Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте бъдещи и настоящи майчета,
казвам се Теодора и очаквам второто си детенце с термин 14-ти февруари.По предварителни данни момче!Аз съм от Бургас на 29 години,имам малка дъщеричка на 18 месеца!
Ще се радвам да споделям опита си с Вас,тъй като сравнително скоро съм минала по пътя,който Ви предстои/за тези които им е за първи път /.
Поздрави и да се пазите в този студ!  bouquet

# 196
СтарлетHug. Добре съм и ви чета, но с тази работа и с малко дете не ми остава време да пиша!
Миналата седмица и аз бях при Марков и всичко ни е наред и на двете  Heart Eyes. Потвърди и той това, което видя в 12 г.с., т.е. девойка  Wink. Едва беше хванал накрайника на ехографа и без да знае дори как е разположена каза на секундата пола. Направо останахме ето така с мъжа ми  Shocked. Как успя толкова бързо не знам, но определено на този човек му имам вяра за всичко - от собствен опит и от чужд такъв  Peace.
Мамите с притеснения - всичко ще е наред само спокойствие!  Hug

Аз от снощи съм с контракцийки  Mr. Green. Тъкмо се чудех как така до 6 месец изкарах без тях, предният път още в 4ти ме споходиха. Утре сутрин съм на преглед, за да определи док дозата магнезий, която да пия. Мнооого скоро спирам с работата. Не мога да седя по цял ден, подивявам, а и започнаха да кихат и подсмърчат в офиса и не си е работа...
Отивам да лягам, че ме стегна пак...Лека нощ!

# 197
Добро утро,днес времето е много хубава,точно есен си е.
Тази вечер спах добре,нямах киселини,нито схващания на краката.Изпратих мъжът и детето.Искат й в градината 2 броя плод различен,ще ли да рисуват.Боже на 5 г.,какви рисунки,ама хайде,занеси да видим дали ще се изяде поне или госпожите ще си го приберат.
Нямам търпение до вторник,това бебе много леко мърда,почти не рита,но снощи гледахме с Адито филм преди вечеря и оголих корема,и тя беше във възторг.Един крив такъв,напипахме или главичка или гръбначен стълб,а там където бяха крачката едно мекичко......Детето много се зарадва.....
Това е за сега от мен пия кафето закусвам и се залавям за дом. работа ,трябва и да напазаря,така ,че ще изляза да се разходя.

# 198
Добро утро мами  Mr. Green!

Ние днес със she_moto и май nevvy ще ходим на лекцията на 9 месеца. Ще се радваме да се запознаем и с други мами. Ако някоя иска може да й пратя телефонния си номер на лични Simple Smile.

# 199
Добро утро дами Hug

Добре дошла във форума Теди newsm51. Днес ще е страхотно време за разходки,
така че ставайте пийте кафето, оправете къщата и хайде навън  Laughing Laughing Laughing
Днес към обяд съм на ЖК и дано всичко е наред Praynig
Elileni, she_moto  и nevvy да споделите после какво са казали на лекцията в АГ-то Grinning

# 200
Туденце, аз като човек вдигал вече два пъти много високо кръвно ще потвърдя за пиенето на водата.2 литра минимум и лежене на ляво.Това което ми обясниха че на този етап високото кръвно не се дължи на бременността а на нашето емоц.състояние.Така че колкото и нервен човек да си мисли позитивно и се успокой за да не навредиш на бебето си.А за диетата без шоколад, кафе и кола не става от един ден.Просто трябва да ги откажеш.Щом имаш високо кръвно такива продукти ги забравяш.
Момичета стискайте ми палци днес до обед за едно нещо  Peace

# 201
Здравейте, момичета! Нова съм тук Simple Smile казвам се Александра. Чакаме нашето първо детенце, което ще е момче. Аз съм чужденка от Беларус, от 5 години живея в България. Така че, моля, да ме прощавате за евентуални грешки по време на писането Simple Smile
Вчера ходих на лекция в Мол Варна, седях най-отпред. Днес ще пропусна лекцията, защото ще ходя да давам изследвания, обаче утре ще съм там.
Приятен ден на всички!

# 202
Здравей Александра  bouquet
Добре дошла и на теб Grinning Айде още една дама живееща във Варна newsm68

Мая стискаме ти палци за едното нещо Two Hearts

# 203
Здравей Александра  bouquet
Добре дошла и на теб Grinning Айде още една дама живееща във Варна newsm68

Мерси!!!   bouquet

# 204
Добро утро и от мен. Цяла нощ се въртях, а какви сънища само бяха ...... лудница  newsm17
мая06  там е работата, че не съм с високо .....  newsm78  от днес ще започна едно мерене на кръвно по 3 пъти на ден, за да го следя. Увеличавам водата, какато ме посъветвахте с She_moto, а за кафето ,  шоколада и колата - не ги ям и пия въопще. Единствено кафе пиех, но от както съм бременна го спрях с цигарите ...
 Ще се постарая да съм по - спокойна и да не обръщам внимание на нищо ...  baby_neutral
Добре дошли на новите мамчета  Hug
мая06  и аз ще стискам палци, но да кажеш после резултата  newsm10

# 205
Здравейте, мами.  Simple Smile
Да ви попитам някоя от вас взима ли Омега 3 като хранителна добавка по време на бременността? Защото аз риба не съм яла от месеци, а все пак е важно да се набавят този вид мастни киселени.
Приятен ден!

# 206
Добро утро на всички,и добре дошли на новите мами.
Леандрин,Тутенце  бъдете спокойни.Не се подлагайте на стрес.Вярвам,че всичко ще е и е наред.
И аз съм нервна по принцип,и майка ми постоянно ми се кара,че и бебето ще е нервно..Тоз момък ме изумява всеки ден,още от сега..не знам като се пръкне какъв ще е Mr. Green Събужда ме всяка сутрин,много силно се върти и блъска Grinning на моменти ме стряска.Корема от време на време ми е като стомана твърд,до колкото знам това са някакви контракции или.. newsm78
Майка ми се оплаква,студено било в БГ..че и камина палели вече Laughing Тук в момента е 30 градуса,и ми е странно..Лек и усмихнат ден на всички птички Simple Smile

# 207
Здравейте мили дами!
Казвам се Ралица на 25г., от Бургас съм и очаквам първородното си бебче с термин 26.02.2012, имаме потвърждение от докторката, че е момченце  Simple Smile
От както научих чудесната навина, че съм бременна, чета форума на БГ мама и за много от нещата се информирам от вас, за което ви благодаря, страхотни сте!
С таткото сме много щастливи и подготвяме новият си дом с много любов и очакваме новият член на семейството ни!
Хубав ден на всички!

# 208
  • Варна
ехаа, колко нови мами, добре дошли Hug

# 209
ехаа, колко нови мами, добре дошли Hug

Hug Hug smile3521 smile3521 smile3525 newsm44 newsm44

Колкото повече, толкоз по-весело

Общи условия

Активация на акаунт