От инат и гордост не е със детето?

• 14 561
  • 226
  •   1
Отговори
# 30
Май е време да престана да пускам и теми  за този мъж.Безмислено е всичко.Единственото смислено нещо е детето.Няма да се учудя ако оставя нещата във времето и  след време да каже на детето ни че причината да не е до нея съм аз и че аз съм го отделила от НАЙ-СКЪПОТО му нещо-детето.Достатъчно я обсъждахме темета къде ли не из форумите.Този път слагам край наистина с идентични теми.

The END

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 09:31 от микимаус

# 31
  • Бургас
И? Толкова ли е важно да стане на твоето, а не на неговото?

Явно да. За мен авторката е толкова виновна, колкото и мъжа ѝ за сегашното положение. И прави същото, в което обвинява него - от инат и гордост лишава детето си от баща му.

# 32
  • София
Не разбрах защо са разделени, но нейде мернах нещо за битовизми...
Ако авторката страда, явно и той страда от това, че живее на друго място, то не би трябвало да постъпват така детински.
Не знам предисторията, но и не става ясно какви са непреодолимите пречки да бъдат всички заедно.

# 33
  • София
Не разбрах защо са разделени, но нейде мернах нещо за битовизми...
Ако авторката страда, явно и той страда от това, че живее на друго място, то не би трябвало да постъпват така детински.
Не знам предисторията, но и не става ясно какви са непреодолимите пречки да бъдат всички заедно.

Ами то какво ли стана ясно?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Човек сам взема решенията и в един момент носи последствията от тях. Но определено не трябва да съжалява за последствията, ако е мислил достатъчно при вземането на решенията. Кой с кого е, кой се инати, кой е горд и н.т. започва да прилича на поредния турски сериал, но живота определено е нещо по-различно от романтичните истории и истерии по сериалите. Решенията ни не могат да удовлетворят исканията на всички, но поне може на повечето участващи хора. И е най-дорбе да приемем нещата такива, каквито са отколкото да въздишаме и пъшкаме колко се обичаме, но съдбата ни разделя. Има много по-важни неща в този иначе кратък живот ......

# 34
Вярно е че има по-важни неща и колкото по-навреме разберем кои са важните неща ще е добре.Аз за себе си съм си направила съответните изводи че битовизмите не бива да съсипват любовта и онези най-съкровени чувства които човек изпитва.Ако се отдадем на битовизмите и на ниските заплати и т н и започне ли човек да се отчайва за такива неща не е добре а ако започнат да рефлектират и във семейството тези дребни неща за какви ценности говорим въобще.Това което ме интересува и е на преден план преди всичко е детето и неговото развитие.Незнам но струва ми се след време че самото дете ще ни се смее затова че баща и заради глупости си тръгна и аз му разреших и го пуснах да си отиде.Дадох му свободата.Не съм му казвала аз събери си багажа и иди при майка си.Сам си взе това решение защото му казах истини какво ми харесва и какво не и какво искам да се промени.....но е минало свършено.

# 35
  • София
Децата винаги в един момент почват да съдят родителите си. Но според мен е достатъчно в този момент да им кажеш, че ти си постъпила по този начин, защото си смятала това за най-доброто решение за момента и че и то ще има време да взема решения, за които ще бъде съдено от неговите деца. Така че кой кого ще съди няма значение. Достатъчно е да знаеш, че ти постъпваш по възможно най-добрия за момента и обстоятелствата начин.

# 36
  • Tам през Атлантическия океан
Не е до теб и ти се вижда идеален  Mr. Green аЙ сиктир щом е така, има защо да са такива нещата  Whistling

Стига си се обвинявала и стига си го жалила този мамУлин  Sunglasses да си живее с мама и толкоз Wink

Гледай напред  , гледайки назад само ще се спъваш  Wink

Успех   bouquet

# 37
Заради детето ще гледам да поддържам нормални отношения.Досега все бяхме на война.....но това което е важно е щастието на детето.Ще видим докъде ще стигнем......лятото ще му погостуваме за известно време не за постоянно.

# 38
  • На остров
След толкова много теми ми става мъчно за теб Микимаус, ти много го обичаш този човек и си готова още днес да се съберете. Време е да затвориш тази книга за да можеш да започнеш нова, живота продължава, усмихвай се и намери щастието в себе си, а не го търси другаде. Криеш се зад детето си и това не е добре и за теб и за него. Изправи се и продължи, а детето го остави да бъде дете.

# 39
  • на 4-ия етаж до асансьора
Микимаус кураж и много сила ти пожелавам!  Hug
Явно много обичаш мъжът си а той теб не.Затвори страницата и продължи пътя си...явно не ви е било писано!Приеми фактите.Не го слушай какво ти говори, а гледай какви ги върши!

# 40
Не го слушай какво ти говори, а гледай какви ги върши!

Това със същата сила би могло да се каже и за нея....помня другата й тема...
Тя е много категорична .Какво иска,как го иска,кога го иска....Но НИКЪДЕ не прочетох ,че също е готова за компромиси.
А за да се получи ЕДНА връзка от ДВАМА души,трябват ВЗАИМНИ компромиси и действия.

И друго ,което прави впечатление:Тя винаги повтаря детето,детето,щастието на детето....
Да,детето е важно.Но и бащата също....щом виждаш ,че детето ти е щастливо с него, усещаш ,че още обичаш този мъж,той повтаря ,че страда сам и иска да се съберат,най-първото ,което трябва да направят е ,да помислят,КАК ДА СЕ СЪБЕРАТ!
А те си играят на инат....по детски.
Не знам мъжът й какъв е ,но от нейните постове виждам двама все още непораснали и инатливи деца.

# 41
От инат и гордост бащата на дъщеря ми не е до детето си и със мен.От разстояние твърди че ни обича......Разделени сме от 1 година.Поради ред причини не искам да ходя там при него.Естествено детето го обича.Но защо е тази гордост какво печели-кажете ми?Ще почакам докога ще продължава това нещо и мен да обвинява за раздялата ни newsm78
Но животът продължава и без него.мОЖЕ би с някой друг който дъщеря ми ще нарича батко.Таткото не може да се замести.
Но той иска да го последваме и да е все каквото каже той и неговата дума да е закон newsm78
Защо да е така?

Ако и ти не се инатиш - вземи говори с него и му кажи - или си ела да сме семейство, или да се разделим. НО май на теб вече не ти се иска да сте заедно...

# 42
Иска й се, ама ако той дойде пълзешком.

# 43
До следващият път - когато причината да пусне тема - ще е друга - но поводът  един.

Защо пропускате, че вече има друг татко, наричан батко?

# 44
До следващият път - когато причината да пусне тема - ще е друга - но поводът  един.

Защо пропускате, че вече има друг татко, наричан батко?

Ти къде го прочете ?

Общи условия

Активация на акаунт