Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Да не празнувате Хелоуин с пълни торбички с бонбони, а

,така повече не може да продължава,давай да спорим за нещо,че всички заспаха май,и се изпокриха
, освен да ми нанася безвъзвратни огромни физически и психически щети.Първото което е,слабееш,слабееш до не знам кога си.. докато изчезнеш най накрая,второто което е,не стига,че слабееш,ами и трябва да ядеш количества храна,и по цял ден да преживяш,където и да се намираш,и да си гледаш постоянно часовника,да не изтървеш поредното неприятно хранене.И най лошото е,че сега давам двойно повече пари за храна,което се отразява драстично на семейния ми скромен месечен бюджет.Другото което е,толкова много обичах да спя до късно,и после да си поспивам и следобед,а сега...събуждам се рано,наспана,и колкото и да се въртя в леглото не мога повече заспя.И после пък,като се събудя,вместо да си лежа и мързелувам пред телевизора и да си гледам някое сериалче,аз не мога,защото съм препълнена с енергия,и не ме свърта да стоя на едно място,и отивам да бягам на пътеката,без никой да ме гони
.Другото което е,тази козметика на Зоната така освежава кожата на лицата ни-на мен и на мъжо,и сега като сме по красиви,и много чужди субекти от мъжки и женски пол биват заплашително привлечени от нас,което заплашва здравината на нашето семейство.Другото лошо нещо е,че преди когато се ядосваш за нещо,после ти е голям кеф,когато се успокоят нещата,и се наслаждаваш на дошлото спокойствие,а сега понеже тази Зона ти намалява стрес хормона,не можеш да се ядосваш както трябва,и следователно после не можеш да се насладиш на спокойствието което е дошло,понеже постоянно ти е спокойно,и си свикваш с това сиво спокойно ежедневие
.А пък да не говорим,и колко пари струва,да си купуваш нови дрехи с по малък размер
.И другото което е,понеже за да си информиран в Зоната,трябва да изчетеш един билюк книги ,и вечер вместо да избухвам в някой нощен клуб с много водка за да убия микробите,аз трябваше да си лежа примерна в леглото и да чета покорно преди заспиване! И така мога да изброявам до безкрай нежеланите ефекти от Зоната. И за това моля най учтиво официално,този форум да бъде затворен,с цел прекратяването на огромните физически,психически и финансови щети.Смятам,че изложих достатъчно неопровержими факти,доказващи истинността на моите твърдения,за това моля молбата ми да бъде уважена. 
Но първо да се оплача и аз.