Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?
Ама той пък що не се погледне себе си,че и той май се е запътил към групата на анорексиците.Вече почнах да ям по 5 блока мазнини,ако и това не ми помогне,ще почна да ям по 12 блока,че това на нищо не прилича.Пробвах вчера да изляза от зоната, с един кроасан,и след половин час като ми стана едно гадно от вътре,много странно и неприятно чувство бих казала. Може би защото от месеци не съм излизала от зоната,и сега най малкото превишаване на въглехидратите го усещам по неприятен начин.И сега нито вътре нито вън от зоната
Вътре слабея,от вън пък е гадно чувството,изперках вече....

Предните ми скокове бяха при излизане, дано устискам така и не започна да качвам
Може ли някой да помогне 
Тия дни мисля да си купя някакво кантарче, за да си тегля храната. Аз се чудя само от колко блока на ден да започна(8-9?), тъй като съм 158см/59кг, в смисъл, че нямам много за сваляне, но все пак мечтата ми е да стигна поне 55кг