Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 336
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 1 290
По принцип хемороидите са разширени вени. А разширените вени се появяват от липса на добро кръвообръщение, както и наличие на "паразити" в организма, които може да се преборят с орехова настойка. Обаче проблемът е там, че мозъците на хората до такава степен са промити, че колкото повече е необходим йодът на човека, толкова по-малко го приема той, тъй като "добре" са се погрижили за нас медиите и интернета. Точно йодът засилва (възстановява, подобрява) работата на ЩЖ, а тя от своя страна започва да се бори с "тях". Борбата е комплексна, не е едностранна!!!!!!!! По този въпрос също има много информация в нета, ама не от стандартаната!!!!
За тази работа с разширените вени си има специални упражнения, които не веднъж съм споделяла!!! 

Рецептата за хемороидите е див пипер. Има я в нета.

Извинявам се, ако изразът ми е груб, или на някой не му харесва нещо, което е противно на това, което знае той, но просто си изказвам мнението. Лекарите ги ползвам само за направата на изследвания!!!!! От там нататък се надявам само на себе си и природата!!! Хапчета не пия въобще!!! Може би има много хора, които не са съгласни с моите изказвания, но аз си поемам отговорността сама за себе си при действия от моя страна, имам наблюдения и правя заключения Simple Smile

Успех на всички с борбата!

С уважение,
Марина

# 1 291
Всичко, което си написала е много хубаво. Въпросът е че има заболявания на щитовидната жлеза при които йода не винаги е добре да се взема и все пак трябва да се внимава.

Факт е че ни заблуждават. Това със содата и меда много ми хареса. Явно само със сода няма да стане. Трябва си и захаросан мед !

# 1 292
Извинете, това кокосово масло http://apteka.framar.bg/11002852/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE% … E-60-%D0%BC%D0%BB става ли за пиене или е само са външно прилагане?
Може ли да се ползва друг вид масло, примерно от гроздови семки, бадемово?

# 1 293
Всичко, което си написала е много хубаво. Въпросът е че има заболявания на щитовидната жлеза при които йода не винаги е добре да се взема и все пак трябва да се внимава.

Факт е че ни заблуждават. Това със содата и меда много ми хареса. Явно само със сода няма да стане. Трябва си и захаросан мед !

С голяма отговорност го написах и съм мноооооого наясно със заболяванията на ЩЖ, тъй като моя мъж АЗ го лекувах, АЗ му давах Ореховата настойка в устата вместо изписаните от доктора хормони Simple Smile На мой риск след преосмисляне на резултатите от изследванията човекът си възстанови показателите вместо за 6 месеца, само за 3 седмици. Всичко имам черно на бяло Simple Smile Пък и ЩЖ, секретирайки Тироксина, не взема повече от 4 Атома Йод Simple Smile Както и с Трийодтиронина - в природата няма глупави органи. Всичко е измислено! По-малко трябва да се ядосваме, тогава е Йодът няма да изчезва бързо, и PH-то няма да се понижава драстично Simple Smile

Пък и има и друго нещо: червата трябва да са добре, защото именно там е нашата имунна система, както и клетките на ЩЖ са същите, както в червата, тъй като ЩЖ се появява от храносмилателния тракт Simple Smile Няма как да се отървем от гъбички, ако червата не работят добре, ЩЖ не си върши работата, липсват много от витамините в организма и т.н. Борбата срещу гъбичките е комплекс от действия!

# 1 294
има ли рецепта за тази орехова настойка и как се приема, профилактично, съгласна съм за това, че всичко започва от червата едно време са хапвали на всяко хранене лук, чесън, люта чушка от немотия , не профилактично, но е известно, че тези храни държат бацилите далече Simple Smile, и за водното пипериче вече имам информация и съм доволна, една баба ми каза да търся маясълче убих се да чета вече го знам кое е Simple Smile

# 1 295
  • Габрово
По принцип хемороидите са разширени вени. А разширените вени се появяват от липса на добро кръвообръщение, както и наличие на "паразити" в организма, които може да се преборят с орехова настойка. Обаче проблемът е там, че мозъците на хората до такава степен са промити, че колкото повече е необходим йодът на човека, толкова по-малко го приема той, тъй като "добре" са се погрижили за нас медиите и интернета. Точно йодът засилва (възстановява, подобрява) работата на ЩЖ, а тя от своя страна започва да се бори с "тях". Борбата е комплексна, не е едностранна!!!!!!!! По този въпрос също има много информация в нета, ама не от стандартаната!!!!
За тази работа с разширените вени си има специални упражнения, които не веднъж съм споделяла!!!  

Рецептата за хемороидите е див пипер. Има я в нета.

Извинявам се, ако изразът ми е груб, или на някой не му харесва нещо, което е противно на това, което знае той, но просто си изказвам мнението. Лекарите ги ползвам само за направата на изследвания!!!!! От там нататък се надявам само на себе си и природата!!! Хапчета не пия въобще!!! Може би има много хора, които не са съгласни с моите изказвания, но аз си поемам отговорността сама за себе си при действия от моя страна, имам наблюдения и правя заключения Simple Smile

Успех на всички с борбата!

