Отговори
# 75
Suzito, В началото може би ще е малко трудно, докато свикнете с новия член на семейството, но ще се напаснете. От вас зависи да не изгубите връзка с мъжа ти Simple Smile Ние затова я отделихме малката още от първия ден, защото сметнах, че не е необходимо да и дишаме въздуха, а аз си ставах през нощта и тъкмо свикнах да се будя и тя спря да плаче и започна да спи по цяла нощ Simple Smile Та аз се будех под час, а тя не. Все още се будя горе долу 1-2 мин. преди тя да е викнала от другата стая. Така си свикнахме.. Няма а се отдалечавате, а ще се сближите. Покрай бебетата всички се сплотяват и сближават. Толкова малко същество, а толкова много любов, около него Simple Smile))
Аз честно казано се притеснявам, кой ще иска да ги гледа 2те, като сега за едно се дърпат бабите и дядовците и се покриват и все са заети.. Но все някой ще се пенсонира и ще го хвана на къс пас.. купонясва ми се, та две не видя..  hahaha hahaha hahaha

# 76
  • Варна
абе стига с тез сънища-мънища,а се разсейте малко тука Алекса:

http://www.google.bg/search?q=anne+geddes&hl=bg&prmd=imv … =1138&bih=535

# 77
Моето първо раждане донякъде ни отчужди. Но причината беше в това, че отидох при майка ми, за да ми помага и мъжът ми остана някак встрани. Прибираше се от работа и сядаше на масата с баща ми, докато аз и майка ми се грижихме за детето. Като се върнахме вкъщи всичко се нормализира ... докато почнах работа. Беше ми много трудно да жунглирам между работата, домакинството и детето - често неуспешно.
И точно вчера си говорихме, че тази бременност се отрази много добре на семейството ни - най - вече защото си останах вкъщи - почивам и домакинствам  newsm03
А иначе каката определено ни ревнува. Все иска да е между нас и съм достигнала до извода, че моментите на уединение са от изключително значение. Тогава общуваме по различен начин, който ни сближава.
Сега за бебо не съм решила къде да го ситуирам. Принципно за него има място в стаята на каката, но и аз ще трябва да спя там, а не ми се иска. В нашата стая няма много място. Затова се замислям дали да не взема едно кошче - те са мънички и лесно подвижни. Може би ще ми свърши работа за първите два - три месеца. Точно да отмине зимата, а на пролет ще ни е по - лесно.

# 78
Здравейте!
 Пепи, на това му се вика да ревеш от щастие!
Граци, детската, която сте избрали е не само хубава, но и качествена. Аз работя в Зоната в Пловдив и имахме мостра на този комплект, страхотна изработка.
 Аз за сънищата да ви кажа, много филми гледам Simple Smile и все крими! Как кажете после да не сънувам щуротии  Laughing Като се събудя от кошмар ставам, отивам до WC-то, пия малко вода и като легна сръгвам милото да ме гушне. На сутринта вече не помня какво съм сънувала.

# 79
Здравейте , момичета!
Малеееееее - то голяма писане - не мога да изчета всичко....
Имам въпрос към мамите от Варна - моля за актуална информация за записване за д-р Балев. Някакви градски легенди чувам - в 6 сутринта чакане на клиника Темелков ..... не е нормално. Ако имате скорошна информация - може и на лични да пишете. Благодаря ви!

# 80
Suzito85,и при нас едно към едно като при Пепито.Ние тримата сме едно цяло,детето само веднъж се е делило от нас-преди четири години за 9 дни докато ние бяхме на сватбата на сестра ми в Щатите.Детето не ни е отчуждило дори обратното,обогати връзката ни.Намираме време и за себе си,понякога няколко минути може да са по-пълноценни от дни прекарани заедно.Важното е да се запазят общите цели,добрите отношения,,да има желание и у двамата да градят заедно бъдещето си,да са си опора в трудните моменти.Е ще има и изнервящи моменти,и трудности,но няма семейство,в което да ги няма в един или друг момент.Не вярвам отчуждението в една двойка да се появи с появата на детето.,по -скоро се дължи на битовизми,ако им се даде човек и на влиянието на външни фактори,ако им го позволиш.
Нашето дете е гледано само от нас двамата и е еднакво привързано към двама ни,за него няма значение дали ще се обърне към мама или тати за нещо.Таткото не по-лошо от мен/дори по-добре за повечето неща Embarassed/ се справя с грижите за детето.Дори като мъже си имат общи си тяхни занимания,които тепърва се увеличават.А тримата заедно умеем доста добре да се забавляваме най-вече вкъщи,защото и детето вече е голямо и успешно се включва в разни игри например. Peace

# 81
Saveto Вчера бяхме в ЗОНА-та и се влюбих в този комплект. Дано да имаме възможност да и го вземем, защото никак не е евтин.. Рдавам се, че сподели и за качеството-и на мен така ми се стори Simple Smile

# 82
Леандрин  Hug за прогнозата ти. Да видим накрая кой ще познае.

Относно цветовете. Аз не е като да не харесвам розово, но като видя розово на бебе ми става гадно. Толкова много цветове има, а по магазините 99% розово и синьо. Тук таме бяло, препикано жълто и бежово.

В ебей има и много със забавни надписи, но те са малко по-скъпи от другите. Лесно можете да познаете кои съм харесала - те май са единствените ярки.

Алекса, аз преди да разбера, че съм бременна сънувах че раждам 2 дни поред, а това в съновника го пише, че скоро ще съм бременна. Сънувала съм се като булка. Сънувала съм и други неща. Тук там е имало нещо вярно. Някога подсъзнанието не ти подсказва, а те навежда на мисли, които нямат общо с тълкуването в съновника. Пък и ти така или иначе си имаш вече 1 проблем с тази киста, не търси нещо друго, а мисли положително.

Арадия, случайни неща няма. Все си мисля, че тази повреда може да ви е спестила нещо по-лошо.

Пепито, аз така ще реагирам, ако ми дадат билети за Рио де Жанейро. Ей такъв рев ще е точно, но и ще опищя света от щастие. Дори и да не е за нова година или карнавала, пак толкова ще се радвам. Прекрасно разбирам малкото момиченце как се чувства, като ти се сбъдне такава една мечта.

Относно близостта и отчуждаването. Мисля си, че всичко е въпрос на участие на двамата в гледането на детето. Ако само ти търчиш, а той не помага я в къпане, я в смяна на памперси, а само си гледа тв или чете вестник (тип Ал Бънди), нормално да се отдалечите. ЛЛЛ казаха на едно събиране, че таткото може да е полезен и при кърменето, ако просто леко ти разтрива раменете и запазва спокойствието ти. Така хем ще се чувства полезен, хем ще сте близо един до друг и ще имате своите моменти заедно.

Ива, ако става въпрос за лекциите в Мол Варна  и да не се запишеш предварително, няма проблем на място като отидеш те записват.

# 83
  • Където морето целува небето...
Ето за това се радвам, че ви имам   bouquet. Явно около мен има доста лоши примери на хора, които не съумяха да намерят златната среда. Мъжете им се изнесоха в другите стаи, почти не общуват... Моят мъж помага много в нас и знам, че ще същото и с бебето. Да, трудно ще е, тъй като ще го гледаме сами, но знам, че ще се справим. Ако имам нужда от съвети как - знам, че тук ще намеря отговорът от вас.
She_moto и аз мисля, че ще имаш момче  Simple Smile. Аз на 17.10 съм на 4Д и ще видим дали ще потвърдят това, за което се радваме с таткото.

# 84
Здравейте момичета   bouquet
Гледам пишете за отчуждаване с таткото.Познавам семейства в които таткото дори не знае къде стоят дрехите на децата.Майките са поели изцяло грижата за детето до такава степен че бащата неволно е изолиран.Един вид гледането и грижата за детето е само и единствено грижа на майката.Аз пък мисля че това дете щом е създадено от двама трябва и да се отгледа от двама.Просто не мога да си представя вечер да бързам с вечерята масата той да си седне спокойно с ракията и салатата а аз да къпя и преспивам детето сама.Да вярно е че той ни издържа и работи от сутрин до вечер физическа работа, но това не е достатъчно да се нарече баща.Това че осигурява средствата не го освобождава от отговорност.Ако щете вярвате но онази нощ когато Мая ми вдигна Т 39.2 бях сама за пръв път с болно дете.И то защото той отиде на гости сам след аз като му казах че ще се справя, еми по едно време имах чувството че ще полудея.Тя се тресе в ръцете ми повтаряйки че и е студено, а термометъра показва 38.5.Когато се разболяваше първите пъти се редувахме през нощта, той стои буден после аз.Да вярно е че сутринта той е на работа но и аз имам нужда от почивка.Не е ставало на директен въпрос ще се редуваме, просто нещата идват от само себе си.Въпрос на синхронизация е, бащите малко по късно от нас осъзнават факта че са такива но е въпрос някой да им покаже че е прекрасно чувството да си родител.А така има време и за гушкане  Heart Eyes Ние така го намирахме това време че 6 месеца след като родих пак бях бременна, но се наложи да го махна защото бях започнала моите си доста силни хапчета които бяха противопоказни при бременност.
Спокойно време се намира за всичко, въпрос на организация е(това го казва доста разпилян и разсеян човек като мен  Joy )

# 85
Радвам се за момичетата успяли да запазят начина си на живот, тоест близостта си с половинките след появата на децата. Доколкото разбирам Сузито, тя пита не за сближаването с децата, а за това да запази същата атмосферата между нея и мъжът и. Мила, ще си имате тези моменти, особено докато детето е малко и спи повече  Mr. Green Като растат става сложно и трудно да бъдете спонтанни и да се отдавате на моментните емоции...
Синът ни е адски ревнив, не дава дори баща му да ме докосне и когато се опитаме да се усамотим веднага ни надушва...от малък се събуждаше точно в моментите когато с тати се гушкаме  Laughing Като порасна започнахме да заключваме вратата на спалнята, а той уж гледа филм и хоп пак ни надуши и започне да удря по вратата и да ни вика - Аз знам, че не гледате страшни филми /това му казах веднъж/, а правите секс  Embarassed
Нямахме си нашите нощи, защото той никога не заспиваше без мен...не че не направих всичко възможно да заспива сам...не се получи / явно си е до дете/.
И така...да не ставам досадна с моите истории....
Всичко е индивидуално   Peace

# 86
Аз толкова си обичам моето момче,че този път поне искам да се наспива като хората и затова имам желание да се отделя с бебето в друга стая.Таткото пък държи бебето да е при нас в спалнята,но като знам как леко спи и колко му е тежка работата и най-вече като имаме възможност защо да бодуваме и двамата?С първото дете бяхме на квартира в гарсониера,той работеше на смени и като се върнеше от нощна смяна,аз излизах с детето някъде с часове,за да успее да се наспи.През останалото време много ми помагаше-къпаше бебето,режеше му ноктите/все още го прави/,защото мен ме беше страх,разхождаше го,за да си домакинствам на спокойствие,сменяше му нааканите памперси.Страхотен татко е. Laughing
Друг е въпросът,че и баткото иска бебето да спи с него в детската.И не приема аргументът,че няма да се наспива за училище.Той беше много кротко бебе,хич не ревеше,спеше си нощем,ама едва ли ще извадим късмет и второто да е такова. Confused Confused

# 87
Определено живота се променя при появата на малкия човек но се свиква.Преди да се появи Мая в нас беше хан.Всяка вечер купони, беше ми писнало от чинии и чаши и готвене а ходех и на работа.Нещата продължиха и малко след като се роди Мая.Сега живеем доста по спокойно, а за своите интимни моменти намираме място и време  Blush Това че сме родители не ни прави по малко хора, въпроса е да се напаснат нещата, ясно е че не можеш да зарежеш ревящото си дете че да правиш секс.Но това отмивана и интимните моменти или излизанията пак си идват на дневен ред.Нали това е част от това да си родител.

# 88
Аз като станах се обадих на майка ми, на мъжа ми, на вуйчо ми и се успокоих.
Но като видях, че днес е рождения ден на покойната ми баба, а сънувах че сватбата е насело - в нейната къща, реших да направя нещо и да го раздам на любимата ми съседка, че откакто съм бременна само ми се радва и ми прави комплименти и с радост чака момиченцето ми, защото тя има двама сина и копнее за момиче Simple Smile  Направих им едно бисквитено руло с шоколадов топинг и ето тези Усмихнати бисквитки

А от снощи постоянно гледам из интернет идеи за украса на ястия и салати, а това си ме влече от малка и винаги правя формички или животинки от определени зеленчуци, яйца, ориз и темподобни когато имам повече време.. Много е интересно и вдъхновяващо:

http://www.google.bg/search?q=da+ukrasim+hranata&hl=bg&p … =1366&bih=543

smile3521 newsm74

# 89
ето една тема по тоз повод, Алекс
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=85994

А също обичам да украсявам в кухнята, но има неща, които излизат извън границите ми-
кой ли е правил тея ушишчи и очички, представяте ли си?

Общи условия

Активация на акаунт