Отговори
# 105
Ето малко ретро от мен, явно не ми е до лекари сега  Mr. Green
http://vbox7.com/play:81366c4b
добавям и това http://www.youtube.com/watch?v=ItfyoMvJnx0&feature=related

# 106
amfibia_bg
Кога ти беше първия ден на последния цикъл, защото на лентичките ни излиза, че сме в един и същ ден.
Освен това и аз чакам момче и съм качила 8 килограма до момента.  Wink

Здрасти Ива ,термина ми е 6-ти февруари

# 107
Здравейте коремчета!
Кога успяхте да изпишете толкова страници......няма как просто да изчета всичко. Смазаха ме от работа, чак сега влизам да погледна нещичко.
Алекс стига с тия щуротии.....съновници и прочее, само мен ли хич ме няма по тия неща? Мисля, че хората са ги измислили, за да си запълват свободното време.
Сега изчезвам на зъболекар, утре ще ви дочитам....май тая седмица ми се очертава влачене по прегледи.
ЕМА честита чурка и не се отчайвай, има време и за момиченце  Hug
Май ни е писано да сме мъжки майки. Ония ден една приятелка от квартала, която не бях виждала доста време, ме питаше какво е бебето, като казах момче и вика "Не съм си и помисляла, че ще е друго! В квартала сме все мъжки майки". Тя има момченце на 1 г. и аз като се замислих....ами да, мамите в квартала все момчета имат Hug  

# 108
Ето ме росна-прясна с още една чурка попълнение у нас LaughingЕ пък викам си-снахи ще ми дойдат,ще ме гледат,уредих се LaughingБе поплаках си малко за нероденото момиченце,ама да ми е жив и здрав и момъка PraynigТа така де,цял живот все чурки наоколо,и събиране на мръсни чорапи из цялата къща Simple SmileИ все пак,чакам ЖК на 22.11.,може пък тая да не видяла добре,а???Тткото не смее да се зарадва заради мен,милия-да не ме дразни,ама счупи телефона,до БГ звъня чак,хората помислиха че съм родила-така крещеше че момче ще е LaughingВажното,че е наред,нищо че аз подробности както винаги незнам-има там на нарезбираемата снимчица мерки,ама кви са що са newsm78че не го пусна моя да влезе,ама каза че всичко е много добре-е нека и вярваме Praynig

Ох, милата! Съчувствам ти, нали и аз съм на твоя хал... Ама как само си го написала.. хем ми се доплака за рокличките и панделките, по които ще продължавам да въздишам.. хем ме досмеша, като си представих мъжа ти как крещи по телефона  Laughing
Лека ни всички, ние отиваме да цопкаме в локвите, че вече не ни свърта на едно място  Wink

# 109
  • Варна
А бе не съм приятна гледка когато се прибирам гладна след работа.Мъжът ми си ме познава и ми казва "хайде наяж се и после ще говорим".Ужас. Confused
Joy Joy Joy
ама верно поне да ти личи, пък то... Simple Smile

# 110
А бе не съм приятна гледка когато се прибирам гладна след работа.Мъжът ми си ме познава и ми казва "хайде наяж се и после ще говорим".Ужас. Confused
Joy Joy Joy
Адашче,вече ми личи.Окръглила се съм за радост на милото. Crazy

# 111
Той е лежал в болница неведнъж от преяждане Simple Smile) Още от дете е такъв... Simple Smile))

Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Де да беше и моя такъв! Представям си гледката - ядене до припадък Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

Пепито   Страхотна торта, много обичам да правя и да ям шоколадови торти, но правя рядко, защото моят мил е един от малкото хора които Ненавиждат шоколад.

Leandrin Аз много рядко чета съновници, но съня ми беше адски странен, а съм чувала, че да сънуваш сватбата си е лошо реших да видя, но като прочетох съжалих че съм прочела. Ставаш още сутринта и ти пише - смърт в семейството или лоша болест.... Брутално е! Как може, наистина се стреснах, защото понякога са ми излизали верни неща - примерно като се сънувам гола или с бебе- винаги съм болна..  Повече няма да правя тая грешка...

EMA ES  Вие вече ще сте като в Малкълм хихих  Grinning Няма нищо, после на снахи ще се радваш Simple Smile Simple Smile

Joy Joy Joy
Адашче,вече ми личи.Окръглила се съм за радост на милото. Crazy

Само в коремчето, никъде другаде не си качила, гледах ти снимките и по бански.. изглеждаш прекрасно!

# 112
  • София
На мене по принцип ми се наложи също да ходя м/у прегледите за направл. за ЛКК и акушерката ме предупреди, че ще трябва да си платя, та се бях приготвила. Доки за едното писане в картона обаче не пожела да ми вземе пари, ама аз нали всеки път си плащам видеозоните...

# 113
Алекс,стара е снимката,вече се окръглих.Ама поне знам от какво е нали? Wink

# 114
  • Варна
моя доктор пък вече няколко пъти ме преглежда на видеозон, ей така за всеки случай, и не ще да ми вземе пари, въпреки че го питах, шото ми стана неудобно...май извадих късмет с него
тия другите печалбари ги ненавиждам

# 115
И моят ме гледа всеки път,ама нищо не ми показва.Важното е,че той следи дали бебо е добре,пък на мен ми е второ и някак си съм претръпнала.А и по ЗК очевидно пак много прави.

# 116
  • София
А, аз си гледам вс. път.  Wink На вагиналния ехограф екранът му е завъртян към мене, а на този за бременни си има отделен екран.  Peace Аз чат-пат и питам за някои неща (той доки ме кудошеше, докато се стимулирахме първия път и следяхме на видеозон овулацията, че вече сама мога да се преглеждам - ходех в продълж. на 1 г. по 3-4 п. в месеца  ooooh!  Laughing ).

# 117
Това говори хубаво за докторите ви Simple Smile А на мен тази която ми води консултациите тук в града -
освен че ми прави прегледи на видеозона (макар и да не е хубав), казала ми е за всичко притеснително да й званя и главно на нея плаках по телефона след прегледите в Стара Загора и Пловдив и ми обясняваше всичко което знае за операциите на кисти и ми обеща, че ще се консултира с колеги в София за да ми препоръча какво да правя и къде да  ходя. Непрекъснато виждам загрижеността й, всеки път като й се обадя ме пита как съм! Просто не мога да повярвам че тази е същата лекарка от която ме беше страх и не смеех да отида на преглед, заради първия ми - преди година..
Решила съм, че като мине всичко и като се роди бебенцето ми - здраве и живот - ще и направя накакъв запомнящ се подарък, който да й напомня че има хора, които ще я ценят и ще са й благодарни цял живот, че единствено тя не ни е изоставила и се е борила с нас за живота на бебето ни и за моето здраве и безопасност!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
Олеле, страшни сте

Пепи, много ти благодаря за рецептата, изглежда фантастична....

Мая06 имаш ли нужда да попитам за изпитан доктор в Шумен? Моя съученичка роди преди 9 месеца в Шумен и е много доволна от лекаря си, мога да питам, само кажи.

Емче, аз ти казах, ама нищо пак.... ще ставаме сватове май, аа? Не се ядосвай, в никой случай, това момченце ще е различно от предното, и кой знае пък наистина третото може и да е момиче. Живот и здраве офанзивата да мине февруари ще се радвам да си ходим на гости на разменни начала, хем и аз да видя що е то момче, а ти момиче  Laughing

# 119
  • София
О, аз на моя съм му мн. благодарна!  Hug До голяма степен благодарение на него имам Ади...

Общи условия

Активация на акаунт