От инат и гордост не е със детето?

• 14 585
  • 226
  •   1
Отговори
# 60
Той не може у тях , тя не иска при него ...

# 61
Ами с тая димяща печка - и аз не бих искала  Joy
Съжалявам, че го избивам на майтап - ама това просто е несериозно! И има дете, не за друго...

# 62
Абе за нея си е много сериозно , щом пуска тема след тема . Peace

# 63
Абе за нея си е много сериозно , щом пуска тема след тема . Peace

Хубаво - но тогава да седне и да напише цялата истина!
Това така, аз така, той така.
Иначе само си гадаем тука да ни минава следобеда...

# 64
Ами с тая димяща печка - и аз не бих искала  Joy
Съжалявам, че го избивам на майтап - ама това просто е несериозно! И има дете, не за друго...

Ами и аз това се чудя, при положение, че детето си иска и баща и майка и те се обичат, и да не могат да се разберат къде да живеят - детска работа.

# 65
  • София

Не, Хепи, той не иска да се заедно нито в едната, нито в другата къща. Не иска да живее у Мики, казал го е вече; а сега разбираме, че също така не иска и при него да ходят.
Ясно, че той е от онзи тип мекотели, дето няма да се изправят и да кажат край; ама и за слепия е видно, че той краят го е сложил - само Мики не го вижда това.
Сега я е залъгал до лятото. Лятото ще я залъже до есента ... и после пак ще пуши печката. А тя ще си държи живота на стендбай. Ето това е тъжното и гадното.

# 66
Защо да е тъжно и гадно? Тя просто трябва да си вземе решението, че не са семейство и живота продължава! Надали и ще страда много, защото явно - не е луда по него. По-скоро ще чувства вина към детето, но...

# 67
Добре де, толкова ли не може да се купи друга печка - ел. печка, климатик, къде е това още на дърва да се топят Tired

# 68
Сега я е залъгал до лятото. Лятото ще я залъже до есента ... и после пак ще пуши печката. А тя ще си държи живота на стендбай. Ето това е тъжното и гадното.
Така де, постигнал е целта си! Шубето било голям страх, казват. Нали ако животът ѝ не е на стендбай, може да вземе да срещне някой подходящ? И точно тогава мунчо да вземе най-после да реши, че много я иска тази жена!

# 69
Добре де, толкова ли не може да се купи друга печка - ел. печка, климатик, къде е това още на дърва да се топят Tired

Joy
Сигурно живее в планината някъде...Щото и оправданията са едни дърварски...

# 70

Не, Хепи, той не иска да се заедно нито в едната, нито в другата къща. Не иска да живее у Мики, казал го е вече; а сега разбираме, че също така не иска и при него да ходят.

И аз не знам вече , това е неин цитат от другата й тема :

Напоследък са големи увущания отностно това да се съберем-да пробваме в неговия град дали ще се получи или не.Но аз не искам от детето си да правя опитно зайче а и нямам желание за събиране с него а по скоро имам желание и окончателно да се и разведем.
Незнам за какво са целите тези уговорки от негова страна newsm78

# 71
  • София
Защо да е тъжно и гадно? Тя просто трябва да си вземе решението, че не са семейство и живота продължава! Надали и ще страда много, защото явно - не е луда по него. По-скоро ще чувства вина към детето, но...

Вили, луда е по него. Остави какво пише. Тая сага върви вече повече от година, просто е в другия форум и не си я следила. Повече от година се пускат такива теми. Затова казвам, че е тъжно и гадно, животът си върви.
Хърмаяни много добре го е казала.

# 72
Напоследък са големи увущания отностно това да се съберем-да пробваме в неговия град дали ще се получи или не.Но аз не искам от детето си да правя опитно зайче а и нямам желание за събиране с него а по скоро имам желание и окончателно да се и разведем.
Незнам за какво са целите тези уговорки от негова страна newsm78

Тя ,ако искаше да се развежда с него,разводът отдавна да е факт.
Ама тя не иска развод,а мъжа й да се върне при нея на колене....

# 73
Ееее, това е друга бира вече  Thinking
Любовта е кофти съветник често...знам, че звучи абсурдно - но е така!

# 74
  • София
Хич не звучи абсурдно даже, аз също мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт