ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 50 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Chicago/Varna
Аз момичета вече съм в тотален стрес.Заковала съм си килата на 49-50,обаче продължавам да свалям на сантиметри.Мъжо ми вика,че между краката ми вече можело да мине куче с кокал ooooh! Ама той пък що не се погледне себе си,че и той май се е запътил към групата на анорексиците.Вече почнах да ям по 5 блока мазнини,ако и това не ми помогне,ще почна да ям по 12 блока,че това на нищо не прилича.Пробвах вчера да изляза от зоната, с един кроасан,и след половин час като ми стана едно гадно от вътре,много странно и неприятно чувство бих казала. Може би защото от месеци не съм излизала от зоната,и сега най малкото превишаване на въглехидратите го усещам по неприятен начин.И сега нито вътре нито вън от зоната Simple Smile Вътре слабея,от вън пък е гадно чувството,изперках вече.... ooooh!

# 616
  • София
Метни насам някой минус  Wink  Hug

Четох в нета коментари от хора /спортисти основно/, които стриктно с месеци спазват нисковъглехидратна диета - подобни на Зоната правила- и попаднах на описани на същите усещания при прекаляване с въглени  Rolling Eyes

# 617
Аз съм пак тук с някои въпроси Embarassed
1- бихте ли ми казали грамаж за печените чушки( замразени, а не от буркан)
2- тъй като по финансови причини не мога да си позволя през този сезон пресни зеленчуци, а имам във фризера замразени, грамажа от тях за сурови ли да го броя или за варени, тъй като повечето неща са предварително бланширани?

А и леко да се похваля: Днес ми е 10 ден и съм минус 2 кг Party

# 618
  • София
Цитат
Заковала съм си килата на 49-50,обаче продължавам да свалям на сантиметри
При мен винаги откакто се помня 1 кг свален= на 1 см свален. За 20 години сваляне и качване с различни режими и спортове, никога не се е нарушила тази зависимост /меря основно бедрото, защото там ми е проблема/. В момента резултатът е абсолютно същия-  1 кг и 1 см съм свалила от август досега.....друг е въпроса, че откакто се взех в ръце и не нарушавам зоната не мърдам  Peace  Предните ми скокове бяха при излизане, дано устискам така и не започна да качвам  ooooh!

# 619
Пууу Емигрантке, 49-50 са идеалните за мен кила. Ако ги стигна, ще черпя целия форум, че последните 3-4 дена съм ту вън, ту вътре, и спрях да свалям, естествено. Иначе и аз вчера хапнах кроасанче, правих домашни за детенцето. Но за разлика от теб, след кроасана се почувствах супер  Embarassed - този път ми е много трудно да спазвам режима по отношение на хранене в точните часове заради това, че имам малко детенце и не остава време за всичко едновременно. И ако не ям навреме, огладнявам и хапвам набързо, че все за нещо бързам.  Thinking

# 620
Аз съм пак тук с някои въпроси Embarassed
1- бихте ли ми казали грамаж за печените чушки( замразени, а не от буркан)
2- тъй като по финансови причини не мога да си позволя през този сезон пресни зеленчуци, а имам във фризера замразени, грамажа от тях за сурови ли да го броя или за варени, тъй като повечето неща са предварително бланширани?

А и леко да се похваля: Днес ми е 10 ден и съм минус 2 кг Party

Браво за свалените 2 кг  Peace Ако бях на твое място, щях да пренебрегна факта, че зеленчуците са били замразявани, и да гледам количествата за варени/готвени зеленчуци. Едва ли ще има съществена разлика.

# 621
Имам печена тиква и не съм сигурна как да я смятам  newsm78 Може ли някой да помогне Grinning
Поздравления за свалените килограми на всички момичета.

# 622
  • Chicago/Varna
Пууу Емигрантке, 49-50 са идеалните за мен кила. Ако ги стигна, ще черпя целия форум, че последните 3-4 дена съм ту вън, ту вътре, и спрях да свалям, естествено. Иначе и аз вчера хапнах кроасанче, правих домашни за детенцето. Но за разлика от теб, след кроасана се почувствах супер  Embarassed - този път ми е много трудно да спазвам режима по отношение на хранене в точните часове заради това, че имам малко детенце и не остава време за всичко едновременно. И ако не ям навреме, огладнявам и хапвам набързо, че все за нещо бързам.  Thinking
Кармееен Simple SmileСпокойно,ще ги стигнеш килата,и  ще черпиш разбира се,да не мислиш, че ще забравим Simple Smile А иначе,за майка с малко детенце се справяш много добре,дори отлично бих казала.Аз ако бях на твое място,нямаше да успея да се организирам и на половината на твойто Simple Smile

# 623
Нямам нерви да чета всичките страници, макар че се запознах долу-горе  със схемата и мисля да ви придружавам в темичката Stuck Out Tongue Тия дни мисля да си купя някакво кантарче, за да си тегля храната. Аз се чудя само от колко блока на ден да започна(8-9?), тъй като съм 158см/59кг, в смисъл, че нямам много за сваляне, но все пак мечтата ми е да стигна поне 55кг Grinning От време на време тренирам, в седмицата поне 4 пъти. Не знам само как ще се откажа от шоколада, защото аз без сладко издивявам  Crazy
И имам въпрос - по принцип закусвам кисело мляко 2% + овесени трици + ябълка или банан + лешник или орехи. А това май идва доста за закуска в Зоната? И въпроса ми е по-скоро за лешниците и орехите, тъй като не ги видях в ядките в БМ? А тъй като в момента разполагам с такива ядки, не ми се ще да си давам парите за фъстъци или бадеми. Simple Smile

Едит: Всъщност, видях ги къде са, 1 орех/3 лешника Stuck Out Tongue

# 624
  • Chicago/Varna
Имам печена тиква и не съм сигурна как да я смятам  newsm78 Може ли някой да помогне Grinning
Поздравления за свалените килограми на всички момичета.
До колкото си спомням,специално за тиквата мисля че грамажа беше еднакъв в суров и варен вид,и се зачудих тогава. Иначе за сурова е 140 гр.

# 625
Emigrantка, благодаря, явно така ще смятам. Преди да я сложа да се пече си мислех да претегля едно парче, но забравех - един акъл за кое по напред. Embarassed

# 626
Emigrantка аз също не можех да спра да слабея, даже бях питала тук, та аз си увеличих мазнините за 1ПБ ям 2МБ и на обяд гледам да изляза от Зоната с някой плод. Незнам доколко е правилно, но засега има ефект.

# 627
  • София
Да ви кажа за тиквата- 190 грама варена е 1 В блок  Peace 

# 628
Да ви кажа за тиквата- 190 грама варена е 1 В блок  Peace 
благодаря, много ме зарадва с тези 190 гр.

# 629
Бла само аз не слабея  Mr. Green
да отчета една овесена закуска със сирене и маслини - 2 блока...
Поздравления за отслабналите, завиждам хич не благородно!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт