ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Chicago/Varna
Ами ето как: сварих 100гр. киноа, което е 8 ВБ и 1ПБ. Към нея добавих 7 блока сирене и извара, разделих го на 4 хранения от по 2 блока. Ама много млечни стават така, от това да е освен  newsm78
И защо разделено на 4 харанения,трябва да го раделиш на 5,и къде са ти мазнините?Simple SmileНищо че е много млечно,трябва да си взимаш мононеситените мазнини,те ти топят мазнините.Аз ако ям по 8 блока,до сега да съм умряла от глад,а при положение и че тренираш,трябва дори да ядеш повече.Ама карай на 8 блока,но кажи как си ги рзпределяш,по колко на закуска,на обед,на следобедна закуска ,на вечеря и на закуска преди лягане.Голямо инатене с твоите разпределяния и постоянство  smile3511,направо ще ме довършиш с твоето заобикаляне Simple Smile Въртиш се като куче около кокъл,и не смееш да го захапеш Laughing. Залепи си един лист на стената до леглото,докато станеш,и да виждаш надпис: "днес 5 хранения задължително,разделени както подобава,без да прескачам ядене,да си взимам мазнините на всяко хранене,,и да ми се набие в главата,че няма смисъл да тегля и балансирам храната ако не спазвам по горните условия Simple SmileИ днес ще бъде прекрасен и спокоен ЗОНОВ ден,и трябва да следвам тези заповеди най малко 14 дена без прекъсване "   Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 16:49 от Emigrantка

# 376
  • София
Я пак, моля за мазнините кажи  Praynig Нали сиренето е мазно, изварата е с 5% мазнини, пак мазна... 1 шепа бадеми имам за вчера също, но и от тях качвам, както установих преди  Rolling Eyes
А за 5 -те хранения голям ми е зор, чесно  Peace Досега никога не съм закусвала, по 2- 3 пъти на ден съм ядяла максимум, а често и по веднъж и не знам кога ще успея  ooooh!

# 377
  • Chicago/Varna
Я пак, моля за мазнините кажи  Praynig Нали сиренето е мазно, изварата е с 5% мазнини, пак мазна... 1 шепа бадеми имам за вчера също, но и от тях качвам, както установих преди  Rolling Eyes
А за 5 -те хранения голям ми е зор, чесно  Peace Досега никога не съм закусвала, по 2- 3 пъти на ден съм ядяла максимум, а често и по веднъж и не знам кога ще успея  ooooh!
Тия мазнини от млякото и месото са неприятни мазнини,игнорирай ги и ако можеш ги избягвай,но задължително си взимай мононенаситените мазнини,по колкото блока ти се полагат,най добре сурови бадеми,това а ти 24 бадема за целия ден,разпределени на хранения,без да прекаляваш с тях.Тия мононенаситени мазнини ти топят твоите мазнини Simple SmileАма ако няма да си спазваш листа над леглото,по добре не се мъчи,нищо не постигаш с това,само си губиш времето Hug

# 378
  • София
Ми така ще направя, само ще ви чета , че ми е интересно  bouquet

# 379
Един брой прасе завърнало се  Hug
4 дена гости - 2 кг. + ...Честито на печелившите  Mr. Green
Айде сега да видим обратно в зоната...

# 380
  • Chicago/Varna
Ми така ще направя, само ще ви чета , че ми е интересно  bouquet
AAA,и кво сега,отказваме ли се Simple SmileАз бях същата като теб,никога не закусвах,чак следобед ако хапнех нещо,после чак вечерта жулене на водка със салата преди вечеря,и на вечеря се натъпкам като прасе,години на ред така,и ми трябваше време докато се настроя психически за да вляза в зоната,и да изляза от греховния живот Simple Smile.Щом аз го направих,значи можеш и ти.Недей при най малкото неудобство и да се отказваш.Ти нали си Баронесата  в нашия Зонов замък,къде тръгна да бягаш?  smile3534
Я да се стегнеш,и си помисли за здравето най вече,щото утре като почнат да се обаждат болежките,ще е малко късно,ама тогава не по 5 пъти на ден ще трябва да ядеш,ами по 10 пъти на ден ще трябва да си следиш кое хапче по напред да гълташ.То е малко трудно да се осъзнае това,защото докато сме млади,не ни боли нищо,и не смеем да си представим дори какво може да ни очаква.Как всички го могат,само ти не? Аз се чудя на хора,как се подлагат на диети,гладуват като замаяни,увреждат си организма и имат сили и воля за всички тези мъчения,а ако трябва да влязат в зоната,където се яде количества храна,кипиш от енергия,подобряваш си здравето,и най вече не чувстваш никакъв глад от ядене до ядене,и в същото време губят всички излишни мазнини,слабее се без никакъв проблем,дори и да не искат(понеже слабеенето е единственият страничен ефект на зоната)и се плашат и не искат дори да опитат за една седмица,наистина не го разбирам това нещо Simple Smile Или освен аз да съм  куку,де да знам и аз Simple Smile Аз като една съфорумка с най мили чувства,много ще съжалявам ако се откажеш,тъъъкмо започна да правиш по смели крачки,и сега искаш да се откажеш.Недей така жестоко да се отнасяш с нас,и да ни пренебрегваш Simple Smile,стой си при на Please:)Нали за това сме тук,да си даваме сили и да се подкрепяме.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 05:19 от Emigrantка

# 381
Здравейте момичета,
да споделя и моят едноседмичен опит.
Нямам кантар за храна. Меря с чаши, а другите продукти на око. Мярката ми за месата  и млечните е кравето масло от 125 г. Зная колко е голямо и си разрязвам продуктите спрямо него. За другите се ориентирам по етикета.
И на мен храната ми е много. Изчислих за мен 9,5 блока, но са ми много. Повече от 8 рядко успявам да поема. И вечерно хранене не правя. Обичайно, преди зоната, се хранех два пъти - към 11 и 18 ч. И сега след 18 рядко се случва да ям.
  Въпреки,ч е едва ли съм толкова точна, резултата е видим. Дънките вече ми се въртят, закопчах колана на следващата дупка, лицето ми е изтъняло. И най-важното не съм гладна и се чувствам супер. За кантара още е рано да споменавам какво отчита. Нека да покаже 3-4 тогава ще съм сигурна. Вероятно всичко е и до метаболизъм. Аз наистина отслабвам бързо, стига да се мобилизирам.
За спорта - правя йога, тибетските упражнения и белиденс всеки ден.
успех и не се предавайте!!!

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 12:37 от mayy

# 382
  • София
Цитат
Как всички го могат,само ти не? Аз се чудя на хора,как се подлагат на диети,гладуват като замаяни,увреждат си организма и имат сили и воля за всички тези мъчения,а ако трябва да влязат в зоната,където се яде количества храна,кипиш от енергия,подобряваш си здравето,и най вече не чувстваш никакъв глад от ядене до ядене,и в същото време губят всички излишни мазнини,слабее се без никакъв проблем,дори и да не искат(понеже слабеенето е единственият страничен ефект на зоната)и се плашат и не искат дори да опитат за една седмица,наистина не го разбирам това нещо
Виж сега парадокса при mayy относно това  Wink Не е лесно да организираш 5 хранения, добре изчислени, трябва време, а и навици, които все още нямам  Blush Но при други става и с различно разпределени хранения....не е чесно  Crossing Arms

# 383
 newsm78 Закуска овесени ядни 2 блока + 200 гр.мляко + 10 гр.ама протеин на прах. Къде е грешката ? Как трябва да изглежда тази закуска в зоната. Защото обичам за закуска овесени ядки, и имам протеин.

# 384
newsm78 Закуска овесени ядни 2 блока + 200 гр.мляко + 10 гр.ама протеин на прах. Къде е грешката ? Как трябва да изглежда тази закуска в зоната. Защото обичам за закуска овесени ядки, и имам протеин.

Ами мазнините?  newsm78 Аз не съм спец с протеина на прах, но мисля, че тук трябва да е 14 гр (2 блока).

# 385
Залепи си един лист на стената до леглото,докато станеш,и да виждаш надпис: "днес 5 хранения задължително,разделени както подобава,без да прескачам ядене,да си взимам мазнините на всяко хранене,,и да ми се набие в главата,че няма смисъл да тегля и балансирам храната ако не спазвам по горните условия Simple SmileИ днес ще бъде прекрасен и спокоен ЗОНОВ ден,и трябва да следвам тези заповеди най малко 14 дена без прекъсване "   Heart Eyes  bouquet

Указанията да се следват стриктно като десетте Божи заповеди  Wink

# 386

Ами мазнините?  newsm78 Аз не съм спец с протеина на прах, но мисля, че тук трябва да е 14 гр (2 блока).

Забравих да ги напиша капсула рибено масло 1000 мг.

Раздвоих се,защото гледах снимки за диетата -60......НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ.  Има ли добри резултати с тази диета от форума? Да споделят мнение за този тип хранене. Според вас коя е по- добра"в зоната" или "- 60" и защо?Трябва ли да си купя кантар за да съм сигурна ,че съм в зоната?

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 13:11 от BobiPak

# 387
Виж сега парадокса при mayy относно това  Wink Не е лесно да организираш 5 хранения, добре изчислени, трябва време, а и навици, които все още нямам  Blush Но при други става и с различно разпределени хранения....не е чесно  Crossing Arms

Доколкото ми става ясно от поста на mayy, тя преди да започне Зоната, се е хранила по два пъти на ден, а сега не яде след 18ч. Не казва, че все още се храни по два пъти на ден.

Ако не ти се яде, можеш просто да хапваш по малко кисело мляко, колкото да се брои за зоново хранене. По-важно е да се храниш през 3-4 часа, отколкото да спазваш броя на блоковете (мисля аз).
И на мен вечер не ми се яде преди лягане, но хапвам малко кисело мляко. Даже вече ми харесва.

# 388
Здравейте момичета,
да споделя и моят едноседмичен опит.
Нямам кантар за храна. Меря с чаши, а другите продукти на око. Мярката ми за месата  и млечните е кравето масло от 125 г. Зная колко е голямо и си разрязвам продуктите спрямо него. За другите се ориентирам по етикета.
И на мен храната ми е много. Изчислих за мен 9,5 блока, но са ми много. Повече от 8 рядко успявам да поема. И вечерно хранене не правя. Обичайно, преди зоната, се хранех два пъти - към 11 и 18 ч. И сега след 18 рядко се случва да ям.
  Въпреки,ч е едва ли съм толкова точна, резултата е видим. Дънките вече ми се въртят, закопчах колана на следващата дупка, лицето ми е изтъняло. И най-важното не съм гладна и се чувствам супер. За кантара още е рано да споменавам какво отчита. Нека да покаже 3-4 тогава ще съм сигурна. Вероятно всичко е и до метаболизъм. Аз наистина отслабвам бързо, стига да се мобилизирам.
За спорта - правя йога, тибетските упражнения и белиденс всеки ден.
успех и не се предавайте!!!

mayyМоля те,сподили  часовете си на хранене.
Заинтригува ме,защото казваш,че след 18ч. не хапваш,а нали има вечеря в 19:30 и закуска в 23:00ч....по книгата де.
На мен също не ми се иска да вечерям по-късно от 18:00ч.,но някак не мога да си наглася часовете за хранене Cry и за това ползвам тези от  инструкциите на Др. Папазова
Аз от почти два месеца съм на режима с леки подскоци от време на време и имам свалени само 1,200  Cry,а иначе се чувствам добре,когато съм в зоната.Само това нощното хапване ме притеснява Sad

# 389
  • София
здравейте,
моята майка се храно от доста дълго верме по зоната и е много доволна.
сета ме помоли да ви задам един въпрос и дано можете да ми отговорите:
колко, какво количество соя трябва да се консумира на обяд, съдържащ 3блока. И в тези 3блока колко процента има протеини и колко въглехидрати? Вярно ли е, че в 1блок соя се съдържа 1блок протеини и 1блок въглехидрати?
дано разберете това което тя пита и ми отговорите.
предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт