Отговори
# 90
Е и моето хоби е красивата храна. Да се включа и аз в настроенията на Алекса.
Моят блог Но от както съм бременна никак не съм на същата вълна т.к бебчето е много по-критично за храната от мен и не яде всичко  Laughing Laughing Laughing

# 91
Ауууу,мойта  зодия.........Овчици сладки.......
Ох много ме мързи.трябва да сгъна прането и да зашия някоя и друга дреха.....
Женя 83 ,браво много красиво направен.....Аз кога ли ще успея всичко да подредя в такъв блог...???!!!Един мързел съм станала.....ама ха ...

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 14:15 от Пепито

# 92

И тази тема и други - над 50 сигурно съм ги гледала вече и то с голям интерес и като сме имали гости съм взимала от техни идеи или съм съчинявала мои си, но не чак толкова изпипани де..
Правила съм примерно от картофено пюре - пиленца, мечета, от яйца и маслинки и моркови-пингвинчета, от домати, кашкавал, бекон или яйца - различни цветя, от млечна салата-снежен човек. Абе голяма занимавка си е и ми е много интересно и като са ми идвали гости и съм имала повечко време за подготовка са ми се чудили как ми се занимава да направя толкова порции така. Напоследък обаче все ние сме на гости и нямам търпение ние да поканим гости, за да вложа някъде вдъхновението си Simple Smile Simple Smile

Женя 83 Прекрасно хоби е, и аз съм така, от няколко месеца почти нищо не съм правила.. Готвя по една манджа на ден или през ден за мен и майка ми или милото като си е тук готвя пак манджа и нищо специално.. Знам че като направя нещо сладко и вкусно - цялото почти си го изяждам сама защото не мога да се контролирам, затова ме е страх да направя  Laughing
По-миналия ден правих баклава - и вчера нямаше и остататък от нея.... с майка ми много обичаме сладко... Миналата седмица пък Реването - за 2 или 3 дни пак..

Но по принцип много ми харесва да се занимавам с готвене и аранжиране, само да има за кой!

# 93
Алекс,аз съм чешит-много обичам да готвя,ама после не го ям.Дори колкото повече готвя толкова по-малко ям.Виж ако на мен ми готвят,леле. Blush BlushДругото,което правя е,че не мога да готвя по малко.Например като правя козуначени кифлички ги правя по три тави и после раздавам на съседите. ooooh! ooooh!
Възхищавам ви се на търпението и желанието да аранжирате храната,аз като едно лакомо Теле съм много практична-готви,сервирай по най-бърз начин и яж,яж.Възхищавам се  и на хора,които хапват бавно,аз много си угаждам на ядене,ама ям като невидяла.А бе не съм приятна гледка когато се прибирам гладна след работа.Мъжът ми си ме познава и ми казва "хайде наяж се и после ще говорим".Ужас. Confused

# 94
Хаххаххха Дейзи Joy Joy hahaha Понеже и аз много аранжирам манджите и той като се прибере гладен от работа ме пита: Това яде ли се?? и почва Simple Smile И каквото има да ми го казва, го оставя за по-късно Simple Smile)) Но сега много е напълнял и се е притеснил, че не е във форма и сам се ограничава от храна... не мога да го позная. Той е лежал в болница неведнъж от преяждане Simple Smile) Още от дете е такъв... Simple Smile))

# 95
И аз когато съм много гладна съм тъй Дейзи, не ставам за нищо - за туй се радвам,че така се получи че си останах вкъщи да работя преди 4 години,че вече не се разхождам гладна по цял ден и вечер късно да освирепявам. Сега спокойно си ям по 5 пъти на ден, научих се, и съм по-здрава и килграми свалих от това....

А да ви кажа, много ме е яд,че тука не мога да намеря свястна торта - ама не могат ли тея хора да правят торти, нито кой знае колко красиви, а за вкус - въобще не може да става въпрос - някви мазни парфета или сметанени планини само - това е  - не знам - ужасни работи продават и ги наричат торти. Аз по принцип не обичам твърде сладко въобще, но от няколко месеца ми се яде от плодовата пита на Неделя, не я знам как да я направя, но правих една друга торта, хубава стана, проблема е,че колкото и да е сладколюбец моя мъж съм го понаучила и него да се ограничава малко и се оказа,че няма кой да я яде тая торта, аз хапнах половин парче и ми мина мерака, той я докара до половина, а пък след 5-6 дена в хладилника накрая те двамата с кучето си я изядоха... Тъй че и да правя - пак не става.....
тъпня....

# 96
Ето ме росна-прясна с още една чурка попълнение у нас LaughingЕ пък викам си-снахи ще ми дойдат,ще ме гледат,уредих се LaughingБе поплаках си малко за нероденото момиченце,ама да ми е жив и здрав и момъка PraynigТа така де,цял живот все чурки наоколо,и събиране на мръсни чорапи из цялата къща Simple SmileИ все пак,чакам ЖК на 22.11.,може пък тая да не видяла добре,а???Тткото не смее да се зарадва заради мен,милия-да не ме дразни,ама счупи телефона,до БГ звъня чак,хората помислиха че съм родила-така крещеше че момче ще е LaughingВажното,че е наред,нищо че аз подробности както винаги незнам-има там на нарезбираемата снимчица мерки,ама кви са що са newsm78че не го пусна моя да влезе,ама каза че всичко е много добре-е нека и вярваме Praynig

# 97
Ето ме росна-прясна с още една чурка попълнение у нас LaughingЕ пък викам си-снахи ще ми дойдат,ще ме гледат,уредих се LaughingБе поплаках си малко за нероденото момиченце,ама да ми е жив и здрав и момъка PraynigТа така де,цял живот все чурки наоколо,и събиране на мръсни чорапи из цялата къща Simple SmileИ все пак,чакам ЖК на 22.11.,може пък тая да не видяла добре,а???Тткото не смее да се зарадва заради мен,милия-да не ме дразни,ама счупи телефона,до БГ звъня чак,хората помислиха че съм родила-така крещеше че момче ще е LaughingВажното,че е наред,нищо че аз подробности както винаги незнам-има там на нарезбираемата снимчица мерки,ама кви са що са newsm78че не го пусна моя да влезе,ама каза че всичко е много добре-е нека и вярваме Praynig

БРАВООО   bouquet  bouquet  bouquet
Честито  newsm44 newsm44 newsm44
няма да се ядосваш, ей....
кандидат зетя да не го пипаш.... чуеш ли.....  Heart Eyes

имаше ли ги същите съкращения на листа, като тея дето ти ги показах при мене - тя пък що не го пусна, офса с офса....

# 98
EMA_ES,колежке. WinkЕ ми така е,съдба.Сега за нас остава нелеката задача така да ги възпитаме,че снахата да е доволна,че и на нас да погледне с добро око. Laughing Laughing Laughing
Леле,Граци,ако се съберем с твоя мъж ще се избием за храна бре. Joy Joy Joy Joy
Биби,ами то аз и на работа си ям по 5 пъти,и пак се прибирам озверяла.Моят мъж все казва,че бебетата се хранят на 3 часа,а жена му в най-добрия случай на час и половина.Когато вече му е натежало горкият дори казва,че при мен цикъла на хранене е непрекъснат.Добре,че е той да ми е будна съвест иначе има моменти когато като малко дете не мога да се усетя и спра преди да съм се пръснала.А бе то и злояда жена,която все е на диета е неприятно,ама лакома е далеч от женственото. Embarassed

# 99
Дейзи, то поне да ти личеше лакомията. Аз по същия начин озверявам като съм гладна. Общо взето да не си около мен, че ставам мноооооооого зла и от както съм бременна си нося запас 1 пакетче солетки, че да не припаткам някъде.

Харесва ми ида гледам украсена манджа, ама като цяло не ми се занимава, пък и като си представя, че ще го изям... По-важно е да е вкусно. Външния вид...

Ема, ти може като Крис да изкараш късмет. Третото да е момиче.

# 100
  • Варна
КРИС ДОБРЕ ДОШЛА (ОТНОВО!!!!) В ОТБОРА НА 4УРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44
Мъжко моми4е си тии!  bouquet

# 101
  • Варна
Ооооо извинявай ЕМА_ЕС!!!!!ХИХИХИХИ обърках 4урките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КРИС а твоето какво е????

# 102
Биби,и не само за нея пускам този линк...../кулинарен/.Който ще се изкушава да не го отваря.
http://cooks-and-bakes.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82% … -devils-food-cake

# 103
Аз като чух за козунаци а моя вече втасва...Ама голяма ламя съм, каквото ми мине през ума трябва да го хапна.То не че ям повече от 3-4 хапки ама не мога без.
Момичета в шах съм в момента.Говорих с джи пи то и му разказах за проблемите си с АГто си.Той ми каза че няма проблем ще ми даде направление за преизбор.Сега обаче се чудя дали да отида на още една консултация при това АГ, да ме прегледа и да му кажа в очите че го сменям заради арогантното му отношение.Много се изкушавам да го направя  Mr. Green.От друга страна си викам хич да не се и занимавам ами направо да отида за изследванията си и да се записвам при новото АГ. Просто толкова арогантен доктор не съм срещала, разбрах че работел в Варна в Св.Марина, та явно се е помислил за велик от Шуменската болница да се премести в Университетска(мисля че още такава Св.Марина).Нищо не обяснява арогантното му отношение.И няма да забравя как ми каза, че понеже съм минала на преглед вече този месец, нищо че съм вдигнала високо кръвно не можел да ме прегледа (явно искаше да си платя)......

# 104
мая06,хич не се занимавай с него.Не ти трябват отрицателни емоции сега.Ще си намери майсторът и той някой ден.Нищо чудно да го понабие някой нервен татко. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт