Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Бедрата са ми проблема, но там още няма нищо 
Ям ги насила като гарнитура, на пара, съвсем по малко. Поръчах си канчето от амазон, сега ще падне чакане. После ще си меря спанака в американско канче 
)
. Забелязвам,че като си пишете менютата,всичко е в грамове,плодове,зеленчуци,което значи,че не е по листа на Бари Сиърс.Изпринтвайте си неговите листи с хранителните блокове,а не на разни симеонови,огняновци и т.н.Пък и чувам лоши отзиви за тях. Зоната е на Бари Сиърс,така че следвайте неговите листи.И ви трябват кантарче и чашка с деления,без тях не може (повтарям се вече с това,ама няма как
А ние ще дебнем какво не е на ред при вас.И както казах,пак да повторя,всички имаме еднакви вътрешности в тялото,които извършват еднакви функции
Както и да е,аз съм си фенка на оригинала