ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 841
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
2ч.ч зеле са 1вб,аз тази вечер си готвих свинско със зеле.стана супер.сготвих 2 порции за да има за утре на работа  bouquet

# 406
  • София
sneji_suni , как разделяш 2 -те порции като е сготвено вече? Месото ме интересува  newsm78  Blush

# 407
  • Варна
аз предварително меря и си говтя отделно от на мъжа ми,и месото също  bouquetмесото го правя на равни кубчета и като е сготвено ако е 2 блока ги разделям по равно Peace

# 408
  • София
Мерси   bouquet
А за това да е отделно от на мъжа и детето е ясно  Mr. Green Аз от години отделно си готвя, никой не би ми издържал на диетичните приумици, които си забърквам  hahaha той си готви за него сам  Laughing

# 409
  • Chicago/Varna
Ето на мен как ми се получи. Ще го хапна за вечеря Simple Smile Другия път ще експериментирам и ще му сложа лук и печени чушки.

Carmeeen,жестоко изглежда.как си личи професионалния фотограф Hug Че аз с моите телефонни снимки само зацапвам форума Simple SmileАма нямаше как,почнах да снимам,най вече заради Baroness, да види,че няма нищо страшно в зоната,и е друго като се види на снимка. Повтаряй някой от рецептите и пускай по професионални снимки,после ще са от полза за каузата:) Надявам се на вкус да е още по вкусно от колкото на снимката Simple Smile Hug

# 410
Emigrantка
Ох, не съм професионалист, а само ми се иска да бях.  Wink
Сега го хапнах спаначното произведение, ама се изложих, много ми дойде спанака и успях да изям само половината  Embarassed Хич не мога да поглъщам големи количества зеленчуци. Иначе стана много вкусно Simple Smile Лошо няма де, и по половин доза ще хапвам, и за гарнитура към месце също е чудесно.
Ама и ти снимай, хубави са снимките Simple Smile Ще събираме рецепти и снимки  Wink

# 411
  • Chicago/Varna
Овладяване на Зоната не знам откъде може да се свали, но да се купи може от тук. И аз не съм я чела още, но ще ми изпратят и нея.
само Зоната я има онлайн,иначе овладяване на зоната само в книжарниците,но там има само малко въвеждащо инфо,и другото е рецепти.По скоро Ние и зоната са я превеждали от овладяване на зоната.Има много малко допълнителна информация,по скоро припомня какво пише в зоната Simple SmileНо и от там има какво да се научи,малко но все файда Simple Smile

# 412
  • Chicago/Varna
Baronesss,виж Сънчо каква приказка разказал за лека нощ:

Значи,имало едно време в една непозната  страна „Зоната“  една фабрика с много джуджета,в която редовно пристигали  по 3 камиона сутрин,на обед,следобед ,вечер и късно вечер,  за да доставят необходимите суровини за производство.Понеже фабриката била  малка,и можела  да събира и преработва  само суровината от  3 камиона ,за това идвали през  4-5 часа ,по 3 по 3.Обаче в един момент започнали  да идват по 4,по 6 камиона,на обед не идвали,вечерта пък в повече,и джуджетата  във фабриката тотално се объркали.Започнали  да разтоварват,и в края на 3тия камион складовете се напълнили,и джуджетата в стрес  smile3511,какво да правят,извикали на  помощ  едни инсулинови войници,които били най -добрите  във складирането и пакетирането.И дошли войниците,започнали  да строят допълнителни отделни клетки и „целулитени“складове извън фабриката,и почнали  да ги пълнят със суровината от излишните камиони.След това инсулиновите войници заключили  тези новопостроени складове,и останали  да ги пазят под строга стража,защото били обучавани  само да складират и да охраняват складираното.След  4-5 часа,суровините във фабриката пак свършили,и джуджетата  се опитали  да вземат от новите складове,но инсулиновите войници не позволявали  никой да припари там  Stop.Тогава джуджетата  пратили сигнали на главния управител,да поръча нови 3 камиони,за да си заредят отново складовете.Обаче управителя,чул недочул,пак поръчал 6 камиона,и после работниците извикали още инсулинови войници,които да построят още и още повече „целулитени“складове.И вече и двора на фабриката бил претъпкан,и имало  опасност от фалит.Тогава собственикът уволнил управителя  smile3513,понеже  вече имало  цели армии от инсулинови войници,които не му позволявали  да си ползва  запасите от излишната стока,и решил да извика на помощ мононенаситените мазни войници  smile3543,които били единствените,които имали силата да победят инсулиновата армия.Но те можели  да побеждават само по няколко инсулинови войничета на  всеки 4 -5 часа редовни и последователни атаки,за  да освободят  малко количество от охраняваната  суровина .И така мазните войничета,бавно и славно  #2gunfire,на всеки 4-5 часа без прекъсване убивали по няколко инсулинови войника.Бил назначен нов управител  newsm53,който следял за точното разписание и бройка на камионите,който прекратил повикванията на инсулиновата армия,и който стриктно следял складовете да не останат празни.След месец-два всички новопостроени „целулитени“ складове били с отворени врати за джуджетата  newsm44,и фабриката заработила с пълни обороти,като си използвала излишната суровина за безплатна енергия Simple SmileДвора се освободил,раззеленил,и фабриката процъфтяла. smile3522

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 07:08 от Emigrantка

# 413
Emigrantка , благодаря ти мила,страхотна приказка и изчерпателен отговор на много въпроси Hug
Имах нужда от подкрепа,БЛАГОДАРЯ ТИ,че си с нас!
Аз имам около 1,700,но не мисля да се отказвам Naughty.Чувствам се много добре,имам много енергия и гледам да не излизам от зоната,само пустото кафе сутрин-не мога да го пия без лъжичка мед или кафява захар.
Успех на всички зонички и не се отказвайте,по важно е да сме здрави,а резултатите ще дойдат,сигурна съм.Аз имам да сваля още 3 кг.,но от многото прочетено до сега знам,че последните килограми се свалят най-трудно,но и това ще стане.
Хубав зонов ден на всички Hug

# 414
 Emigrantка, smile3501
Голям талант се извъди. Усмихна ме рано-рано .
Хайде на работа. newsm44

# 415
            Emigrantка, чудесна приказка - браво и поучителна!Благодоря ти ,че ни я разказа.
            Хубав и слънчев ден момичета! 

# 416
Emigrantка, страхотна приказка.  smile3501

# 417
  • София
Цитат
Emigrantка, трогната съм   bouquet   bouquet   bouquet
Нося си бадемите с мен, точно преброени за деня, че ако взема пакета има риск "мононенаситените мазни войници" да изтребят всичко живо до крак  Joy

# 418

Чудесна приказка! "Зоната" за непослушни Баронеси  Wink newsm74

# 419
  • Варна
здравейте зонички един отчет за вчера-з-ка 2 блока от 1 филия бонус 2 домата,56гр сирене и 10 маслини,обяд 2блока кисело мляко плюс 10 маслини,слетобед 1 ябълка запечена със 100гр извара и 6 бадема-общо 2 блока.Вечеря от 3 блока манджичка със зеле и месо от ние и зоната плюс 1 домат и 1 филийка.Днес сутринта 3 блока от 4 с.л овесени ядки сварени във малко вода плюс 150гр извара 6 бадема и много канела.Пишете какво хапнахте днес,аз по късно ще ям пак манджичка със зеле и месо  bouquetА забравих да пиша че снощи имах късна закуска от 115гр червено вино и 28гр сирене това е 1 блок  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт