Отговори
# 120
Биби я питай кой ще ти препоръчат.Аз съм се насочила вече, но все още се чудя.Този лекар при който ходя сега беше много различен преди 5 години.Загриженост и компетентен отговор разбираем по всички въпроси-това беше той.Сега нищо повече от арогантност.....Онзи ден се срещнах с наша обща позната и и разказвам тя вика не мога да повярвам.Ама не я учудва....

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:50 от мая06

# 121
Момичета, прочетох първите си публикации във форума и ми стана мнооого хубаво да усетя какво съм чувствала като съм разбрала, че съм бременна... Дори сама съм казала,че винаги съм искала Момче, но откакто знам че чакам бебе - много са ми станали мили момиченцата и ми се е искало момиче.. Олеле аз съм си усещала отвътре значи!  newsm76 Two Hearts baloni  Еее, много ми е хубавооо!  Heart Eyes Heart Eyes Толкова го обичам това бебе, божеееее!  pregnant sling Ще се боря , ще се боря за нея, защото е моето вълшебно бебе от меден месец!  Heart Eyes  Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover preggo  Kissing Heart Two Hearts

# 122
amfibia_bg А аз като въведа първи ден на последен цикъл 3-ти май и калкулаторите в нета изчисляват термин 6ти. Ето, че и лентичката го изчисли така. Но докторът ми го изчислява по неговия си начин "+ 7" към датата и "- 3" към месеца и излиза, че терминът ми е на 10ти февруари. Не мога да разбера от къде идва това разминаване ...

# 123
  • Варна
Iva. Здравей и аз имам разминаване с термина от лекарката ми (тя казва 11/02) а тука в сайта го изчислих за 07.02 , има нещо ама незнам какво Simple Smile   Както се казва то само ще реши кога ще излезе. Затова като ме питат казвам около 10-ти пък когато... Simple Smile да е живо и здраво.

А колкото до утре , ела , доколкото разбрах ще има и други мами от форума Simple Smile ще се запознаем.

# 124
Fancha  Записах се за лекциите тази седмица. А темата утре ще ми е много интересна. Притеснява ме само това, че тези дни ми е малко зле сутрин, но така или иначе трябва да пускам изследвания, та най - вероятно ще успея да се домъкна и до Мола.

# 125
мая06 Питах моята приятелка - каза ми д-р Начев - от него е доволна много, той бил завеждащ отделение. А инъче преди е ходила при Нейкова, но не е особено доволна от нея.

Момичета - това с разликите между калкулаторите и датите за термина на мен ми излизат 2-3 дена разлика, но не мисля,че това е толкоз съществено имайки предвид, че като цяло според мен (и доктора ми го каза) би трябвало да се вземе продължителността на цикъла на всеки определен човек, калкулатора смята на 28, а не знам колко от вас имат точно 28 дневен цикъл, тъй че няма точни работи. Аз по тази причина, понеже ми е по-кратък цикъла имам чувството че бебочка ще се роди по-раничко преди термина, пък и сега сравнявахме размери на глави и всякакви други работи с Ема и ние сме малко по-големи, а горе долу на седмици едно излиза, та просто някакво усещане имам,че водолейче ще бъде, а не рибок.... newsm78

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 22:03 от bibilyana

# 126
amfibia_bg А аз като въведа първи ден на последен цикъл 3-ти май и калкулаторите в нета изчисляват термин 6ти. Ето, че и лентичката го изчисли така. Но докторът ми го изчислява по неговия си начин "+ 7" към датата и "- 3" към месеца и излиза, че терминът ми е на 10ти февруари. Не мога да разбера от къде идва това разминаване ...

Iva, на мен последната менструация ми е 21.04 ,но ултрасаунда ми показва термин 6-ти февруари ,имах късна овулация няколко дни преди цикъла .

# 127
  • Сфия
здравейте, мами,
Пепито, тъй, като аз съм много зле с киселините, както бях споменала, та ходих веднъж на лекар и ми изписа едни хапчета Емил, които не ми помогнаха. Днес бях на вторичен преглед и ми изписа Панразол, 2х1 дневно. Аз съм с Рефлукс още от пред бременността, но то 2-3 седмици много се задълбочи проблема и последната една седмица вече не можех да спя, повръщах от киселини, ужас. Толкова зле не съм била с първата бременност и в 9-ти месец.
Алекса, аз много пъти съм сънувала точно това, че се женим отново с мъжа ми. И като питам тоз-оня какво значи, всички ме питат дали съм се видяла в бяла рокля, че не било хубаво. Ами май съм се виждала, до колкото може човек сам а се види. Споко, не се връзвай, аз го сънувам от много години този сън. Да не говорим колко пъти сънувам, че раждам и минава време и аз не се сещам да се грижа за бебето. Усещам се, че е минало месец, а аз не съм го кърмила дори... А най-голямата глупост, която сънувах преди месец беше, че раждам, обаче какво е станало не знам, ама съм родила пак големия ми син. Личната ми обяснява, че се случвало много рядко човек да роди отново същото дете, вместо наново. Един вид, като прецакване, не знам как да го обясня-напразна бременност. И при това положение няма как да карам майчинство и трябва да се върна на работа. А аз имам кърма и трябва да кърмя. И сънувам как отивам и будя сина ми, за да го кърмя... А той е 12 годишен...

# 128

Iva, на мен последната менструация ми е 21.04 ,но ултрасаунда ми показва термин 6-ти февруари ,имах късна овулация няколко дни преди цикъла .

Странно, аз съм с последен цикъл към 30.04, а терминът ми се пада около 4.02. Вече тотално се обърках с тези дати и седмици...  ooooh!

# 129
Относно термини тем подобни,то че няма точно-няма,ама мойто да ми го вадят на 14.02.съм си избрала-няма неискам Laughingаваодолейче като мама,поне от зодия да го докара,ако не от към пол LaughingУф,ще си помислите,че не го искам-искам си го момченцето,даже взех да си мисля че ако са объркали и ще им начупя канчето LaughingА за сънищата-от мен по голям психар няма-аз сънувам нон стоп,даже се събуждам и пак си продължавам после същия сън,и много ми показват newsm78Бе то си е цяла наука,и са подсъзнателни неща,но има и пророчество във това.Айде лека,аз сега пък развълнувана тука,сън не ме лови LaughingЧе и на бая народ казах,както никой незнаеше..хм,да ме не чуе дявола пу пу пу...

# 130
Добро утро, момичета!
Ема, ти защо така искаш да му развалиш празника на момчето и баш на 14 февруари да го родиш?
 Дани, то и аз тотално си оплетох седмици и месеци и накрая карам по стария календарен метод.

# 131
*starlet*  Може би съня ми пак е бил за лошо, но не за толкова лошо колкото пише в съновниците. Снощи на мъжа ми са му изпразнили почти резервоара на камиона - към 500 литра нафта е открадната.  Спрял е близо до София на един паркинг, защото е нямал вече работно време и макар и да е бил охраняем са го окрали.. Нищо чудно и самите собственици на паркинга и заведението да са.. Снощи е викал полиция в 2 през нощта и днес ме събуди, че вече е в Гърция и може и да го разтоварят днес, но и да ми съобщи че сме назад със едно 1200 лева...

# 132
  • Сфия
*starlet*  Може би съня ми пак е бил за лошо, но не за толкова лошо колкото пише в съновниците. Снощи на мъжа ми са му изпразнили почти резервоара на камиона - към 500 литра нафта е открадната.  Спрял е близо до София на един паркинг, защото е нямал вече работно време и макар и да е бил охраняем са го окрали.. Нищо чудно и самите собственици на паркинга и заведението да са.. Снощи е викал полиция в 2 през нощта и днес ме събуди, че вече е в Гърция и може и да го разтоварят днес, но и да ми съобщи че сме назад със едно 1200 лева...
eeeeeeeeeeeeeeeeee, e това е... Нямам думи просто. Алекса, не знам какво да ти кажа. То няма успокоение за такова нещо, ама поне няма пострадали. Е, като е охраняем паркинг, не носят ли отговорност? Изроди!!!!  #Cussing out

# 133
Алекс това много неприятно......сега ще ти споделя аз как разсъждавам по такива въпроси.Щом едни пари са изкарани с честен труд и после са откраднати ще се върнат двойно.По един или друг начин.Повярвай ми така е  Peace Peace Peace! Не ги мислете, пари се изкарват когато човек е здрав.Вярно че не са малко пари( никак малко в вашия случай) но ще стане така че ще получите двойно повече под една или друга форма.Преди години имах магазин за бельо, бях си купила нова чанта.Сядам в колата и уж съм пуснала портмонето с оборота за седмицата в нея и се прибирам.Слизам от колата и се качвам в нас.Сещам се че трябва да напазаря и слизам долу и тъкмо да се кача в колата ми се мярка нещо розово в краката на тротоара.Поглеждам портмонето с оборота.А живеем в циганската махала.Поглеждам вътре, парите си стоят.А не бяха никак малко пари....... Вярвам че ще Ви се възстановят парите по един или друг начин  Peace Вие да сте здрави  Peace

# 134
  • София
За термина - калкулаторът и доки ми го смятат 11, ама ЛКК-то - 14.  Grinning Аз си го броя също 11, че Ади я родих 2 седмици преди термин по двата начина едновременно (бебе 3,750 кг; 10 см - пълно разкритие, без упойка и спешно секцио в 3 посред нощ  ooooh! ; нямам грешка в термина, защ.-то както съм писала, бях с леч. на стерилитет, овулацията я бяхме видели на видеозон, та знам кога точно съм забременяла - даже датата помня 13 или 14 ноември '04). Та, сега ме е страх да не тръгна пак да раждам нормално и пак да стане същото - направо да си ме режат, то тазът ми не е станал по-широк, миомата даже е по-голяма, а сега и тая ниска плацента. А и вторите бебета, пък и момчетата, нали са по-големи. Тъпото е, че секциото ми при това полож. може да е най-рано на 02 (въпреки че знам историята на празника и си е бая мъжки, не ща тогава  Simple Smile ), само по изкл. и показания по-рано - напр. калцирана плацентата, с Ади ми беше такава (по-зряла от норм.), ама пък тя беше с добри тонове и никой не бързаше да я вади. А, иначе започнах да раждам 4-5 дена по-рано, тапата ми падна тогава, след това на 20 юли '05 почнаха да ми текат по малко води (писах преди вр., че ме върнаха от болницата, защ. се бях изкъпала и нямах следи, та ми казаха, че съм се напишкала), ама на 21 юли вече така ми се лиснаха в патологията им  Laughing (вкараха ме, уж з. д. ми назначават секцио), че вече нямаше съмнение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт