Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 229
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 90
  • Другата България
Здравейте.
Извинявам се, че нахлувам малко неподготвена в темата, но ми трябва спешен съвет.
Изписаха ми антибиотик, но забравих да питам лекарката за нещо противогъбично, което да пия с него, а сега не мога да се свържа с нея Sad. Чудя се дали да чакам да се свържа с нея (което най-вероятно ще стане чак утре следобед) или мога да си взема нещо от аптеката препоръчано от фармацевта?

Вземи си някалъв пробиотик - хубаво е не само за гъбите  Hug

На мен ми изписаха Аугментин 1000, и съм си взела Лактофлор Био+.Не знам добре ли е, ако имате идея за друг...... newsm78

# 91
Аз пих точно Лактофлор и съм доволна , а АБ ми беше много силен... Peace

# 92
  • Другата България
Искаш да кажеш, че не си  получила гъби ли?  А как го пи?  По 2?

# 93
Да - пих АБ 5 дена , заради ушна инфекция . Паралелно с него Лактофолор 4 пъти по 1 и така докато свърши опаковката ( 90 капсули )  ... Не ми се появиха гъбички  Peace

# 94
Здравейте момичета, бременна съм в 8 г.с Излязоха ми някакви гъбички след пиене на антибиотик, но доки каза че до 12 седмица неможе да направим нищо, та исках да попитам мога ли да ползвам за измиване вечер Лактацид интимен гел или и той не се препоръчва до 12 седмица. Нямам предвид вътрешни промивки, а просто измиване вместо със сапун. Благодаря ви за помоща  Hug

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 18:47 от Vivala

# 95
Здравейте.
Извинявам се, че нахлувам малко неподготвена в темата, но ми трябва спешен съвет.
Изписаха ми антибиотик, но забравих да питам лекарката за нещо противогъбично, което да пия с него, а сега не мога да се свържа с нея Sad. Чудя се дали да чакам да се свържа с нея (което най-вероятно ще стане чак утре следобед) или мога да си взема нещо от аптеката препоръчано от фармацевта?

Вземи си някалъв пробиотик - хубаво е не само за гъбите  Hug

На мен ми изписаха Аугментин 1000, и съм си взела Лактофлор Био+.Не знам добре ли е, ако имате идея за друг...... newsm78

Точно същия антибиотик пих и аз. Пих само вит. В комплекс (това ми беше предписано) и фармацевта каза, че е напълно достатъчно. После и с лекарката говорих каза, че няма нужда от допълнителни медикаменти. За сега нямам никакви оплаквания. Дано и занапред да е така  Peace
Искам да ви питам тези пробиотици могат ли да се ползват с профилактична цел?

Vivala аз го ползвах точно интимния гел, както и интимните кърпички, но не бях особено доволна. Нещо не ми понесе добре. Но пък това си е строго индивидуално и може на теб добре да ти се отрази, въпреки че за гъбички не знам дали би помогнало. Дано вързо да се отървеш Simple Smile

# 96
  • Другата България
Могат разбира се, някой даже ги препоръчват и за укрепване на имунитета. Peace

# 97
Здравейте, момичета, предписаха ми лечение със Залаин две вагинални капсули и Гиназол еднодозов крем. Някоя от вас пробвала ли е това лечение, ако да какви са вашите отзиви?
Вече 3 години се опитвам да се излекувам от тези гъбички, но без резултат. Имам един куп рецепти, смених трима лекари и всеки предписва едно и също. #2gunfire Отчаяна съм.
Знаете ли нещо повече за хомеопатичното лечение?
Благодаря ви предварително!

# 98
Запис, че пак се налага да ги боря гадовете.  #2gunfire

# 99
Здравейте, момичета, предписаха ми лечение със Залаин две вагинални капсули и Гиназол еднодозов крем. Някоя от вас пробвала ли е това лечение, ако да какви са вашите отзиви?
На мен са ми предписвали Залаин, но само една капсула да си поставя еднократно, паралелно трябваше да пия и Дифлукан 3х1 през три дни.

# 100
Здравейте, от 1 ден усещам гаден дискомфорт и мисля, че са гъбички (имала съм веднъж отдаааавна), проблемът е, че съм в цикъл, 3ти ден, какво се прави в такъв случай, не мога да отида на лекар предполагам.  Rolling Eyes А дотогава? Има ли нещо което да пия или не знам, колкото да не умра докато ми свърши?  Tired

# 101
Здравейте, от 1 ден усещам гаден дискомфорт и мисля, че са гъбички (имала съм веднъж отдаааавна), проблемът е, че съм в цикъл, 3ти ден, какво се прави в такъв случай, не мога да отида на лекар предполагам.  Rolling Eyes А дотогава? Има ли нещо което да пия или не знам, колкото да не умра докато ми свърши?  Tired

Пробвай да смениш превръзките, може да е от тях. Аз от превръзки получих възпаление на цистита. Пробвай също и да се миеш с бебешки съпун или интимен гел. Успех  Hug

# 102
Здравейте момичета, бременна съм в 8 г.с Излязоха ми някакви гъбички след пиене на антибиотик, но доки каза че до 12 седмица неможе да направим нищо, та исках да попитам мога ли да ползвам за измиване вечер Лактацид интимен гел или и той не се препоръчва до 12 седмица. Нямам предвид вътрешни промивки, а просто измиване вместо със сапун. Благодаря ви за помоща  Hug
Да разбира се, аз лично отдавна съм изключила сапуна от интимната си хигиена. Даже мисля, че в някои случаи той провокира повторната поява на гадинките. Относно Лактацид, ползвах го няколко години, но сега едно момиче от форума ми препоръча Флоражин и съм страшно доволна.

# 103
Да се включа и аз-проблеми с гъбите имам от 1 година.Получих ги вследствие неправилно лечение на възпалена бартолинова жлеза-натъпкаха ме  с АБ и гъбите се появиха.След няколко сменени лекари,глобули,хапчета и какво ли още не,да не споменавам болката,сърбежа и дискомфорта се оправих от сребърна вода.

Първо я купувах от аптеката,но лечението е дълго и се наложи да ми я правят с апарат за сребърна вода.Правя си тампони,слагам и спя с тях,може и повече време даже.Като редувам с увит в марля чесън.В началото ме беше страх,но това течение...И сега при първите симптоми веднага слагам тампон.Това го прочетох в друг форум на БГ Мама и съм страшно доволна,опитайте може да подейства.

Другото,което забелязах,че след тези гъби течението ми е по обилно,понякога мирише странно,което го  отдавам на увредената лигавица newsm78

Важно е да се подсили и организма-аз използвах Коластра,не само премахна гъбите,ами и спрях да се разболявам 2 пъти месечно.

# 104
Здравейте-направих си микробиология и гинеколожката ми каза ,че изследването е наред-но е факт,че все още си имам бяло течение!По телефона ми препоръча да си взема Феминела Ваги С-някой използвал ли е подобно лечение,има ли ефект и всяка вечер ли се слагат или не,че тя не ми даде точни указания,защото според нея всичко било наред CrazyПреди микробиологията ми беше предписала др лекарства,но е факт,че и те не оказаха резултат!И да попитам колко често се правят промивките с лайка и смрадлика и със сода-смятам да си правя и двете,но не знам дали може всеки ден и може ли заедно с предписаните Феминела Ваги С 

Общи условия

Активация на акаунт