ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 015
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
dani1712 , увеличи с 1 първо и включи спорт поне 3 пъти седмично и тогава вече оже и 11 да ги направиш  Hug

# 541
  • София
Състав на райските ябълки за 100 грама :
Б  0.8 гр. / В  33.5  / М  0.4
Тоест в 100 грама / не знам колко тежи 1 ябълка, но може би поне 150-200 гр./ има 3.5 ВБ -доста сладка е в сравнение с другите ябълки  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 10:54 от The Baroness

# 542
  • Варна
зонички как сте милички  bouquetаз днес си спретнах за работа 2 сандвича по 2 блока.1сандвич сес състои от 2 филии бонус плюс 28гр кашканал и 28 грама шунка запечени и после ще си го хапна със 10маслини това е 2 блока,и другият е същият.За вечеря ми е много трудно да измислям защото домочадието едно яде аз друго и е ужас.Кажете някоя рецепта със нахуд защото съм си купила а той е от добрите въглехидрати.Лек и зонов ден  bouquet

# 543
Здравейте, опитвам се да спазвам режима, но нещо не успявам. Мисля, че греша при изчисляването на храната. Прочетох книгата на Мария Папазова, но не мога да разбера 7гр. протеини = 1 блок, значи трябва за едно ядене да ям 21 гр. протеини ли? Например тя е описала 42 гр. пилешко филе това колко блока са 6?
Много ще съм благодарна ако ми помогнете много ми допада режимът, но когато ми се разясни ще ми е по-лесно и надявам се по-ефективно.
Изчислих си блоковете, които трябва да приемам те са 11. Дневното ми меню е:
Сутрин: 1 филийка хляб "Вита (ръжен)"+2 парчета шунка(или 1 парче шунка+1парче сирене - те са равни на филийката. Меря спрямо дланта.)
Обяд: 1/2 кофичка кисело мляко 2%
Следобед 1 чашка айрян
Вечеря:
1 домат+1краставица+50 гр. сирене+месо(колкото дланта)
Късна закуска: 1 чаша айрян
На прав път ли съм?
Благодаря ви за вниманието Simple Smile))

# 544
  • София
ssensess, блоковете са ти по-малко от 11 в менюто  Peace
42 грама филе е 1 Блок   bouquet

# 545
Благодаря ти The Baroness много ми помогна според теб, къде трябва да прибавя нещо Simple Smile Praynig

# 546
  • Варна
зонички,аз нещо се обърках а уж [/size1 филия хляб бонус е 1 блок,а днес се зачетох във ние и зоната където са менютата там папазова дава 2 филии бонус 2 блока.Значи тези сандвичи дето ги ядох днес не съм във зоната.Защото 2 филии ги смятах 2 блока въглехидрати.]

# 547
  • Chicago/Varna
Я някой да ме светне колко блока са 1 райска ябълка?  Hug
Edira, притесних леко личния консултант в Зоната по въпроса за твоята ябълка Simple Smile и каза, че райската ябълка е 2.5 oz,  което е 70 грама един блок Simple Smile Peace  bouquet

# 548
зонички,аз нещо се обърках а уж филия хляб бонус е 1 блок,а днес се зачетох във ние и зоната където са менютата там папазова дава 2 филии бонус 2 блока.Значи тези сандвичи дето ги ядох днес не съм във зоната.Защото 2 филии ги смятах 2 блока въглехидрати.]

Една филия - един блок. Две филии - два блока. Ако това имаш предвид, то значи е ясно. Но колко грама е една филия, мериш ли? Има значение.

# 549
Ехеее, момичета супер сте!
Марлела, Баронесо, Емигрантке, страхотни сте  Hug
От половин месец я пазя проклетата ябълка да узрее и като стана готова не мога да я изям...174 гр. е пущината...значи идва към 2.5 ВБ Ще се ядеееееее newsm68
Тази вечер ще съм на салата, че през деня бях на боб със сирене и останах гладна, но утре ще си я хапна с кеф  Mr. Green

# 550
Ей, сладурки, има ли кой да ми отговори, как да си сметна сушито колко блока е?

# 551
  • София
За какво става дума  newsm78 Колко грама е? Какво съдържа точно?
Виж тук : http://www.bb-team.org/hrani/id/927887_nordsee-sushi-set-sakura

# 552
Благодаря, това ще ми свърши работа, с колегите за утре на обед сме си поръчали, не знам какво е точно, но в този линк има доста описано. БЛАГОДАРЯ!

# 553
Обаче аз какво се чудя,че няма никой вече тук,разбира се,че всички ще избягат.Аз като се замисля,от това нещо Зоната нищо хубаво не съм видяла Naughty, освен да ми нанася безвъзвратни огромни физически и психически щети.Първото което е,слабееш,слабееш до не знам кога си.. докато изчезнеш най накрая,второто което е,не стига,че слабееш,ами и трябва да ядеш количества храна,и по цял ден да преживяш,където и да се намираш,и да си гледаш постоянно часовника,да не изтървеш поредното неприятно хранене.И най лошото е,че сега давам двойно повече пари за храна,което се отразява драстично на семейния ми скромен месечен бюджет.Другото което е,толкова много обичах да спя до късно,и после да си поспивам и следобед,а сега...събуждам се рано,наспана,и колкото и да се въртя в леглото не мога повече заспя.И после пък,като се събудя,вместо да си лежа и мързелувам пред телевизора и да си гледам някое сериалче,аз не мога,защото съм препълнена с енергия,и не ме свърта да стоя на едно място,и отивам да бягам на пътеката,без никой да ме гони  #Cussing out.Другото което е,тази козметика на Зоната така освежава кожата на лицата ни-на мен и на мъжо,и сега като сме по красиви,и много чужди субекти от мъжки и женски пол биват заплашително привлечени от  нас,което заплашва  здравината на нашето семейство.Другото лошо нещо е,че преди когато се ядосваш за нещо,после ти е голям кеф,когато се успокоят нещата,и се наслаждаваш на дошлото спокойствие,а сега понеже тази Зона ти намалява стрес хормона,не можеш да се ядосваш както трябва,и следователно после не можеш да се насладиш на спокойствието което е дошло,понеже постоянно ти е спокойно,и си свикваш с това сиво спокойно ежедневие  Crossing Arms.А пък да не говорим,и колко пари струва,да си купуваш нови дрехи с по малък размер  ooooh!,след драстично отслабване,и хоп,още един финансов удар под кръста  newsm45.И другото което е,понеже за да си информиран в Зоната,трябва да изчетеш един билюк книги ,и вечер вместо да избухвам в някой нощен клуб с много водка за да убия микробите,аз трябваше да си лежа примерна в леглото и да чета покорно преди заспиване! И така мога да изброявам до безкрай нежеланите ефекти от Зоната. И за това моля най учтиво официално,този форум да бъде затворен,с цел прекратяването на огромните физически,психически и финансови щети.Смятам,че изложих достатъчно неопровержими факти,доказващи истинността на моите твърдения,за това моля молбата ми да бъде уважена. smile3528
  smile3512 И сега се ядосвам,че не мога да се ядосам,за да се изразя в по строг ядосан тон,заради безпощадно отнетия ми Стрес хормон !!!

Ей това е уникален пост  Laughing направо влизам с 200 км/ч в Зоната. Аз си бях направила акаунт тук само заради нея преди 5-6 месеца. Тогава я спазвах две седмици и бях отслабнала с 6 кг, но като се почна едно лапане след това .... Embarassed Embarassed
Много ще се радвам да съм част от вас отново, като гледам повечето вече сте приели Зоната като начин на живот?! Ще ви досаждам с писания, за да се насърчавам, че са ми много слаби ангелите, а аз за сметка на тях съм 92кг. Shocked , а вече нямам оправдания - от месец не кърмя, а и малкия вече си е на година и осем месеца, време е да се вталявам.
Усмихнат ден на всички и много положителни емоции!!!

# 554
sweety82 Добре дошла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт