Отговори
# 180
Leandrin спокойно   bouquet Не се притеснявай, ще се подредя нещата  Hug Не мисли за най лошите варианти, и най големите светила се случва да се объркат.Да не се въртиш на бавен огън върви по скоро на второ мнение, звъни в Токуда обясни им че имаш големи притеснения и не вярвам да те върнат  Peace

# 181
  • София
Leandrin, може да не си запомнила, но аз една бременност изкарах с миома, да чукна на дърво, нямах проблеми с нея.  Peace

# 182
Leandrin спокойно   bouquet Не се притеснявай, ще се подредя нещата  Hug Не мисли за най лошите варианти, и най големите светила се случва да се объркат.Да не се въртиш на бавен огън върви по скоро на второ мнение, звъни в Токуда обясни им че имаш големи притеснения и не вярвам да те върнат  Peace
Leandrin, може да не си запомнила, но аз една бременност изкарах с миома, да чукна на дърво, нямах проблеми с нея.  Peace
Вярвам,че ще родиш живо и здраво бебенце. Peace Hug

# 183
Leandrin  Не чети в интернет такива неща! И аз от четене в интернет се бях съсипала от рев! Пишат какво ли не! Не вярвай! Няма да има малформации бебето ти, нито бебето на никоя от нас! Ако плачеш така до 20ти знаеш ли какво ще стане?!
Ако е имало риск за такова нещо лекаря е щял да ти каже, защото такова нещо не се крие!
Като се разтройваш можеш да вдигнеш кръвно и това е много опасно за бебето, аз вдигнах 2 пъти високо кръвно и се молих с бебето всичко да е наред. Всичко ще е наред!
Не се разтройвай! Ако не можеш да се успокоиш звънни на лекаря ти и му кажи какво те притеснява, тя ще те успокои и ще видиш, че няма такова нещо!  Hug Hug Hug Hug Hug

Токущо проверих и аз в интернет да видя къде ги пише тези абсурдни неща и намерих единствено във форума такава тема и ВСИЧКИ МАМИ които са се оплакали че имат повече околоплодни води имат ЗДРАВО БЕЗПРОБЛЕМНО БЕБЕ. Примерно    ivros, mimipimi, catty m, Tristan77.

НАПЪЛНО Е НОРМАЛНО!!!!!!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 20:35 от Al3xA

# 184
Leandrin, може да не си запомнила, но аз една бременност изкарах с миома, да чукна на дърво, нямах проблеми с нея.  Peace
Не ме притеснява миомата, тя най-малко.  Sad
Момичета благодаря ви, ще гледам да съм спокойна до 20-ти, че иначе само си вредя.....и без това тая бременност досега само нерви.... Дано всичко да е наред.

# 185
Всичко ще е наред!  spoko

# 186
Уж си пожелахме само хубави новини в тази темичка..........
Спокойно всичко ще е наред.Аз спрях да мисля за нищо.Чак след 7 дни съм на преглед,тогава каквото бог покаже.Дано да е всичко наред.

Ах,тази моя дъщеря....За тези които чакат за първи път рожба,да ви кажа ,че колкото повече растат децата,толкова повече ви карат да се смеете дори със сълзи.....Разказвам на кратко......Това е разговор м/у нас двете"
-Ако и тази година дядо Коледа те покани да го посрещнеш на летището ,ще отидеш  ли?
-Ами незнам,ако пак ме впишат във вестника  при клюките....... Joy
Миналата година я даваха по Нова ТВ,и имаше нейна снимка с дядо Коледа във вестника от летището.
И още една изцепка,гледаме Х фактор.
-Боже лигите ми потекоха.....
-По кой бе..../питам аз/
-По Рафито бе,,,,,,май ще се оженя за него........или за Джейсън Брад Люис ???!!  А той сигурно ще  се е сдядкал дотогава...... Joy Joy Joy
Умрях си от смях.....
хайде лека...
забравих да кажа,че моите болнични се забавиха защото от счетоводството не са ги предали на време.

# 187
хихих Миличката тя!  Simple Smile И аз като бях малка въздишах по участници от музикални предавания Simple Smile
И аз гледам XFactor и много ми харесаха Ангел и Мойсей. Те са единствените, които са наистина запомнящи се и интересни, поне за мен. Всеки път ме забавляват.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 188
Леандрин, Марков какво ти каза, че може да доведе до преждевременно раждане. МОЖЕ! Спомена ли за малформации на плода или само ти си ги откри в нета. Аз ако чета в нета мога да се докарам с диагноза на смъртно легло. Някога интернет много помага, но може да ти докара такива мисли в главата, че....

На мен док ми беше казал, че от хематома може да прокървя или да се отлепи част от плацентата. Ама нито едно от двете не стана да чукна на дърво. Последно като гледаше си имаше малко хематомче, но каза, че вече не е проблем.

Когато чуеш МОЖЕ, трябва да внимаваш, да се пазиш, но не да мислиш най-лошото.

Вики, имам предвид, че празниците се водят за почивни дни и сумата, която се получава от болничен е по-малка, когато са по-малко работните дни.

# 189
Привет момичета, и аз се нареждам с огромни притеснения след ФМ...  на бебето всичко му е ок,
340гр. е ..., с изключение на това че е с високо кръвно  newsm45 , което му образувам май аз(по принцип съм по - нервен тип човек). Доки ми обясни, че ако има това високо кръвно по принцип идва от пъпната връв там нещо си, и бебето не натдава, докато нашето човече си расте ...........
И хемоглобина ми е паднал, но не съм много под границата затова ми се разрешиха 2 седмици ядене на цвекло и червено месо , та да се опитам да оправя нещата без хапчета. Никога не съм хапвала цвекло  Blush  Blush  Blush но от утре .....  Аз уж не съм с високо кръвно, но сега ще го меря 3 пъти на ден, за да го следя ....  а понеже съм ядски нервен човек докарвам кръвното на бебето . ...
 Дайте инфо, ако имате за това кръвно, че не мога да си намеря място, ще ми се пръсне сърцето от притеснение   smile3518

# 190
Най-важното, което всеки лекар казва първо (и са казали и на вуйчо ми, който е с доста високо кръвно) - да пиеш мноооооооооого вода. Ама много. Водата помага и за ниско и за високо кръвно. Нормализира нещата. Другите неща..зависи с колко високо кръвно си, че да не вземеш рязко да свалиш, че и това не е хубаво.

# 191
Как така са измерили кръвното на бебето??? За пулсът ли става въпрос?

# 192
She_Moto, ще го имам в предвид ако се окаже че и аз съм с високо, трябвало да съм спокойна......  незнам как може човек да се контролира кога да се изнервя ......  незнам в момента май съм много притеснена и не мисля много трезво...

Al3xA - да може да се каже и пулса...

# 193
Хм.. Ако не се лъжа, точно днес четох, че бебетата ни имат пулс 150-160 удара в минута в 20та-21ва седмица. На теб казаха ли ти колко му е пулса? Може би ако нещо те притеснява да му влияе и на него, затова бъди по-спокойна. Но аз мисля, че е било временно, ако е шавало много може да се е запъхтяло или в момента на прегледа да се е стреснало нещо, нали знаеш, че се стряскат от определени шумове вече Simple Smile  baby_neutral newsm78

# 194
Не ми казаха колко е пулса, но и предният път като бяхме на лекар (преди 2 седмици ) доктора ме пита дали не съм пила кафе, кола, яла шоколад....  аз го питах защо и той ми казаз че бебето е с висок пулс и ме предупреди днес да не ям такива храни , за да прецени от какво е това. Та днес стриктно следях указанията и като ни прегледа..... По това което ми обясни ако имаше проблем бебето, се вижда от къде е - удебелена май пъпна връв беше едното но да не говоря наизуст, та затова ми каза да се постарая да съм спокойна, че ще ме следят  седмица две и ако няма промяна ще се намеси доки , най - вероятно хапчета, незнам...
 Работата е там, че аз наистина съм по - нервничка , паля от четвърт както се изразява майка ми, и незнам дали ще успея да се контролирам толкова много...  
 Дано по - бързо да минава това време,  на всички ни всичко да е наред, и февруари да си гушнеме  малките дечица  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт