
Aз нещо не разбирам?! В един друг подфорум има твоя тема ,в която обясняваш как той иска да е с теб,а ти не. Или аз нещо се бъркам?! newsm78

# 47
Aз нещо не разбирам?! В един друг подфорум има твоя тема ,в която обясняваш как той иска да е с теб,а ти не. Или аз нещо се бъркам?! newsm78

Опа, значи съм в права посока, без да съм чела нищо повече от първия пост  Whistling

# 48
Ще оставя нещата във времето и лятото като отидем ще преценя нещата на място.Но дотогава има много време.Като му казах искаш ли зимата да дойдем за празниците ми казва оооо не трябва да се пали печка на дърва която много пушела.По-добре лятото елате...и т н
Оставам с впечатление че не знае какво иска newsm78
Хем му се иска да е сам ..... хем не....... newsm78
И ми е много объркано..............
Не искам да живея в заблуда че ме обича ей така на приказки и от разстояние......А действията му не показват нищо абсолютно.
Едва ли печката му е проблема newsm78
Незнам и аз вече какво да мисля.Май не си заслужава да мисля каквото и да било.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 11:34 от микимаус

# 49
 Joy Печката е проблема  ooooh!
Чудя се - да с есмея ли, да плача ли...

# 50
Сега какво излезе? Че не само не иска да дойде при вас, но не иска и вие да ходите при него? Малко са мъжете които казват в прав текст "Не те искам вече". Повечето очакват жената сама да се сети.  Mr. Green

# 51
Хърмаяни точно така излиза че не иска да ходим при него.Сама трябва да се досещам явно.Но предпочитам в прав текст нещата да бъдат казани.

# 52
 Е защо не си поговорите, да се разберете по основни неща - нали сте големи хора, дете имате.

# 53
Ох , Мики , наистина ми е мъчно за теб ! Hug

# 54

Може да е проблем. Печката пуши, а той е загрижен да не му пуши на детето.  И на майката.  Трябва винаги де е Винаги готов? Когато й кефне на нея.

# 55
  Финансов ли е проблема да не могат да живеят заедно? Това ли са битовизмите?

# 56

Може да е проблем. Печката пуши, а той е загрижен да не му пуши на детето.  И на майката.  Трябва винаги де е Винаги готов? Когато й кефне на нея.
Знам, че целиш да си оригинална. НО все пак - за теб това разумен мотив -да не си видиш жената идетето- ли е?

# 57
  Защо бе, какво толкова - ако наистина пуши много печката, значи не може да се отиде на гости зимата, то е ясно. Няма да седят на пушеща печка...
  Обаче аз не мога да разбера, хора дето се обичат, толкова ли не могат да се разберат, ами си мерят инатите. И какъв е всъщност проблема, момъка не иска да живее у тях в нейния град, няма работа, заплатата малка, това ли е?

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 13:53 от Iris04

# 58
Ами той не я обича просто , но тя отказва да го приеме ... Sad

# 59
  Може да я обича човека, ама да не може да живее у тях. Историята познава и такива случаи... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт