Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 879
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 035
От къде закупихте маслата ?

Аз съм от Плевен. Отидох в Аптека Марешки, като там има отдел за козметика. Купих ги от там. Но същите масла ги има в здравословните магазини Simple Smile Когато отидох в Аптеката, си купих нов женски душ (отдавна не бях използвала такъв), за да мога да си направя промивка с кислородна вода и половин час след това сложих тампона.

Само да Ви споделя - чувствам се страхотно. Тази нощ ми беше втора с Ароматампон. Вече нямам никакви симптоми. Мисля да продължа след МЦ (тази вечер започва) още 2-3 дни с Масло от Лавандула и да "приключвам мача". Аз съм на седмото небе, момичета Simple Smile Ще използвам Лактажина до край, за да възстановя флората и това е Simple Smile 

И още нещо ВАЖНО, мили момичета: спазвайте рецептата Simple Smile не прекалявайте с капките в/у тампона Wink аз прекалих, нищо ми няма, но усетих, че трябва да се спазва броят на капките Simple Smile

А с Лугола ще започна точно след 2 дни, защото сега Прочиствам Лимфната система и приемам много Антиоксиданти Simple Smile

Hug
Марина

# 1 036
Marina I благодаря за разяснението.Пожелавам да се справиш завинаги с този гаден проблем!

# 1 037
Marina I благодаря за разяснението.Пожелавам да се справиш завинаги с този гаден проблем!

Оооо, Благо Даря Ви!
Аз съм много добре, момичета, както и една моя колежка, която снощи си направи 2-ри Ароматампон и днес сияе от щастие Simple Smile Иначе години се е влачила така, поне аз не бях така - само веднъж - дваж в годината Simple Smile но сега всичко е различно. Сигурна бях, че това ще ми помогне.

А на Вас, мили момичета, Ви писах, защото искам и Вие да се справите с този проблем - и Вие за винаги! Между другото обработих с тази смес от няколко капки и ММ Wink

Успех на всички и много ще се радвам поне една от Вас да се похвали скоро като мен с добри резултати от лечение, каквото си прецените Вие, че е добро за Вас Simple Smile

Hug
Марина

# 1 038
  • Бургас
От няколко дни усещам, че нещата отново излизат извън контрол, по обед сърбежа беше непоносим. Прочетох за тези масла, купих и веднага сложих тампона и се намазах и ооооооо небеса след 15 мин все едно нищо не е било. Благодаря от сърце на момичето, което сподели.

# 1 039
От няколко дни усещам, че нещата отново излизат извън контрол, по обед сърбежа беше непоносим. Прочетох за тези масла, купих и веднага сложих тампона и се намазах и ооооооо небеса след 15 мин все едно нищо не е било. Благодаря от сърце на момичето, което сподели.

Няма защо! Споделих го, защото го изпитай върху себе си и исках всички да се оправите Wink
Между другото, и при мен по обяд нещата излизаха извън контрол. Щастлива съм, че 4-ти ден съм добре, само да ми свърши и ще направя още някой друг ден с Лавандулово масло. А днес се сетих, че през тези дни мога да си капя не превръзката по някоя друга капка от сместа. А като се сетя, че проблемът ми се появи от превръзка, замислям се направо на всяка една превръзка да си капя по 1-2 капки превантивно, колкото да се избие това, което има по нея от поточното производство. По този начин нито ще си навредя и поне ще бъда сигурна, че там действително няма микроби и паразити Simple Smile

Ще Ви пиша пак за да Ви кажа как съм Simple Smile
На всички желая да се справите с проблема!
 Hug
Марина

# 1 040
Момичета, бихте ли споделили какви превръзки използвате и какви тоалетни хартии?
Аз непрекъснато съм с някакви оплаквания, имам съвсем кратки "светли периоди". Миналата година се ядосах и си пуснах всички генетични изследвания свързани с подобни симптоми - микоплазми, уреаплазми, хламидии, гарднерела че чак и гонорея - отрицателни. Цитонамазката ми е 1 група, но микробиологията - Кандида спп и така от лятото.... Какво ли не слагах- нищо не помага!
В момента съм на Канестен гел и Нистатин и някакви хапчета през устата. Още не съм свършила лечението, което е 6 дни. До 3-тия ден имах подобрение, но сега пак пари.

Марина, тези капки и на обикновена превръзка ли може да се слага? А марлите, които се пъхат, дали могат да се заменят с обикновен тампон. Не че нещо, ама тази марля, после как ще я вадя  newsm78

# 1 041
Момичета, бихте ли споделили какви превръзки използвате и какви тоалетни хартии?
Аз непрекъснато съм с някакви оплаквания, имам съвсем кратки "светли периоди". Миналата година се ядосах и си пуснах всички генетични изследвания свързани с подобни симптоми - микоплазми, уреаплазми, хламидии, гарднерела че чак и гонорея - отрицателни. Цитонамазката ми е 1 група, но микробиологията - Кандида спп и така от лятото.... Какво ли не слагах- нищо не помага!
В момента съм на Канестен гел и Нистатин и някакви хапчета през устата. Още не съм свършила лечението, което е 6 дни. До 3-тия ден имах подобрение, но сега пак пари.

Марина, тези капки и на обикновена превръзка ли може да се слага? А марлите, които се пъхат, дали могат да се заменят с обикновен тампон. Не че нещо, ама тази марля, после как ще я вадя  newsm78

Съжалявам, но не знам за какви марли говорите Sad Аз си капех няколко дни на обикновена  превръзка за МЦ по 2-3 капки от сместа и спрях, като започнах да капя след двудневно слагане на Ароматампоните преди да дойде МЦ.  Сега вече премахнах и всекидневните превръзки. Просто спазих всичко, което пише в рецептата, капех си няколко дни в/у превръзката и всичко свърши!
Между другото, Честита Коледа на Всички и желая на всички здраве и любов  Heart Eyes
  bouquet Марина

# 1 042
Аз забелязвам, че мъжа ми като го няма по 4 месеца грам гъба не се появява, обаче като  се върне и нямам месец , в който да не цъфна. А използваме презервативи. Може и от тях да е. Може и от секса да е. Ако е от секса ставам монахиня....

Brainbug, разсмя ме!  Joy   Напълно е възможно да ти се появяват от презервативите. Знам от гинеколог, че много често ароматизираните водят до възпаления и гъбички. Посъветва ме да използвам обикновени. Поради същата причина вече не използвам и ароматизирана тоалетна хартия.

Аз съм същата,даже и от неароматизирани.Няма значение марка.Отдавна спряхме да се пазим с презервативи и смея да кажа ,че честотата на гъбясване е очевадно спаднала.

Ох не знам- и аз имам подозрения, че може да е от презервативите ама много ме е страх да не забременея пак, че сега с едно едва се оправям , а с второ просто абсурд-тогавапросто ще изперкам и гъбките ще са ми най-малкия проблем... Не ми се пият и противозачатъчни честно казано, че преди години имах хормонални проблеми и не искам да бутам там. А тази серия с чаеното дърво я бях изровила по едно време от нет-а май другия път ще пробвам гелчетата, да видя как ще е, защото май само чаено дърво не съм пробвала, а съм чела добри отзиви за него Simple Smile Така че след 2 месеца ще пиша отзиви когато ми се наложи пак  Grinning А вашите мъже как успяват да ви опазят така без презерватив не знам  Laughing Да са ви живи и здрави  Mr. Green

# 1 043
  bouquet

# 1 044
  bouquet

Hug  bouquet

# 1 045
  • София
Здравейте, чета всичко това с ароматампоните и се питам, освен да изчезнат симптомите, да спре сърбежа и паренето и да отшуми вместо за 7 дни, за 5...как точно се предпазваме от следващата поява на гъби...Това нещо има ли изобщо изкореняване...аз се съсипвам да пия неща, стимулиращи имунитета, почти не ям сладко вече, спрях да пуша, почти не пия алкохол..изобщо всичко, от което се хранят гадните гъби съм спряла или намалила драстично...не мога да си обясня коя може да е причината за появата им  или активизирането им от най-малкото нещо и никой доктор да не знае защо и как..последния път ми се появиха 1 ден следкато ми свърши..сега съм на тампони със сребърна вода и определено се чувствам по-добре, но пак, това е временно успокоение, не е справяне с проблема завинаги..при следващия ми цикъл, настинка, полов контакт, или просто така, гъбите пак си идват..полудявам..

# 1 046
Здравейте, чета всичко това с ароматампоните и се питам, освен да изчезнат симптомите, да спре сърбежа и паренето и да отшуми вместо за 7 дни, за 5...как точно се предпазваме от следващата поява на гъби...Това нещо има ли изобщо изкореняване...аз се съсипвам да пия неща, стимулиращи имунитета, почти не ям сладко вече, спрях да пуша, почти не пия алкохол..изобщо всичко, от което се хранят гадните гъби съм спряла или намалила драстично...не мога да си обясня коя може да е причината за появата им  или активизирането им от най-малкото нещо и никой доктор да не знае защо и как..последния път ми се появиха 1 ден следкато ми свърши..сега съм на тампони със сребърна вода и определено се чувствам по-добре, но пак, това е временно успокоение, не е справяне с проблема завинаги..при следващия ми цикъл, настинка, полов контакт, или просто така, гъбите пак си идват..полудявам..

Да, ще Ви кажа, че има начин как да се предпазим! Разбира се, докторите не знаят, а и нямат интерес да го знаят  Laughing А ако им го кажеш, тогава те плашат, че не може с това, защото така ги е научила системата, или т.нар. световна "матрица", от която те няма как да излязат, защото все пак са вложили толкова средства, труд и са получили толкова знания... че изведнъж да излезе така, че онова, което са учили, не е вярно..... много е болезнено в случая!

А по-кратко казано - Кислородната вода ще предпази появата на нови такива! Това не става с магическа пръчка на момента, трябва време, за да се постигне тази цел!

А защо тя? Това вече е много дълга тема, по която трябва да се чете.... о, извинявам се, не трябва да  се чете, а ЧЕТЕ!!!!!

Много дълго стана Sad приключвам Simple Smile

Давам само един линк на заинтересованите - една наистина много кратка информация по темата:

http://patriciq1111.blog.bg/zabavlenie/2012/04/16/kislorodnata-v … -lekarstvo.940611

Hug  bouquet

# 1 047
  • София
Аман от води GrinningVery Happy Много благодаря, ще ЧЕТА със сигурност!!!  bouquet

# 1 048
Аман от води GrinningVery Happy Много благодаря, ще ЧЕТА със сигурност!!!  bouquet

ОК, имайте в  пред вид, че тази статия предлага една малка част от информацията, макар че е доста дълга и доста добре обяснено! Не напразно Ви давам точно тази статия, защото има други подобни, но има вероятност да не се разбере за какво иде реч Wink

И едно предупреждение: не всички рецепти, описани в тази (и подобни на тази) статия са приложими. За пиене рецептата е така, но за друго - ВНИМАВАЙТЕ С ДОЗИТЕ, защото никак не са щадящи!

# 1 049
  • Пловдив
Не обичам за никакви вещества билки или ... каквото и да било да чета материали с начално изречение "...е най-универсалното "лекарство" за всички болести". Може би съм от онези тесногръдци на системата, оплюти от Марина, но не вярвам в съществуването на панацея. Когато някой започва твърденията си с думите "...е най-универсалното "лекарство" за всички болести" дори и да ми предлага решение на проблема, аз няма да прочета долните редове, защото за мен това изречение е червена стрелка "шарлатанин, предлагащ поредния пенкилер" .
Сигурно има начини да се предпазим от гъбички и може и един от тях да е кислородната вода, но точно този блог няма да го прочета.
Тампоните със сребърна вода не доведоха до никакво облекчение при мен - това съм го зарязала, като идея.
Арома тампони не съм правила, защото не съм се снабдила със съставките, а и не знам до колко е подходящо да се експериментира по време на бременност.
Днес четох, че сока от мандарини имал действие срещу Кандида. Дали и как може да се прилага при инфекции на половите органи не знам, а и повтарям сега нямам намерение да експериментирам дори, ако намеря подробен материал за това.

Общи условия

Активация на акаунт