С уважение,
Марина
+1
И аз се интересувам от настойката орехова, тъкмо събрах био орехчета от градината. Знам от източната медицина, че всяка болест води началото си от чакрата на стомаха, сега просто си го затвърждавам.
Знам че имам хормонален дисбаланс от началото на годината и не искам да пия никакви хормони, защото именно след спиране на противозачатъчни (изписани против образуването на кисти) си го причиних! Интересуваме природен лека за балансиране на женска ендокринна система. Събирам и отзиви за крема Муун Райз на Аквасорс, някой ползвал ли го е и получил ли е желания ефект.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 12:44 от danger#scorpion@

# 1 296
Момичета и  момчета, здравейте!
Както за женската ендокринна система е необходим баланс, така и за мъжката, повярвайте ми! Зор видях с моя мъж, но го оправих.

Тестването за липса на йод в организма може да се направи в домашни условия много лесно. Има един сигурен начин - да се намажат 3 черти от вътрешната страна на ръката на най-тънката кожа с йодна тинктура 5%, купена от аптека. 1-та черта е единична, 2-та е двойна, и съответно, 3-та е тройна. Ако след около 5-6 часа тройната чертичка я няма, значи сте в голям недостиг. Ако 1-ичната черта я има след 48 часа след нанасянето, тогава не сте в недостиг на йод.
ЗАБЕЛЕЖКА: Чертите се нанасят в 20:00ч. вечерта, защото тогава е работното време на ЩЖ. Тя активно работи от 20:00ч. до 22:00ч. местно време. и Още: преди около 50 години в този период от денонощието се е вземала кръвта за изследване на показателита на ЩЖ, а днес това не е така. Така че си правете сметка въобще какви показатели могат да излязат, след като кръвта е взета в 08:00ч. например, когато е работно време на червата, а не на ЩЖ?!(Това за работното време на ЩЖ го казвам с 100% сигурност)

Настойката си я направих и това лято. Имам цели 3 л. настойка за всеки случай. Вкъщи всички си правим тестове и пием настойка при необходимост!!!!!!

А що се отнася до гъбичките: мед + сода бикарбонат!!! (Казах го вече, но за всеки случай пак да го споменя)
 Hug

# 1 297
Днес гинекологът ми, ми предписа една глобула Лимексин защото съм имала малко налепи каза, че това щяло да е напълно достатъчно. Питах дали има нужда от микробиология, но каза, че няма... Да се притеснявам ли?

# 1 298
Момичета, а някоя от вас имала ли е Candida glabrata и Candida krusei и как се е справила с тях. Бях на Микомакс и Канестен глобули, но имам чувството, че гъбичките не са изчезнали напъно, тъй като от време на време имам сърбеж. Пак ще ходя на гинеколог естествено, но искам да знам повече по темата.

# 1 299
Преди две години се сдобих с кандида глабрата след лечение с кортизони. Една година се лекувах с най-различни медикаменти по указания от двама гинеколози и личната ми лекарка. След някои от лекарствата имах подобрение, а след други - никакво. Два месеца след като бях спряла тези, които ми действаха - пламвах отново. Обезсърчена започнах да чета във форума тук.  Прочетох за лечение с масло от чаено дърво и кокосово масло, като съотношението е 1:2. Седем месеца упорито си поставях всяка вечер тампон напоен с маслата и се понамазвах отвън. Изключение правех само, когато бях в цикъл. Дори през лятото ходих на море и на басейни, но продължавах с маслата. Спрях използването на маслата на 4. 09. и досега нямам никакви субективни оплаквания. На 27.10. отидох на гинеколог и той ми пусна микробиологични изследвания. Резултата е - няма патогенни микроорганизми и гъбички.   newsm44  Явно има спасение от кандидите, но се иска постоянство. Сега съм решила профилактично 7-10 последователни дни в месеца, да си поставям тампонче с маслата. За тези две години не съм пила антибиотици и ако ми се наложи в бъдеще ще настоявам да ми изписват противогъбичен препарат, който да приемам заедно с антибиотика, за да не се стига отново до това състояние.
Желая успех на всички!

# 1 300
Здравейте, искам да попитам дали на някого са му излизали в микробиологията - масово лактобацили? Изписаха ми 1 песар Залаин. За първи път от много време се чувствам чудесно и ме е страх ако сложа песара дали няма да тръгна пак по мъките. Съвет?

# 1 301
  • Пловдив
Лактобацилите не са ли нормална флора на влагалището? Ти се чувстваш добре. Защо пуска МБ? Защо ти изписаха лечение?

# 1 302
Имах Протеус и това е контролна микробиология, за да се види дали е изчистен. Тогава излезнаха масово лактобацили. Гинеколожката каза, че имало симптоми подобни на гъбички, когато са в твърде голямо количество, но и аз знам, че са от "добрите" и затова се зачудих.

# 1 303
  • някъде
Да не е масово левкоцити?  Thinking

# 1 304
Не, пише масово лактобацили, единични левкоцити.

Общи условия

Активация на акаунт