Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 913
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 005
Профилактика! Търси информация за предразположеност към чести подобни инфекции. Някакво автоимунно заболяване имаш ли? С една проста диета с ограничаване на сладкото също може да се постигне добър резултат. По-продължителен курс със пробиотици... Без синтетика, само памучно бельо....

# 1 006
Мда, диетата е най-важна.

# 1 007
 Много голяма напаст са тези гъбички.Аз също имах проблеми с тях дълго.При мен се появиха след продължителен прием на антибиотици и се борих повече от две години,за да се отърва от тях.Това което имаше ефект при мен е че спрях сладките храни,не използвах никакви ароматизирани козметични продукти ,включително превръзки и тоалетна хартия,бельото си пера само на ръка с бебешки сапун и винаги го гладя и гледам по възможност да е памучно,а не от изкуствени материи - това е непрекъснато дори сега,когато вече нямам проблем.Освен това по време на лечението изпивах всеки ден по 11/2л. вода с нарязан лимон вътре.Без свещички и хапчета няма да стане,но ако се спазват и тези неща резултатът ще е много по-добър.Аз така се излекувах,но за съжаление по време на бременността пак се върнаха,когато родих пак по този начин се излекувах и до този момент нещата са добре.

# 1 008
  • Бургас
Заложи задължително и на пробиотици  Peace Може да си вземеш пробиотични свещички.

# 1 009
От почти 4 години нямам оплаквания, а бях като теб, mariana900. През два-три месеца прегледи и лекарства. Не знам какво е мнението ти за алтернативните начини на лечение. На мен ми помогна хомеопатията.

# 1 010
Профилактика! Търси информация за предразположеност към чести подобни инфекции. Някакво автоимунно заболяване имаш ли? С една проста диета с ограничаване на сладкото също може да се постигне добър резултат. По-продължителен курс със пробиотици... Без синтетика, само памучно бельо....

Заболяване нямам, сладко почти не ям и нося единствено и само памучно бельо.
Антибиотици, свещички и всичко каквото се сетите съм го прилагала  Confused  Тежко ми е, че и мъжа ми страда и че не мога да се справя с проблема

# 1 011
Аз не съм пила нон-стоп хомеопатични лекарства  Peace
Достатъчни ми бяха два-три прегледа, не помня вече с точност.

# 1 012
Аз не съм пила нон-стоп хомеопатични лекарства  Peace
Достатъчни ми бяха два-три прегледа, не помня вече с точност.

Извинявай не съм те разбрала. На хомеопат не съм ходила, но и там ще пробвам...

# 1 013
Диетата не се състои само в ограничаване на сладкото. Вземи и прочети повече по въпроса, особено на английски има много материали.

# 1 014

Заболяване нямам, сладко почти не ям и нося единствено и само памучно бельо.
Антибиотици, свещички и всичко каквото се сетите съм го прилагала  Confused  Тежко ми е, че и мъжа ми страда и че не мога да се справя с проблема

Не всяко автоимунно заболяване е силно изразено, често случайно се открива по друг повод. Особено пък в началото. Разбира се, не настоявам, че имаш такова, нито ти го желая, само казвам, че е възможно просто да не знаеш, че имаш.
За "сладкото" е моя неточността. Тук включвам и много тестяни продукти, изобщо богати на въглехидрати храни.
Под продължителен прием на пробиотици имам предвид такива през устата в продължение на поне 3-4 месеца. Спор няма, че глобулите с лактобацили са по-добър избор, но са скъпи, поне за масовия стандарт.
И да, информация има много. Не само по форумите. Има лекари също биха дали съвет за профилактика и диета, вместо на 3-4 месеца да ти изписват рецепта с антимикотик.

# 1 015
Благодаря за отговорите   bouquet
В четвъртък пак съм на преглед и се надявам този път нещата да са по добри

# 1 016
 При мен нещата се влошиха от пробиотичните глобули.

# 1 017
Записах си час и при доктор Василева клиника "Вита" в София, другия месец ще ходя и там. Ако някой е ходил може ли да си кажете мнението.  Praynig

# 1 018
Ужасно е изпитала съм го - лекари, свещички, антибиотици, какви ли не... без ефект. Това което ме спаси е раждането. След раждането всичко утихна.

# 1 019
Аз забелязвам, че мъжа ми като го няма по 4 месеца грам гъба не се появява, обаче като  се върне и нямам месец , в който да не цъфна. А използваме презервативи. Може и от тях да е.Може и от секса да е. Ако е от секса ставам монахиня....

Общи условия

Активация на акаунт