Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 897
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Някой пробвал ли е с квантова диагностика(биоскенер)?

# 1 021
  • София
Някой пробвал ли е с квантова диагностика(биоскенер)?
Това е една огромна глупост, не си давай парите. Няма как да се видят бактериите на тази диагностика.

# 1 022
Вчера си пуснах МБ и днес ми излязоха резултатите и пише, че не са изолирани патогенни микроорганизми, което е супер, но отдолу под това пише: Микробиологични (среда,контейнер) - $ , някой знае ли какво значи. А другия ми въпрос е защо не пише нищо за лактобацилите?

# 1 023
Аз забелязвам, че мъжа ми като го няма по 4 месеца грам гъба не се появява, обаче като  се върне и нямам месец , в който да не цъфна. А използваме презервативи. Може и от тях да е. Може и от секса да е. Ако е от секса ставам монахиня....

Brainbug, разсмя ме!  Joy   Напълно е възможно да ти се появяват от презервативите. Знам от гинеколог, че много често ароматизираните водят до възпаления и гъбички. Посъветва ме да използвам обикновени. Поради същата причина вече не използвам и ароматизирана тоалетна хартия.

# 1 024
Аз да искам да ви споделя какво се случи след поредния ми преглед. В изследването от секрета няма изолирани микроорганизми, нито бактерии, нито гъбички и гинеколога ми каза, че съм здрава и да не се филмирам, да си го избия от главата  Grinning А аз продължавам да имам някакъв дискомфорт, не е парене, не е сърбеж, а просто някакъв дискомфорт във влагалището  newsm78 Какво може да ми има вече не знам... От мислене съм се побъркала вече 

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 13:27 от Li_Monka

# 1 025
Аз забелязвам, че мъжа ми като го няма по 4 месеца грам гъба не се появява, обаче като  се върне и нямам месец , в който да не цъфна. А използваме презервативи. Може и от тях да е. Може и от секса да е. Ако е от секса ставам монахиня....

Brainbug, разсмя ме!  Joy   Напълно е възможно да ти се появяват от презервативите. Знам от гинеколог, че много често ароматизираните водят до възпаления и гъбички. Посъветва ме да използвам обикновени. Поради същата причина вече не използвам и ароматизирана тоалетна хартия.

Аз съм същата,даже и от неароматизирани.Няма значение марка.Отдавна спряхме да се пазим с презервативи и смея да кажа ,че честотата на гъбясване е очевадно спаднала.

# 1 026
  • Пловдив
Цитат
Аз да искам да ви споделя какво се случи след поредния ми преглед. В изследването от секрета няма изолирани микроорганизми, нито бактерии, нито гъбички и гинеколога ми каза, че съм здрава и да не се филмирам, да си го избия от главата  Very Happy А аз продължавам да имам някакъв дискомфорт, не е парене, не е сърбеж, а просто някакъв дискомфорт във влагалището  newsm78 Какво може да ми има вече не знам... От мислене съм се побъркала вече  Very Happy
След разни лечения, които трябваше да са успешни и към онзи момент нямаше микробиологично лоши резултати аз също имах дискомфорт. Препоръчаха ми това: http://apteka.framar.bg/30016061/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE% … %B3%D0%B5%D0%BB-7
Помогна ми за дискомфорта курс с 1 кутия ампули. Доколкото знам не е лечебно средство, а просто спомага за нормализиране на средата след лечение, което е унищожило вредните микроорганизми или гъбички.

# 1 027
След употреба на антибиотик (пиех и витамин Б комплекс,които уж трябва да предотврати появата им),ми се появиха гъбички.Разрових се в нета за алтернативен метод ,изключващ всякакви медикаменти.Попаднах на лечението с чесън.Бях скептично настроена,но реших да го приложа.Всяка вечер преди лягане ,увивах обелена чеснова главичка в марля и я слагах във влагалището си.В началото усещането е малко неприятно,леко смъди.За 5-6 вечери гъбичките изчезнаха!!Ако пак се появят тези гадинки,не бих се замисляла за друго лечение.

# 1 028
Цитат
Аз да искам да ви споделя какво се случи след поредния ми преглед. В изследването от секрета няма изолирани микроорганизми, нито бактерии, нито гъбички и гинеколога ми каза, че съм здрава и да не се филмирам, да си го избия от главата  Very Happy А аз продължавам да имам някакъв дискомфорт, не е парене, не е сърбеж, а просто някакъв дискомфорт във влагалището  newsm78 Какво може да ми има вече не знам... От мислене съм се побъркала вече  Very Happy
След разни лечения, които трябваше да са успешни и към онзи момент нямаше микробиологично лоши резултати аз също имах дискомфорт. Препоръчаха ми това: http://apteka.framar.bg/30016061/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE% … %B3%D0%B5%D0%BB-7
Помогна ми за дискомфорта курс с 1 кутия ампули. Доколкото знам не е лечебно средство, а просто спомага за нормализиране на средата след лечение, което е унищожило вредните микроорганизми или гъбички.
Благодаря ти! Ще си го взема, ако не ми помогне то поне няма да ми навреди Simple Smile Странно обаче защо гинеколога не ми каза да си взема нещо такова?
  newsm78

# 1 029
На мен този ЛАКТОБОР не ми помогна изобщо, но може да си е до човек Confused

# 1 030
Пробвала съм  Лактобор, понякога ми е действал добре. Пробвала съм още какво ли не, в крайна сметка от всички лекарства, които са ми изписвали и изпробвали, не само, че не ми помагат, а дори съм стигнала до алергии. Получавам доста често дразнене, парене, неприятни усещания, които преминават в болка във влагалището и става всичко нетърпимо. Правила съм си много изследвания - антибактериални, хормонални, последно и генетични за микоплазми, уреаплазми, човешки папилома вирус, гъбички, трихомони, хламидии...Всичките ми резултати са отрицателни за чудо и приказ и лекарите не могат с нищо да ми помогнат, защото нямам патологична причина за да ме лекуват и вдигат рамене. Изследвали са ми също и  бъбреците, всичко е нормално и там.  Единственото ми спасение е Лактажин ваг. капсули http://prikachi.com/images/788/7782788a.jpg и масло от чаено дърво - вагинален гел в тубички. http://prikachi.com/images/792/7782792g.jpg Купила съм си  и интимния гел за измиване от същата серия http://prikachi.com/images/795/7782795m.png Е, това е моето спасение от години и поне засега ми действа безотказно. Дано съм ви била полезна.

# 1 031
didi***, от къде купуваш интимния гел и колко струва? Благодаря предварително!

# 1 032
didi***, от къде купуваш интимния гел и колко струва? Благодаря предварително!
Аз съм от Варна и съм си поръчала продуктите в най-близката аптека до нас. Цената на вагиналния гел е 16.70 лв, а на интимния гел за измиване е 13.00 лв.Иначе по-други аптеки въобще не са чували и зареждали и са ми отказвали  доставка. Първоначално си го бях купила от аптеката на Майчин дом - Варна, доц. Корновски, който работи там, ми го беше изписал. Незнам от кой град си, но ако искаш да провериш има ли го в някои аптеки във вашия град, звънни на телефонът, който е изписан на опаковката -  029368181, това са дистрибутори, които ще ти дадат отговор кои аптеки зареждат във вашия град, и другия начин е да помолиш позната аптекарка, както направих аз,  да се свърже с тях, за да ти достави продукта, който желаеш.

# 1 033
Здравейте, момичета!
Реших да Ви споделя нещо, което направих само снощи и днес вече съм добре. А направих следното:

http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … amp;Itemid=100047

Последният път по време на МЦ използвах само една превръзка от онези, които по принцип не ползвам и се започна. Купих си Залаин и Кандизол (използвала съм ги 2 пъти вече) и този път вече не ми подейства нищо. Снощи се реших и сложих САМО ЕДИН ТАМПОН и ефектът е вече на лице.

Не пия Лугол, който се споменава в рецептата, тъй като днес ми е първи ден от прочистването на Лимфната система, а пия Антиоксиданти. Но след като приключа с Прочистването, ще започна и с Лугола, който ме чака в хладилника.

Толкова се радвам, че се отървах. Този път съм уверенна, че това е начинът за мен  Peace

Успех на всички дами Simple Smile и хубав ден!
Марина

# 1 034
От къде закупихте маслата ?

Общи условия

Активация на акаунт