Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 327
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 135
Искам да попитам някоя от вас дали е пробвала с тампони със сребърна вода, защото ми писна от традиционната медицина, която явно не помага. Ако някоя е ползвала, моля да каже дали има ефект или не  newsm78

# 136
  • София
Аз лично не съм ползвала тампони със сребърна вода,но в по-страрите теми има инфо от момичетата.След като ми излезе МБ моят лекар ми изписа ново мазило Pevisone,което ми помага.Схемата на мазане е 2 пъти на ден след тоалет.

# 137
Отново бях на гинеколог се пък ми изписа Трихомонацид  newsm78, а в микробиологията ми трихомоните са с отрицателен резултат  #Crazy Не знам вече, страх ме е само, че в листовката на лекарството пише, че ако има гъбички във влагалището те се размножават от препарата. Ужас не знам какво да мисля  Cry

# 138
здравейте от доста време се лекувам от кандида и трихомони изчезнат за няколко месеца и после пак се покажат .случайно някой да знае дали има ваксина за тези гадинки .

# 139
Някой от вас използвал ли е МАКМИРОР вагинални глобули  и ако да има ли ефект от тях , защото аз ги изполвам вече 7ми ден и май без резултат ?

# 140
  • Другата България
здравейте от доста време се лекувам от кандида и трихомони изчезнат за няколко месеца и после пак се покажат .случайно някой да знае дали има ваксина за тези гадинки .
Мисля, че няма. Confused

# 141
Някой от вас използвал ли е МАКМИРОР вагинални глобули  и ако да има ли ефект от тях , защото аз ги изполвам вече 7ми ден и май без резултат ?
Аз съм използвала, а резултата е както с всички останали препарати - само временно изчезване за най-много месец #Crazy

# 142
А  mimozichka от кое лекарство има най-добър резултат?  Rolling Eyes

# 143
Здравейте,
и аз искам да се допитам до вашето мнение Simple Smile
Наскоро бях на гинеколог и според лекарката ми всичко е наред и няма нясто за притеснения, но въпреки това аз имам такива.
Резултатите от изследванията са следните:
3 ст. Candida, умерено Levc, ядра от излющен епител, единични бактерии (еаробна флора), лактобацили.
Притеснението ми е сварзано основно в "3 ст. Candida" понеже на предишните пишеше 2 ст. ??
Имам ли основание за притеснение?

Благодаря!

# 144
Здравейте,
и аз искам да се допитам до вашето мнение Simple Smile
Наскоро бях на гинеколог и според лекарката ми всичко е наред и няма нясто за притеснения, но въпреки това аз имам такива.
Резултатите от изследванията са следните:
3 ст. Candida, умерено Levc, ядра от излющен епител, единични бактерии (еаробна флора), лактобацили.
Притеснението ми е сварзано основно в "3 ст. Candida" понеже на предишните пишеше 2 ст. ??
Имам ли основание за притеснение?

Благодаря!

Кандида винаги си е повод за притеснение  Peace И при мен все ми казваха ,че ми няма нищо,но все още не мога да се отърва от дискомфорта,който симптомите ми създават ooooh!

# 145
Някой от вас използвал ли е МАКМИРОР вагинални глобули  и ако да има ли ефект от тях , защото аз ги изполвам вече 7ми ден и май без резултат ?
Няколко пъти съм се лекувала с него и по лекарско предписание и без такова - и винаги без резултат...

Имам спомени за добри резултати от лактофем, но от много време не го намирам никъде - спрян ли е или се бъркам за името?

# 146
Коластрата си я поръчвам- на Green Masters.
При мен проблема май е в приятеля ми,веднъж да не използваме предпазни средства и цялата гъбясвам,а на него му няма нищо.

# 147
Какво си изписва при стрептококи? Ако някоя е имала подобна микробиология - моля да сподели за лечението, което и е било назначено.

# 148
  • София
Коластрата си я поръчвам- на Green Masters.
При мен проблема май е в приятеля ми,веднъж да не използваме предпазни средства и цялата гъбясвам,а на него му няма нищо.
Нормално мъжете са само преносители понякога. Може би ако му падне имунитета да ще пламне.

Какво си изписва при стрептококи? Ако някоя е имала подобна микробиология - моля да сподели за лечението, което и е било назначено.

Аз съм взимала Стрептококцинум 15 ЦХ, през ден.

Искам да Ви питам за дете на 4-5 години с гъбички по сливиците какво да давам?

# 149
Искам да попитам някоя от вас дали е пробвала с тампони със сребърна вода, защото ми писна от традиционната медицина, която явно не помага. Ако някоя е ползвала, моля да каже дали има ефект или не  newsm78
Аз съм ползвала, ама да ти кажа ефект при мен нямаше за съжаление. Иначе конюнктивит ми е минавал със сребърна вода, ама за гъбичките не ми помогна тогава.

Само искам да кажа за Варбургия-та, че съм много доволна от нея. Пих я около три месеца и сега за сега проблеми нямам, а вече не я пия. От поне два месеца съм я спряла. По-натам ще видим как ще е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт